Skocz do zawartości

Switch Scena, Underground.

Arm9_Team

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chyba zupdate'uję do 5.1.0. Trzymam na 4.1.0, ale sam nie wiem po co. Coldboot podobno albo niemożliwy, albo wciąż bardzo odległy. Jedyne na co mogę liczyć to warmboot z jakiejś przeglądarki, co jest opcją mniej wygodną od wsadzenia zwykłego dongle'a. Patrząc na powyższy filmik to sprawa wydaje się bardzo prosta. A trochę mi szkoda braku dostępu do eShopa i DLC do gierek, z czasem będzie też coraz ciężej wytrzymać jak zaczną się pojawiać nowe gry wymagające nowszych softów.

Opublikowano
Juz mozna zamawiac od xecuter team pro kosztuje 50 dolarow wysylka free.Wlasnie sie zastanawiam czy brac czy jeszcze poczekac...mam kilka pudelek do ogrania jeszcze.

tylko tak niewiem dokladnie czym sie rozni xecuter os od wersji pro? moze mi to ktos łopatologicznie wytłumaczyc ?

Ok zamowilem z tego sklepu wersje pro po rabacie ktory jest do jutra plus kod znizkowy wychodzi ok 172zl z wysylka free z francji.Dam znac  jak przyjedzie .Sprzedam pudelko z zelda akurat sie zwroci
Też zamówiłem. BTW: To nie jest free wysyłka z Francji tylko z HK. Z europy dodatkowe 25 dolarów.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mnie wyszło 190zl z przesyłką. Też zaktualizowałem. Wkładasz jig, wkładasz dongle usb. Góra 2m roboty i spokój na tydzień lub dłużej, zależy czy nam się konsola kompletnie nie wyłączy. A coldboot na 4.1.0 jest w kategorii "może kiedyś". 

Opublikowano (edytowane)

dobra trzeba sie zacząć zbroić ;) narazie znalazlem <<NIE_LINKUJEMY_DO_ROMOW_HOMEBREW_A_JAWNE_PIRACTWO_NIETOLEROWANE_NASTEPNYM_RAZEM_WARN>> 

Edytowane przez Raptor
Bez pirackich linkow, homebrew i mod to jedno, romy to zupelnie inna bajka. Za linki do romow bedzie warn/ban
  • Minusik 2
Opublikowano

Atmosphere ( nowy build ) ma możliwość w skrócie ( bez dużych wyjaśnień ) modowania gier.

Przy okazji wykorzystując Hekate-ipl któś znalazł sposób by podmieniać gry - poradnik jest na necie, ale nadal nie jest to za bezpieczna metoda.

Opublikowano
11 godzin temu, NemoKOF napisał:

Mam mieć xecutora w przyszłym tygodniu. Jak dojdzie to dam znać. 

przez jaką stronę zamawiałeś? ja póki co nie mam jakiś szczegółowych informacji na temat przesyłki. Jedynie, że zajmie to od 8 do 15 dni roboczych.

Opublikowano
W dniu ‎16‎.‎06‎.‎2018 o 23:13, NemoKOF napisał:

Save'y nie działają z tego co czytałem. 

Save to najmniejszy problem. Przy tej metodzie nie działa... wentylator od chłodzenia. Switch dobija do 70 stopni i się wyłącza zanim zdążysz baterię rozładować.

Opublikowano
1 godzinę temu, Kriss_Hietala napisał:

Save to najmniejszy problem. Przy tej metodzie nie działa... wentylator od chłodzenia. Switch dobija do 70 stopni i się wyłącza zanim zdążysz baterię rozładować.

:dynia: jakieś źródło? 

Opublikowano

Ponoc jak wykryja dwie kopie gry z tego samego karta to banuja obu wiec za jakis czas moze byc schiza z kupnem uzywek jak ktos wczesniej z tej gierki zrobil backup, a my o tym nie wiemy xd

Opublikowano (edytowane)

Nie może tak zostać. Ludzie którzy kupią mają do tego prawo a niema narzędzia do sprawdzenia czy jest to skopiowane. Wykopali by sobie PRowy grób w ten sposób. Myślę, że banów za używki nie będzie. 

Edytowane przez NemoKOF