Skocz do zawartości

Switch Scena, Underground.

Arm9_Team

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Były, tak, zapewne o to im chodziło. I przez to mają cierpieć normalni gracze? Fuck it, na nic się to "zabezpieczenie" nie zdało. Dlatego CFW jak najbardziej pochwalam i przyjmuję z otwartymi rękoma, a jakiekolwiek jojczenie że ojej biedne Nintendo teraz ludzie będą piracić to można tylko śmiechem zbyć.

Opublikowano
2 minuty temu, raven_raven napisał:

Były, tak, zapewne o to im chodziło. I przez to mają cierpieć normalni gracze? Fuck it, na nic się to "zabezpieczenie" nie zdało. Dlatego CFW jak najbardziej pochwalam i przyjmuję z otwartymi rękoma, a jakiekolwiek jojczenie że ojej biedne Nintendo teraz ludzie będą piracić to można tylko śmiechem zbyć.

Piracili na kazdej konsoli..., a i tak bylo spoko i kapuchy nie tracili.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

O, nie wiedziałem, że ten exploit wykorzystuje takie cuda wianki. Jakby Dolphin działał na Switchu sensownie to byłby to banderas nad banderasy.

Edytowane przez Bzduras
Opublikowano

Troche na to licze bo mimo, ze mam tabun gier to nie zawsze mam cale okablowanie lub dzialajacy zasilacz. Nie wspominajac juz o opcji grania przenosnie w to wszystko (a stacjonarnie u mnie kuleje). Jednak jak widze, ze Online daje save w chmurze oraz klasyki, to moze doczekamy sie gierek od N rowniez i GC.

Opublikowano (edytowane)

Ja sobie sprawiłem maszynkę do emulacji on the go i odpala nawet gierki z Wii:

Minus taki że muszę jeszcze poczekać, albo do końca maja albo do początku czerwca.

Edytowane przez NemoKOF
Opublikowano

W gierkach od Wii w górę z emulacją jest zasadniczy problem: sekcje wymagające żyroskopów. Z tego powodu sprawiłem sobie Wiilota jako kontroler do gierek z Wii i olałem CEMU na rzecz Switcha ;)

Opublikowano

Do Galaxy potrzebujesz tylko ruchu potrząsającego który to możesz pod Dolphinem przypisać do przycisku. W chinach, gdzie galaxy wyszło na nVidia Shield jest to rozwiązane identycznie. Natomiast celowanie w Metroid Prime można mieć spokojnie po myszką/prawą gałką.

Opublikowano
9 minut temu, NemoKOF napisał:

Do Galaxy potrzebujesz tylko ruchu potrząsającego który to możesz pod Dolphinem przypisać do przycisku. W chinach, gdzie galaxy wyszło na nVidia Shield jest to rozwiązane identycznie.

A tego to nie wiedziałem, takie pływanie płaszczką w jedynce na padzie przyprawiało mnie o udar z nerwów. Co kto woli.