Opublikowano 5 czerwca 20186 l 1 godzinę temu, Kolos28 napisał: Jak tak czytam o Waszych słabo wykonanych switchach to sobie pomyślałem, że co by było gdyby wam on spadł z jednego metra? Pewnie joycony połamane, ekran rozlany, konsola wygięta... Przyznać się, że nie raz Wam spadł i teraz wszystko lata https://youtu.be/y8QCFNAgPDo
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Widziałem filmik już kiedyś.Jaka by nie była jakość wykonania switcha to ten drop test robi wrażenie [emoji4]Z drugiej strony, niefortune uderzenie o ziemię z 1-1,5 metra może zniszczyć konsole a przynajmniej poluzowac pewne elementy. NemoKOFCałe szczęście, że był w etui [emoji16]
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Panowie a w trybie przenośnym zdarza Wam się, że konsola robi się lekko cieplejsza i wiatraczek lekko dmucha? Oczywiście jest bezszelestnie i trzeba przyłożyć ucho do wylotu powietrza by poczuć wydmuchiwane powietrze. Zauważyłem to dopiero teraz grając w Mario Odyssey [emoji4]
Opublikowano 7 czerwca 20186 l U mnie wczoraj w docku tak wyła przy którejś godzinie w Mariana, myślałem że zaraz wyskoczy jak tost z tostera.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l A jak na Marianie zachowuje się w trybie przenośnym? U mnie robi się minimalnie letnia ale nic nie wyje choć powietrze jest wydmuchiwane.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Autor prawie przy kazdej gierce z grafika lepsza niz wariacja tetrisa switch przenosnie u mnie jest wyczuwalnie cieply z tylu
Opublikowano 8 czerwca 20186 l No i wrocil nowy prawy joycon, dziala... oczywiscie refubrished (niestety).
Opublikowano 9 czerwca 20186 l To normalne, że prawy joycon daje słabszą (ciszej wyje) wibre ?(sprawdzałem w settingsach).
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Ta, w zasadzie to każdy joycon inaczej wibruje, mam 4 i każdy z nich zachowuje się inaczej
Opublikowano 25 lipca 20186 l Panowie - switch ma 24 m gwarancje? Edytowane 25 lipca 20186 l przez easye
Opublikowano 25 lipca 20186 l Niby 12, ale sklep powinien udzielac 24 i nie migac sie 12ka od Nintendo, nie?
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Czarna kropka/plamka na ekranie to martwy piksel? Zauważyłem dzisiaj na wyświetlaczu. Na szczęście przy samej lewej krawędzi ekranu. Edytowane 11 sierpnia 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Pewnie tak. Ja mam przebarwienie na jednym Switchu w górnej części. Widać na ciemnym tle.
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Nie działa mi drugi joycon, a dokładnie przyciski L i R, gdy chcę pograć na dwóch to się da, ale na przykład w MK8 nie mogę strzelać i robić driftów, a w SnipperClips obracać postacią. Miał już ktoś ten problem?
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Mi przestał ładować się prawy joy- con. Można już śmiało mówić o bublu w przypadku pierwszej wersji Switcha. Oprócz tego w moim egzemplarzu dock rysuje konsolę i bateria trzyma od początku zdecydowanie krócej niż podaje Nintendo.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l W każdym docku rysuje ekran dlatego 5minut po rozpakowaniu konsoli zakłada się szkło hartowane na ekran :p Zresztą cała konsola jest mocno budżetowa by zmniejszyć koszty. Skrzypiaca obudowa nie napawa optymizmem. W internecie były już doniesienia, że obudowa pęka od ciepła.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Nie każdy dock rysuje switcha a tylko te ciasne docki. Zresztą docka trzeba trzymać w całkowitej czystości bo konsola jest delikatna niestety.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Mnie sie wydaje ze moj nie rysuje ale oczywiscie zaraz po rozpruciu kartonu ze switchem zalozylem folie na ekran
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Gdyby rysował to i folia by była porysowana. Ja również mam folię i zero rysek.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Od kurzu bądź ziarenka piachu dlatego pisałem, ze podstawa to absolutna czystość docka [emoji4]