chrno-x 901 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Opublikowano 13 sierpnia 2018 12 godzin temu, Kriss_Hietala napisał: W każdym docku rysuje ekran dlatego 5minut po rozpakowaniu konsoli zakłada się szkło hartowane na ekran :p Zresztą cała konsola jest mocno budżetowa by zmniejszyć koszty. Skrzypiaca obudowa nie napawa optymizmem. W internecie były już doniesienia, że obudowa pęka od ciepła. Jeszcze nie spotkałem się ze sprzętem, którego by nie ścisnąć a zacznie skrzypieć i trzeszczeć więc to już szukanie dziury w całym. Tym bardziej, że PS4 i Xo to już w ogóle ma się wrażenie jakby miały w rękach się rozpaść. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Opublikowano 13 sierpnia 2018 4 minuty temu, chrno-x napisał: PS4 i Xo to już w ogóle ma się wrażenie jakby miały w rękach się rozpaść. Ja nigdy nie trzymałem w rękach swojej PS4 odkąd wylądowała na meblu, a switcha z tego co widziałem na reklamie trzyma się chyba często. 4 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Szybko poszło W okami już 4 razy wyskoczyło mi bym podłączył prawego joycona, pierwsze 3 razy chwycuło od razu, 4 razem pomogło uspienie i wybudzenie. Tak to k#%$# bedzie, normalka, czy leciec do sklepu? Cytuj
dr skrzynia 35 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 a czy powinno tak być? do sklepu Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Jak grasz @milan? Tv? Handheld? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 przeczyść, przedmuchaj styki joycona i pod szyna switcha, mozliwe ze po prostu jakis paproch wpadl tu albo tam. nie powinno rozlaczac joycona jak jeest wpiety do konsoli Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 27 minut temu, milan napisał: H To żeby ci zobrazować sytuację - mi NIGDY w HH się żaden nie odpiął. Sprawdź co Rayos pisze ale raczej serwis. Gorzej jak to konsola - save'y przepadną. Chyba że poczekasz na backup online xD Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Ale kalafior. Przedmucham i bede obserwowal. Dzieki. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 W dniu 13.08.2018 o 22:18, chrno-x napisał: Tym bardziej, że PS4 i Xo to już w ogóle ma się wrażenie jakby miały w rękach się rozpaść. Może PS4 amator ale zarówno PRO i Xbox One (FAT, Slim czy X) to solidne sprzęty i walisz farmazony bo pewnie nawet w rękach nie miałeś. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Przecież PS4 PRO to takie (pipi), że ja się to do ręki boję brać, tak wszystko skrzypi xD Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 10 godzin temu, milan napisał: Tak to k#%$# bedzie, normalka, czy leciec do sklepu? Nigdy mi się nic nie rozłączyło. Reklamuj chłam. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 5 minut temu, Rayos napisał: Przecież PS4 PRO to takie (pipi), że ja się to do ręki boję brać, tak wszystko skrzypi xD Może twoja mnie się tylko nie podoba plastik ale ogólnie to do leżenia pod tv styka, anyway ale przyznaj, że o xboxie to już poleciał w ch,uj farmazonem? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 ano to jo, Xbox One, a w szczególności S i X to przepięknie i bardzo solidnie wykonane konsole, gdzie czuć jakość plastiku, wykonania, dopasowania elementów i ogólnego designu Nie miałem ładniejszej konsoli niż X1X Scorpio i mieć nie będę pewnie długo 1 Cytuj
claudeszz 2 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 (edytowane) PS4 pro mnie nie zachwyca ale to stacjonarka wiec jak ja raz postawieml tak jej nie ruszam i w sumie malo wazne jak ma spasowane plastiki - gorzej ze jak byly ostatniu upaly to po 5min pracy mialem wrazenie ze wystartuje jak f16 z polki i odleci. Tutaj moj x1x jest rewelacyjny. Na switcha tez nie narzekam - moj jakos specjalnie nie trzeszczy Edytowane 22 sierpnia 2018 przez claudeszz uzupelnienie Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Jak Ci rozlacza prawego joycona to zamów sama szynę prawą i wymień. Już to przerabialem jak jakimiś gownianymi jigami z eBay obszorowałem piny. Czasami trza było kilka razy wkładać Joya by go wykrylo. Po wymianie działa bez zarzutów. Cytuj
