Rayos 3 184 Opublikowano 26 marca 2017 Opublikowano 26 marca 2017 ale zdrowywariat ma już switcha ... Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Witam, mam mały problem z Switch'em zaraz po włączeniu konsoli często się zdarza, że konsola nie łączy się automatycznie z wifi. Dopiero ponowne uruchomienie naprawia problem. Też się z tym spotkaliście? Po kilkunastu sekundach konsola łączy mi się z wifi. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Ja ostatnio miałem problem z Wifi (nie wiem czy to opisałem już tutaj). Mianowicie wyskakiwał jakiś błąd przy każdej próbie dostania się do Wifi i zrobienia czegoś - potwierdzenie znajomości w Menu, eShop i takie tam. Dopiero restart to naprawił, usypianie i wybudzanie nic nie dawały. Dodam, że od odpalenia zeldy 1 dzień po premierze to był to PIERWSZY restart u mnie. Tak to cały czas konsola była tylko usypiana. W każdym razie po tym restarcie problem nie wrócił. Każdy inny sprzęt w tym czasie działał bez zarzutu. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 Podpisuje się pod tym, miałem problemy z wifi, aż wqrw mnie brał, bo wszystko inne na chacie działa, a po restarcie wifi na Switchu śmiga jak żyleta :). Cytuj
Rayos 3 184 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 joycongate odchodzi w niepamięć, więc pora na. WARPGATE https://www.reddit.com/r/gaming/comments/6311k9/the_nintendo_switch_is_starting_to_warp_while/?st=j11biu7i&sh=e785cf57 podobno niektorym switch zaczal sie wycignac pod wplywem zbyt wysokich temperatur w docku Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 joycongate odchodzi w niepamięć, więc pora na. WARPGATE https://www.reddit.com/r/gaming/comments/6311k9/the_nintendo_switch_is_starting_to_warp_while/?st=j11biu7i&sh=e785cf57 podobno niektorym switch zaczal sie wycignac pod wplywem zbyt wysokich temperatur w docku Cytując z przed tygodnia klasyka ;) : "a, no jak na redditcie pisza to spoko " Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 kwietnia 2017 przeciez by to sie wygielo z goraca to by musial tam piekarnik byc. a przynajmniej moj switch w docku jest ledwie goracy, wentylatorek w ciagu tego tygodnia moze kilka razy slyszalem i to totalnie cichutko, bedac uchem przy wywiewie Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Przy naszych polskich 35* w lato ostatnimi czasy, to moze byc za kilka miesiecy wesolo. Ja przy wyjmowaniu swojego Switcha z docka po kilku h gry czuje wyraznie, ze plecy tabletu sa podgrzane. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Jak się w Californii nie stopi przez cały rok to i nasze piekielne 35 stopni nie straszne ;) Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 kwietnia 2017 ps3 czy ps4 czasem pielko wyrzuca z wentylatorow i cala obudowa jest goraca i sie nic nie odksztalca, by switcha pogielo to podejrzewam, ze ta konsola by musiala byc tak ciepla, ze az trudno byloby ja wziac do reki Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 (edytowane) równie dobrze tego switcha mógł samemu odkształcić, nie wiem jak to komentować ;V to internet i ludzie pyerdolą głupoty? szkoda życia na interesowanie takim (pipi)owym kontentem. reddit wykopy i inne 9gagi bym utylizował. Edytowane 3 kwietnia 2017 przez Orzeszek Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Stawiać reddita w tym samym szeregu co 9gag czy wykopki xd Nie rozumiem po co bóldupić, że ktoś opisuje swoje problemy ze sprzętem w internetach? Na neogafie też trochę piszą. Jak dla mnie to tak zeszło z produkcji, tylko dopiero teraz ktoś przyuważył no i ludzie zaczęli sprawdzać. Cytuj
second 3 707 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Nie rozumiem po co bóldupić, że ktoś opisuje swoje problemy ze sprzętem w internetach? Na neogafie też trochę piszą. Jak dla mnie to tak zeszło z produkcji, tylko dopiero teraz ktoś przyuważył no i ludzie zaczęli sprawdzać. Dziwię się trochę ludziom, którzy na siłę szukają w sprzętach wygięć, rys, mikrorys, mierzą suwmiarką obwód klawiszy (serio, w padzie od xboxa 360 coś komuś kiedyś nie pasowało xD ), porównują ich klikanie, owijają joycony w koce, czy też chowają za plecami i z drugiego pokoju lub kuchni patrzą co się dzieje wtedy na telewizorze. Ja wiem, co kto lubi, może to ja jestem staroświecki, ale jak sobię kupuję sprzęt, to wolę po prostu na nim grać. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 (edytowane) - masz Switcha miesiąc - już jest wygięty, w tym tempie za 2-3 lata pewnie się rozwali, dobrze że tani - no się wygł to się wygł, na chu'j drążysz szukasz problemu Edytowane 3 kwietnia 2017 przez ogqozo Cytuj
second 3 707 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 (edytowane) No w sumie chuy, masz rację, schowam lepiej i nie będę grał, bo jeszcze się rozyebie. Wiesz, jakbym brał na poważnie to co piszą teoretycy z internetu, to nic bym nie kupił. Padające x360, później one, wadliwe ps4, gnące się iphony, teraz switche... Strach, panie, jeszcze mnie ten problem przecież może dotknąć. Każdy sprzęt może mieć wady, takie gówniane czasy. Co nie znaczy, że jak mi się podoba to go sobie przez to nie kupie, konsumenci są chronieni na wiele sposobów, może będziesz zdziwiony, ale istnieje też coś takiego jak okres gwarancyjny. Nie zrozum mnie źle, oczywiście jestem świadom, że wymienione sprzęty MAJĄ lub MIAŁY w swoim czasie różne wady i problemy, skoro ludzie o tym pisali. Lecz ja mam jakieś niewyobrażalne szczęście, bo z żadnym z wyżej wymienionych sprzętów nic mi się nie działo, ps4 jedynie srać płytami sama z siebie zaczęła po 2 latach użytkowania. Edytowane 3 kwietnia 2017 przez second Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 No masz second trochę racji - od premiery konsoli jest paranoja, a w sumie to ze wszystkim może się coś posypać. Tak dla pewności i tak sprawdziłem, czy nie robi mi się z konsoli banan. Póki co jest dobrze Cytuj
second 3 707 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Teraz może i jest prosta, ale Internety zawsze mają rację. Za 1.5 roku będzie jak bumerang. ;) Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 To normalne, że jak długotrwale będziesz nagrzewał sprzęt, którego dwie płaszczyzny są z materiału niskiej jakości o różnej gęstości i reakcji na wysokie temperatury to ulegnie on wygięciu. Jedna konsola będzie strzelała przy studzeniu (jak ps3), druga się wygnie. Dopóki ekran nie strzeli to chyba nie jest jakiś wielki problem, w końcu jest teraz moda na wygięte ekrany. Cytuj
subek 60 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Nie wytrzymałem i naprawiłem mój lewy kontroler metodą na gąbkę antystatyczną i działa jak marzenie :) Jak się komuś nie chce wysyłać na gwarancję to można śmiało działać samemu, 10 minut roboty. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 (edytowane) Powiem Wam, że plastik na joyconach się wyciera, po 300 godzinach widać pod światłem koło przycisków połysk, ślady zużycia, zamiast matowego koloru. Edytowane 30 kwietnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 30 kwietnia 2017 ogolnie ten plastik z jakiego jest wykonany switch dramatycznie bardzo chwyta slady z palcow - caly tyl ekranu i joycony mam popalcowane pewnie z potu vita po grubych latach uzytkowania liczonego pewnie w tysiasach godzin nawet sladu potu z dloni w siebie nie wpila Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 (edytowane) Jeśli nie zrobią z tym czegoś, tym bardziej z joyconami, to nie ważne jak bardzo ktoś będzie dbał, bo na joyconach szybko widać ślady zużycia. Tyle nieprzemyślanych decyzji, nie dość że ten plastik to jeszcze home powinien być po lewej stronie, bo to pierwszy joycon. Szczerze to mam nadzieję, że mi padnie konsola tuż przed gwarancją i wezmę nową wersję Switcha, miałem teraz kupić dodatkowe joycony, ale się wstrzymam, skoro z nich kolor schodzi. Edytowane 30 kwietnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Nikt ci nie broni synchronizować prawego joycona jako pierwszego. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 (edytowane) Nikt ci nie broni synchronizować prawego joycona jako pierwszego.Ok, nie wiedziałem, że jest taka opcja, ale i tak inżynierzy mogli to przewidzieć, grałem multi i akurat potrzebowałem wejść do menu, a tu zonk. Nie będę bronił na siłę, ani żadnej korporacji, ani żadnego developera, ani żadnej serii, ani żadnej gry. Podoba mi się pomysł ze Switchem i wróżę tej konsoli duży sukces, no ale schodzące kolory? Edytowane 30 kwietnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 (edytowane) https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/60bkh7/early_wear_joycon_polishing/ Moje wyglądają trochę gorzej, a praktycznie skończyłem tylko Zeldę, około 300h. Niby to normalne, ale po kilku latach, a nie miesiącu użytkowania. Edytowane 30 kwietnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi