Skocz do zawartości

Awaryjność Nintendo Switch

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem filmik już kiedyś.

Jaka by nie była jakość wykonania switcha to ten drop test robi wrażenie

Z drugiej strony, niefortune uderzenie o ziemię z 1-1,5 metra może zniszczyć konsole a przynajmniej poluzowac pewne elementy.

NemoKOF

Całe szczęście, że był w etui

Opublikowano

Panowie a w trybie przenośnym zdarza Wam się, że konsola robi się lekko cieplejsza i wiatraczek lekko dmucha? Oczywiście jest bezszelestnie i trzeba przyłożyć ucho do wylotu powietrza by poczuć wydmuchiwane powietrze.
Zauważyłem to dopiero teraz grając w Mario Odyssey

Opublikowano

prawie przy kazdej gierce z grafika lepsza niz wariacja tetrisa switch przenosnie u mnie jest wyczuwalnie cieply z tylu

• Lubię! 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Czarna kropka/plamka na ekranie to martwy piksel? Zauważyłem dzisiaj na wyświetlaczu. Na szczęście przy samej lewej krawędzi ekranu.

2dsigci.jpg

Edytowane przez Pacquiao
  • Haha 1
Opublikowano

Nie działa mi drugi joycon, a dokładnie przyciski L i R, gdy chcę pograć na dwóch to się da, ale na przykład w MK8 nie mogę strzelać i robić driftów, a w SnipperClips obracać postacią. Miał już ktoś ten problem?

Opublikowano

Mi przestał ładować się prawy joy- con. Można już śmiało mówić o bublu w przypadku pierwszej wersji Switcha. Oprócz tego w moim egzemplarzu dock rysuje konsolę i bateria trzyma od początku zdecydowanie krócej niż podaje Nintendo.

Opublikowano

W każdym docku rysuje ekran dlatego 5minut po rozpakowaniu konsoli zakłada się szkło hartowane na ekran :p Zresztą cała konsola jest mocno budżetowa by zmniejszyć koszty. Skrzypiaca obudowa nie napawa optymizmem. W internecie były już doniesienia, że obudowa pęka od ciepła.