Maskerano 0 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Witam . Sprawdzał ktoś czas pracy na bateri dziś grałem w Frontnite czas 2.45 jasność ekranu 70 %. Mario kart on- line jakie 2.20- 30 min. Zelda 2. 20 min pisali że 3 godz 8 minut . Nie wiem gdzie te 4 godz w Mario Kart chyba po ciemku i offline z wyjętymi joconami. Ostatnio NBA 2k18 jakieś 2.30 min maks w sumie w indyki nie grałem może więcej by pociągneły. Konsolkę mam 2 tyg z tego nowszego wypustu. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Opublikowano 25 sierpnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Maskerano napisał: Witam . Sprawdzał ktoś czas pracy na bateri dziś grałem w Frontnite czas 2.45 jasność ekranu 70 %. Mario kart on- line jakie 2.20- 30 min. Zelda 2. 20 min pisali że 3 godz 8 minut . Nie wiem gdzie te 4 godz w Mario Kart chyba po ciemku i offline z wyjętymi joconami. Ostatnio NBA 2k18 jakieś 2.30 min maks w sumie w indyki nie grałem może więcej by pociągneły. Konsolkę mam 2 tyg z tego nowszego wypustu. Ja mam wersję mariosową i ostatnio jak grałem w MK8 to na bank mi pociągnęła dłużej niż 3h z przerwą na zrobienie klocka ( była na 100% naładowana), bo zacząłem praktycznie równo o 00 i po 3 mi padła. Edytowane 25 sierpnia 2018 przez Strife Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Jasność 10-20%, wifi wyłączone, słuchawki zamiast głośników, cyfrówka zamiast kartridza i da radę 4.5h w Mario kart. Cytuj
Damk 98 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Te rozkminy nad żywotnością baterii... Ciekawe kiedy mi Switch wybuchnie. Gram tylko na TV. Bateria cały czas na poziomie 100%. To znaczy, że nieustannie jest ładowana. Słiczuś śmiga tak od roku, czyli gwarancja producenta już się skończyła. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 26 sierpnia 2018 Opublikowano 26 sierpnia 2018 (edytowane) Ależ nie jest cały czas ładowana - obecnie w elektronice stosuje się system omijania baterii jak jest naładowana w celu jej ochrony. P. S. W Europie możesz reklamować produkt 2 lata z tytułu rękojmi. Edytowane 26 sierpnia 2018 przez NemoKOF Cytuj
Damk 98 Opublikowano 26 sierpnia 2018 Opublikowano 26 sierpnia 2018 Wydawało mi się, że samorozładowanie akumulatora występuje zawsze, a że Switch cały czas pokazuje 100%, oznacza, że bateria nieustannie jest doładowywana do pełna. Mimo iż konsola w doku pobiera energię bezpośrednio z zasilacza, to jednocześnie bateria również jest systematycznie ładowana, inaczej wskaźnik pokazywałby obniżający się poziom 99, 98, 97, itd. A tu cały czas 100 i ani procenta mniej. Ciekawi mnie czy takie ciągłe doładowywanie akumulatora 99,9%->100% wpływa negatywnie na jego żywotność. Do tego działający Switch w doku do chłodnych nie należy. Mam nadzieję, że inżynierowie tworzący Słycza wzięli pod uwagę scenariusz, że będzie użytkowany wyłącznie w doku. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 27 sierpnia 2018 Opublikowano 27 sierpnia 2018 Stary, nie jest tak jak piszesz. Nazywa się to overcharge protection i jest w każdym sprzęcie obecnie. Jakby napięcie szło cały czas przez baterię to by wybuchła bo się nagrzewa. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 W dniu 26.08.2018 o 16:30, NemoKOF napisał: Ależ nie jest cały czas ładowana - obecnie w elektronice stosuje się system omijania baterii jak jest naładowana w celu jej ochrony. P. S. W Europie możesz reklamować produkt 2 lata z tytułu rękojmi. Czyli na jakiej zasadzie to działa? Mam iść do sklepu, gdzie kupiłem, w którym dają rok gwarancji? Czy reklamować u Nintendo? Nie działa mi drugi joycon w opcji 2p mode, dokładnie przyciski L i R. Nie z mojej winy. Poczekam jeszcze chwilę na savey w chmurze i chciałbym to zareklamować. Cytuj
Tynio 1 020 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 22 minuty temu, zdrowywariat napisał: Czyli na jakiej zasadzie to działa? Mam iść do sklepu, gdzie kupiłem, w którym dają rok gwarancji? Czy reklamować u Nintendo? Nie działa mi drugi joycon w opcji 2p mode, dokładnie przyciski L i R. Nie z mojej winy. Poczekam jeszcze chwilę na savey w chmurze i chciałbym to zareklamować. Masz reklamować w sklepie w którym kupiłeś konsolę. Z tego co wiem nie musisz oddawać całej konsoli, wystarczy dostarczyć same joycon-y. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi