NemoKOF 676 Opublikowano 24 maja 2020 Opublikowano 24 maja 2020 Najnowszy patch + dlc z pl potrzebujesz. Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 24 maja 2020 Opublikowano 24 maja 2020 Najnowszy patch + dlc z pl potrzebujesz. Niby jest najnowszy, ale są tylko napisy. A ty masz dialogi polskie? Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 24 maja 2020 Opublikowano 24 maja 2020 w samym patchu nie ma audio, potrzebny jest DLC z audio. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 maja 2021 Opublikowano 9 maja 2021 Kumpel kupił switcha i myśli nad przeróbka, zalezy mu na emulatorach starych konsol. Jak to wygląda teraz na switchu? Mnie to w ogóle nie interesowało, bo mam od tego psp i vite. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 maja 2021 Opublikowano 9 maja 2021 Są modele gdzie przeróbka, to tylko lutowanie chipa, a są modele ze da się wgrać cfw bez otwierania konsoli. Tyle wiem. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 10 maja 2021 Opublikowano 10 maja 2021 W tej chwili do przeróbki konsoli V2 MUSISZ mieć chipa którego praktycznie nie można kupić (blokady Nintendo). Konsola w wersji V1 występuje w wersji bez patcha w fabryce lub z patchem. Wersja z patchem też wymaga chipa, wersja bez patcha nie wymaga chipa, trzeba tylko zewrzeć 2 piny w prawej szynie po joyconie, i wgrać exploit. Niech gość sprawdzi po serialu: https://ismyswitchpatched.com/ 2 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 13 października 2021 Opublikowano 13 października 2021 Wykorzystująć chipa który pozwalał przerabiać wersję V2 konsoli - lutując go ręcznie już można przerobić wersję OLED konsoli To tylko potwierdza, że jedyną zmiana jest układ płyty i ekran - same chipy w środku są dokładnie te same. 1 Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 17 grudnia 2021 Opublikowano 17 grudnia 2021 Panowie, mozna juz samemu przerobic konsole bez grzebania w bebechach? Jak to dziala po przerobieniu, mozna pozniej wrocic do normalnego uzytkowania konsoli jak przed wgraniem softu? Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 21 grudnia 2021 Opublikowano 21 grudnia 2021 Tylko jak masz pierwszy model z pierwszych wypustów. Wtedy możesz od razu mieć dual boot - system do gier oryginalnych i złamany. Systemy wtedy się nie widzą, nie ma bana na oryginalnym - mam tak 3 lata. V1 patched, V2, Lite i OLED wymagają chipa i lutowania. Nic tu się raczej nie zmieni przez najbliższy czas. 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 listopada 2022 Opublikowano 3 listopada 2022 edydtka: ok, już znalazłem ps. rozi xD Cytuj
S_600 252 Opublikowano 11 marca 2023 Opublikowano 11 marca 2023 Jak mam najnowszy soft to da się coś jeszcze zrobić ? Sprawdzałem po serialu i konsola jest "not Patched". Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 11 marca 2023 Opublikowano 11 marca 2023 Atmosphere masz na każdy soft również najnowszy. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Pany, mam Switcha V1, od czego zacząć, żebym mógł coś więcej wykorzystać z tej konsolki? Jakieś ciekawe tutoriale macie może? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 4 godziny temu, Faka napisał: Pany, mam Switcha V1, od czego zacząć, żebym mógł coś więcej wykorzystać z tej konsolki? Jakieś ciekawe tutoriale macie może? https://ismyswitchpatched.com/ Najpierw zobacz czy w ogóle będziesz mógł cokolwiek zacząć na niej. Wpisz serial (spód konsoli). 1 Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 @Dr.Czekolada No pokazał mi się komunikat, że moja konsola nie jest spatchowana i firmware 2.3.0. Czyli, co moja konsolka ma potencjał? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Jak nie jest tzn, że możesz zrobić jailbreak i działać. Osobiście nigdy tego nie robiłem ale na necie jest masa tutoriali wystarczy dopisać 2023 i wyskoczą najaktualniejsze. Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 https://nh-server.github.io/switch-guide/ - jedyny słuszny i aktualny tutorial do przeróbki Switcha. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Chuja, dla mnie to czarna magia, boję się, że spierdolę konsole i tyle z tego sprzętu będzie. Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Tam nie ma nic trudnego, robisz po prostu punkt po punkcie kolejne kroki z tutoriala i tyle, żadna czarna magia. Oczywiście wcześniej zaopatrz się w rcm jig clip, praktycznie niezbędna pierdołka do tego, żeby wprowadzić konsolę w tryb serwisowy i zacząć cały temat. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 31 lipca 2023 Opublikowano 31 lipca 2023 Wiecie ze emulator Switcha wykrywa Dualsense? Jeżeli macie jakas gre, w ktorej steruje sie ruchowo, wystarczy podlaczyc pada od Ps5. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Jaki serwis polecacie żeby wysłać Switch Lite na przeróbkę? Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca @NemoKOF pytanie mam bo widzę że ogarniasz. Mam switcha v1 który jest podatny na rcm i kupiłem ten clip do szyny zrobiłem wszystko jak należy, mam juz ogarniety temat ale teraz pytanie - głównie zrobiłem to po to żeby sobie zgrać z kartów gry na kartę sd i mieć wszystko na konsoli. Albo jeszcze lepiej pobrać wszystkie gry i zainstalować. Jak czytałem to myślałem że tinfoilem ogarnę wszystko ale sklepy poblokowane więc dupa. Rozumiem że jedyna opcja to jakiś soft jak https://github.com/ITotalJustice/Gamecard-Installer-NX, druga to pobrać pliki nsp z sieci i zainstalować. Taki tinfoil byłby najlepszym rozwiązaniem bo z tego co czytam można było pobierać po prostu gierki do pamięci konsoli. Masz jakieś doświadczenia? W dniu 16.05.2023 o 21:38, Meanthord napisał(a): https://nh-server.github.io/switch-guide/ - jedyny słuszny i aktualny tutorial do przeróbki Switcha. Warto wspomnieć że ten tutek daje ok efekt ale brakuje sigpatchy wiec nie wszystko może działać. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 12 lipca Opublikowano 12 lipca Bez sigpatchy nic prócz homebrew nie będzie działać, żadna zgrana twoja gra nie zadziała więc musisz je dograć. Nie używam "sklepów" ani tinfoil, używam DBI, on umie zrobić kopię twojej gry i jest generalnie kozak programem, polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi