Rayos 3 170 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Możliwe że piasek się dostał albo jakoś inny paproch bo używałem switcha na plaży w zeszłym tygodniu. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2017 dzieci patrzyly z zazdroscia? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Z tym podłączeniem to już miałem kilka razy problemy. 1 Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Ja trafiłem chyba na jakiegoś gorszego joycona ( prawa sztuka ) z konsolką... zaczął działać głośniej i jest trochę luźniejszy niż lewy, a ile przegrałem na konsolce? z 100h Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Chcę kupić dodatkowe joycony, wiadomo coś o nowych wersjach, z których farba nie schodzi? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Dzisiaj zauważyłem problem z prawym Joy Conem. Przycisk X nie zawsze reaguje. Aby poprawnie reagował należy go bardzo mocno wciskać. Przy lekkim wciśnięciu na 4-5 wciśnięć przynajmniej raz nie reaguje. W Zeldzie dla przykładu przestawiłem sobie bieganie pod X i jak lekko go trzymam to czasem rozłącza. Konsola i pad mają najnowszą aktualizację. Reszta przycisków w prawym i lewym padzie działa bez problemu. Są jakieś znane sposoby naprawy czy serwis? :( Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 próbowałeś od zera jeszcze raz sparować kontrolery? po jednym update'cie też mi jeden wariował joy con, ale pykło i juz jest ok. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 (edytowane) Nadal to samo. Sprawdzałem też wszystkie sposoby - pady osobno, w gripie i w konsoli. W Docku to samo. Niby nic wielkiego ale jestem przyzwyczajony do delikatnego wciskania przycisków. A tutaj żeby działało jak trzeba konieczne jest naprawdę bardzo mocne duszenie tego X'a. Edit: Dobra - się ogarnie Pro a tego wyślę niech naprawią/wymienią Edytowane 3 września 2017 przez Kyo Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Pewno bylo milion razy ale jak mi czasami gubi zasięg (w sensie trochę żyje swoim życiem) lewy joy con to rozumiem, że tylko go mam wysłać? Konsola zostaje u mnie? Ile trwa naprawa i odesłenie? Ah no i gdzie wysłać? Chyba jak przejdę Zeldę to przed Marianem wyślę. Nie przeszkadza to mocno + większość czasu gram mobilnie ale jak mam gwarancję to skorzystam. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Przez sklep wysyłasz do Czech. Napisz do sklepu to Ci wsio napiszą co i jak. 3_4 tygodnie trwa procedura, jak Ci nie zależy na gwarancji, to możesz sam to naprawić, operacja jest banalna i trwa 5 minut Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Ale samego joya wysyłam, tak? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Zależy w sumie od sklepu, ale powien przejść sam Joy. Dopytaj się sklepu po prostu :) Cytuj
NORBI6 0 Opublikowano 4 września 2017 Opublikowano 4 września 2017 Niestety musisz wysłać całą konsole ze wszystkim. W moim przypadku wymienili cała płytę główną oraz baterie. Nie zapomnij o odłączeniu od konta konsoli. Cytuj
pattro 226 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 (edytowane) A ja mam takie banalne pytanie czy dock może być cały czas podłączony do prądu? :) W sensie że nie używam go ale cały czas jest podpięty do prądu i TV? (oczywiście bez konsoli w docku) + czy pierwsze uruchomienie Switcha można wykonać w doku czy lepiej mobilnie? :) * Sorry za banalne pytania ale Switch to moje pierwsze doświadczenia z konsolami od N* Jeżeli wpis jest w złym temacie to proszę o przeniesienie go do odpowiedniego ;) Edytowane 16 września 2017 przez pattro Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 moze byc caly czas podpiety, podobnie jak caly czas konsola moze siedziec w docku. traktuj switcha wtedy jak zwykla stacjonarke, takiej ps4 np nie odpinasz od pradu przeciez ;) mobilnie, w trakcie pierwszej konfiguracji i tak Ci kze wlozyc do docka. Cytuj
rici747 1 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 moze byc caly czas podpiety, podobnie jak caly czas konsola moze siedziec w docku. traktuj switcha wtedy jak zwykla stacjonarke, takiej ps4 np nie odpinasz od pradu przeciez ;) mobilnie, w trakcie pierwszej konfiguracji i tak Ci kze wlozyc do docka. Można mobilnie konfigurować, nie ma potrzeby wkładać do docka. Ja od premiery nie rozpakowałem nawet tego elementu, bo mi zwyczajnie nie potrzebny :P Cytuj
pattro 226 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Ale gdy konsola cały czas będzie siedzieć w docku który to będzie cały czas podpięty do prądu to czy nie będzie ona się cały czas ładowała? :) Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 16 września 2017 Autor Opublikowano 16 września 2017 A w laptopie podpietym do pradu jak masz? Cytuj
pattro 226 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 No akurat tablety, telefony i laptopy podpięte do prądu ładują się nawet jak są wyłączone. ;) Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 kupiony na premiere Switch wlasnie mi padl - orange screen. pojawil sie nagle, podczas uspienia. probowalem sie ratowac hard resetem, niestety nie wstaje, jak swiecil na pomaranczowo, tak swieci nadal.nie byl zbytnio katowany, nawet przez ten czas nie byl uzyty w docku. moze to i dobrze, bo przy okazji zglosze, ze mial problem z zasiegiem wifi. boli jedynie czas, przez ktory go nie bede mial oraz to, ze nie odpialem konta od konsolki, savy z zeldy czy innych gier poszly sie kochac. zycie... Cytuj
rici747 1 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 kupiony na premiere Switch wlasnie mi padl - orange screen. pojawil sie nagle, podczas uspienia. probowalem sie ratowac hard resetem, niestety nie wstaje, jak swiecil na pomaranczowo, tak swieci nadal.nie byl zbytnio katowany, nawet przez ten czas nie byl uzyty w docku. moze to i dobrze, bo przy okazji zglosze, ze mial problem z zasiegiem wifi. boli jedynie czas, przez ktory go nie bede mial oraz to, ze nie odpialem konta od konsolki, savy z zeldy czy innych gier poszly sie kochac. zycie... Odpięcie konta od konsoli raczej nic by nie zmieniło, savy i tak idą do kosza Cytuj
Damk 98 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 nie byl zbytnio katowany, nawet przez ten czas nie byl uzyty w docku. Czy to oznacza, że konsolka w doku szybciej się zużywa ?? Ja w ogóle nie wyciągam Słycza z doka, czy mam się niepokoić? Z tymi save'ami nie do uratowania to rzeczywiście kicha. Ja na szczęście Zeldę ograłem na Wii U, a tam backupy i niezawodność sprzętu są na porządku dziennym. Na horyzoncie Mario Odyssey i Xenoblade2 - na samą myśl utraty zapisów stanu gier mnie boli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi