Skocz do zawartości

Switch Scena, Underground.

Arm9_Team

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
On 7/15/2024 at 10:49 PM, Labtec said:

Dzięki, Konsola wysłana, zobaczymy za tydzień czy tam dwa jak to pójdzie 

Konsola wróciła, wszystko pięknie i ładnie działa (HWFLY-Picofly-RP2040) 

Szkoda tylko ze nie ma żadnego freeshop-a teraz na tinfoil

Opublikowano
21 minutes ago, easye said:

Jak jest z tymi nowymi chipami? Jest jakieś ryzyko bana? Są 2 systemy? Można grać online?

Mam 2 systemy, OFW i CFW, CFW ma blokadę łączenia się z serwerami nintendo dla bezpieczeństwa 

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Streamer Taki Udon wypuścił ekran oled do Switcha Lite, mój czeka na montaż ale opóźni się to nieco. W międzyczasie wypuścił zdjęcie nadchodzących ekranów zamiennych do V1 - 

P.S. Wrzucił też pierwszy filmik z IPSem, który będzie najtańszy i bez dotyku. Ciekawe jak cena bo OLED do Lite jest dość drogi. Pytanie jest sporo switchy z rozwalonymi ekranami do kupienia by to miało sens w ogóle xD

Spoiler

Opublikowano
W dniu 3.03.2025 o 10:10, NemoKOF napisał(a):

rada - sprzedaj V2, kup oleda i wtedy przerób. Szkoda życia na ten ekran xd

Nie no nie będę teraz inwestował więcej w switcha w oczekiwaniu za 2 jedynie co mogę zrobić to faktycznie go przerobić pod jakieś retro klasyki i gry , których nie ograłem z jakiś powodów wcześniej. Póki mój v2 służy i nic się nie dzieje to nie ma co - wyslałem zapytanie do tego kittech o v2 zobaczymy :)

Opublikowano

Zobaczymy co odpiszą i na ile wycenią.

Na razie mam taki backlog , że nawet nie wiem czy jest sens się w to bawić kwestia ceny. A Oled przerobiony pewnie min 1000zł to nie sądzę że tyle przeróbka V2 wyjdzie.

Opublikowano

Co do przerabiania Switcha, to opcją jest też kupno gotowej przerobionej płyty głównej od Chińczyków na aliexpress. Raz tak zrobiłem, ale wynikało to z tego, że miałem Switcha z uszkodzoną płytą i po prostu podmieniłem.

Opublikowano

Pany, wyjąłem kartę sd ze switcha i podłączyłem do kompa, teraz jak chce zainicjować atmo to mam błąd NoFat - (error 13) make sure that a Fat partition exist. Spier...?

Opublikowano (edytowane)

Konsola jest przerobiona, wyjąłem karte microsd (zawsze to robiłem switch>lapek po kabelku więc nie wiem co mnie tknęło) wsadziłem do kompa i wyskoczył komunikat czy formatować, anulowałem i już nie działa na switchu, error 13 nofat sd bla bla. Czytnik kart w switchu działa, bo sprawdzałem inne sdki.

Edytowane przez S_600