kazuyoshi 231 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 (edytowane) Oj panowie jaki ja szok przeżyłem, gdy spotkało mnie to po raz pierwszy. Pomyślałem - no ładnie, mesjasz nadchodzi, a ja będę musiał konsolkę wysłać w pi-zd-u do serwisu. Jednak trochę pomyślunku (gdy pierwszy szokens minął) twardy reset i wszystko wróciło do normy. Niestety do czasu, bo dzisiaj spotkało mnie to po raz drugi. I tak rozmyślając nad tym, zauważyłem, że konsola nie była używana od 24 godzin - a normalnie, jak używałem ją systematycznie co kilkanaście godzin, to nic takiego się nie działo - hmmm. Zastanawiam się teraz, czy Nintendo dostrzegło problem. Jeśli tak, to kiedy naprawią ten błąd - bo kurna. Jak ktoś się pierwszy raz z tym spotka, to normalnie pory pełne. Edytowane 25 października 2017 przez kazuyoshi Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 26 października 2017 Autor Opublikowano 26 października 2017 soft 4.01 sie pojawil, ciekawe czy naprawil ten problem Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 warto to poczytac, bo to dobre. opisywana przeze mnie konsola 24 wrzesnia zostala wyslana do serwisu. dzis mamy 2 listopad, a konsoli jak nie bylo, tak nie ma. zniecierpliwiony troche podzwonilem i dowiedzialem sie, ze musze sobie jeszcze na konsole poczekac, bo mieli logistycze przedsiewziecie zwane zmiana magazynu. szkoda morde strzepic.... Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 No ale to nie jest tak ,że nie mogą twojego sprzętu trzymać ile chcą? Co cie to ma obchodzić ,że są jakieś problemy z magazynem. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 przymierzam sie do switcha. te problemy z joyconami to sa jakies nagminne? wciaz aktualne? czy raczej mozna bez stresu kupowac? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Bez stresu. Łykaj zestaw z Marianem. Wrzuciłem w promocjach dzisiaj. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Mi czasem gubi sygnał prawy Joy, nie wiem czego to wina. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 6 listopada 2017 Autor Opublikowano 6 listopada 2017 prawy? wow, cos nowego, o ile moj lewy z hmm 4-5metrow potrafi zgubic zasieg to prawy jest nie do zayechania nawet z 5-7m Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Mi też ostatnio prawy zaczął się gubic. Może nowy soft coś zepsuł? Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Ja używałem słuchawek BT do amplitunera, nad nim był switch na kablu z docka, więc leżał a nie stał (może mieć znaczenie dla anten) a nad tym wszystkim jest router. I np miałem czasem lekkiego laga albo nie łapał wciśnięcia klawisza A. Jakoś tak to u mnie wyglądało. Lewy jest u mnie do zaorania, ale czekam na gąbkę. Raczej gram przenośnie więc nie zauważyłem tego wcześniej. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Mogę Ci posłać gabke, mam tego na kilkaset joyconow Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 Już się z kinojim dogadałem ale... wyczułem luz i skoki na gałce w lewym joyu, więc jednak chyba go odeślę. Muszę z moim dealerem pogadać jak to zrobić. Tydzień bez Switcha? Nie dam chyba rady :-( Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 Tydzień licz ze trzy tygodnie, oficjalnie Conquest podaje 2tyg ale chyba nigdy w tyle się nie wyrobili Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 (edytowane) Kto gra na Pro Padzie i pożyczy joye na powiedzmy 3 tygodnie? Edytowane 7 listopada 2017 przez NemoKOF Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 Bez stresu. Łykaj zestaw z Marianem. Wrzuciłem w promocjach dzisiaj. dzieki, wzialem :) Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 Mogles przez reflinka to ktos by zawsze skorzystal i dostal pare zlotych :p Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Pozdro Shen wariacie, zarobiłeś na mnie parę groszy, a ja od piątku będę się rozkoszował switchuniem Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 czy lekkie ruszanie sie joyconow w trybie handheld to w miare normalne? w graniu nie przeszkadza, ale jak zmieniam ulozenie rak i jakos inaczej zlapie to slychac delikatnie jak skrzypnie cos i poczuje, ze sie o milimetr ruszylo. bo nie wiem czy sie je.bac z ta tasma czy olac. Cytuj
Gość Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 To jest normalne, chyba każdy tak ma. Z czasaem te zatrzaski też się wyrabiają i mój lewy joyjon wychodzi z szyny bez wciskania czegokolwiek, a wystarczyło zrobić metalowe... Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 12 listopada 2017 Autor Opublikowano 12 listopada 2017 O ciup, powaga juz masz az tak? Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 to niezle. to moja pierwsza konsola nintendo od n64 i jakosc niestety nie jest najlepsza. te ruszanie sie to pol biedy, 90% czasu gram w tym uchwycie co byl w zestawie, ale ten dock to jakies jaja, najtanszy plastik jaki widzialem. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 listopada 2017 Opublikowano 13 listopada 2017 To jest normalne, chyba każdy tak ma. Z czasaem te zatrzaski też się wyrabiają i mój lewy joyjon wychodzi z szyny bez wciskania czegokolwiek, a wystarczyło zrobić metalowe... :O może zgłoś to na gwarancję? to nie jest normalne, żeby się tak wyrobiło, a przynajmniej nie po tak krótkim czasie. moje nadal normalnie siedzą i żadnych problemów nie ma. Jak je wkładasz, to słyszysz jak zatrzaski wskakują na swoje miejsce? Mimo to możesz joye normalnie wyciągnąć bez wciskania przycisku zwolnienia blokady? Cytuj
Gość Opublikowano 13 listopada 2017 Opublikowano 13 listopada 2017 Tylko lewy jest taki luźny, czasami jak źle chwycę konsolkę, to sam mi się wysuwa. Oddam, oddam, ale w po Xeno ;) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 listopada 2017 Opublikowano 13 listopada 2017 Może samego joya oddaj? zaleznei od sklepu, ale powinni pozwolic Ci odeslac samego joya... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi