Skocz do zawartości

Awaryjność Nintendo Switch

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Kolos28 napisał:

Jak tak czytam o Waszych słabo wykonanych switchach to sobie pomyślałem, że co by było gdyby wam on spadł z jednego metra? Pewnie joycony połamane, ekran rozlany, konsola wygięta...

Przyznać się, że nie raz Wam spadł i teraz wszystko lata emoji4.png

https://youtu.be/y8QCFNAgPDo

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 221,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja mam z marcowego sortu i jedyne co mi sie podnosi to namiot w spodniach na mysl o tegorocznych sztosach na ten sprzet

• Ja nigdy nie trzymałem w rękach swojej PS4 odkąd wylądowała na meblu, a switcha z tego co widziałem na reklamie trzyma się chyba często.   

• Jak to z pamięcą flash, odpalanie gierki raz na jakiś czas przedłuży jej żywotność. Część będzie działać a część krócej, jak pamięciami eprom w płytach arcade PCB. Dlatego sprzedałem cała swoją kolekc

Opublikowano

Widziałem filmik już kiedyś.

Jaka by nie była jakość wykonania switcha to ten drop test robi wrażenie [emoji4]

Z drugiej strony, niefortune uderzenie o ziemię z 1-1,5 metra może zniszczyć konsole a przynajmniej poluzowac pewne elementy.

NemoKOF

Całe szczęście, że był w etui [emoji16]

Opublikowano

Panowie a w trybie przenośnym zdarza Wam się, że konsola robi się lekko cieplejsza i wiatraczek lekko dmucha? Oczywiście jest bezszelestnie i trzeba przyłożyć ucho do wylotu powietrza by poczuć wydmuchiwane powietrze.
Zauważyłem to dopiero teraz grając w Mario Odyssey [emoji4]

Opublikowano

U mnie wczoraj w docku tak wyła przy którejś godzinie w Mariana,  myślałem  że zaraz wyskoczy jak tost z tostera.

Opublikowano

A jak na Marianie zachowuje się w trybie przenośnym? U mnie robi się minimalnie letnia ale nic nie wyje choć powietrze jest wydmuchiwane.

Opublikowano
  • Autor

prawie przy kazdej gierce z grafika lepsza niz wariacja tetrisa switch przenosnie u mnie jest wyczuwalnie cieply z tylu

Opublikowano

To normalne, że prawy joycon daje słabszą (ciszej wyje) wibre ?(sprawdzałem w settingsach).

Opublikowano

Ta, w zasadzie to każdy joycon inaczej wibruje, mam 4 i każdy z nich zachowuje się inaczej :potter:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie - switch ma 24 m gwarancje?

Edytowane przez easye

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czarna kropka/plamka na ekranie to martwy piksel? Zauważyłem dzisiaj na wyświetlaczu. Na szczęście przy samej lewej krawędzi ekranu.

2dsigci.jpg

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Pewnie tak. Ja mam przebarwienie na jednym Switchu w górnej części. Widać na ciemnym tle. 

Opublikowano

Nie działa mi drugi joycon, a dokładnie przyciski L i R, gdy chcę pograć na dwóch to się da, ale na przykład w MK8 nie mogę strzelać i robić driftów, a w SnipperClips obracać postacią. Miał już ktoś ten problem?

Opublikowano

Mi przestał ładować się prawy joy- con. Można już śmiało mówić o bublu w przypadku pierwszej wersji Switcha. Oprócz tego w moim egzemplarzu dock rysuje konsolę i bateria trzyma od początku zdecydowanie krócej niż podaje Nintendo.

Opublikowano

W każdym docku rysuje ekran dlatego 5minut po rozpakowaniu konsoli zakłada się szkło hartowane na ekran :p Zresztą cała konsola jest mocno budżetowa by zmniejszyć koszty. Skrzypiaca obudowa nie napawa optymizmem. W internecie były już doniesienia, że obudowa pęka od ciepła. 

Opublikowano

Nie każdy dock rysuje switcha a tylko te ciasne docki. Zresztą docka trzeba trzymać w całkowitej czystości bo konsola jest delikatna niestety.

Opublikowano

Mnie sie wydaje ze moj nie rysuje ale oczywiscie zaraz po rozpruciu kartonu ze switchem zalozylem folie na ekran

Opublikowano

Gdyby rysował to i folia by była porysowana. Ja również mam folię i zero rysek.

Opublikowano

Od kurzu bądź ziarenka piachu dlatego pisałem, ze podstawa to absolutna czystość docka [emoji4]