Bansai 11 198 Opublikowano 20 lipca 2019 Opublikowano 20 lipca 2019 7 godzin temu, Bzduras napisał: Dosłownie sprawdź poprzedni post. Dla mnie to jest juz poprzednia strona [mam troche inny widok], czyli teren ktory mnie nie interesuje jak mam nagly problem ktory chce szybko rozwiazac. WD40 pomoglo ale te joycony to i tak chooystwo totalne, w USA wczoraj otworzyli class action z tego powodu. Jeszcze szlo by to zrozumiec gdyby cena nowych nie byla mega zaporowa. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 20 lipca 2019 Opublikowano 20 lipca 2019 No 300 za zestaw to beka trochę jak na joycony bardzo słabej jakości. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Switch przestał mi się ładować. Najpierw momentami przerywało ładowanie (jak konsola była w doku obraz znikał z TV a jak nie to pojawiała się i znikała ikonka charge’a) a teraz konsola całkiem przestała ładować. Nie wiem czy problem jest z portem, czy ładowarką (nie mam drugiej, żeby sprawdzić). A nie chce wywalić 120 ziko na ładowarkę i przekonać się ze port sie spier.dolił. Ktoś miał podobnie? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Opublikowano 7 sierpnia 2019 A nie masz znajomego ze Switchem, żeby u niego sprawdzić? 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 sierpnia 2019 Opublikowano 7 sierpnia 2019 nie masz pod ręką przewodu USB-C i ładowarki telefonowej? jak nie to pożycz od kogoś. tak najszybciej sprawdzisz. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Opublikowano 7 sierpnia 2019 chciałem napisać że nie ale przypomniało mi się, że przecież nabyłem arcyważne akcesorium POKEBALL wyposażone w kabel USB-C. I ładuje normalnie, czyli problem z ładowarą. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Jak się nazywa ten śrubokręt do rozkręcania joycon? Już mnie uj strzela z tym dryfowaniem, a tak spróbuje rozebrać i przeczyścić. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Triwing, na alledrogo poszukaj jako "śrubokręt nintendo". 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Jednak zrobiłem to innym sposobem wyeliminowania driftowania analogowego. Jak ktoś nie chce się bawić w rozkręcanie joya to niech lepiej kupi sobie contact cleaner. Mi podziałało i jest spokój. Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Mnie też dopadło.W lewo ściąga.Próbowałem powietrzem przeczyścić-ale tylko trochę lepiej jest.Na dniach otwieram bo denerwuje mnie to już.Dziwnym trafem 2 joycony to dopadło w podobnym czasie. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 54 minuty temu, keyzee napisał: Mnie też dopadło.W lewo ściąga.Próbowałem powietrzem przeczyścić-ale tylko trochę lepiej jest.Na dniach otwieram bo denerwuje mnie to już.Dziwnym trafem 2 joycony to dopadło w podobnym czasie. Nie trzeba otwierać, dużo tu pomaga contact cleaner, dobrze czyści, na Youtube są materiały o tym. Sam ten contact kosztuje 15-20 zł. 2 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 września 2019 Opublikowano 25 września 2019 Świruje mi ładowanie lewego joycona w handheld mode, raz pokazuje że jest rozładowany, a za chwilę, że jest naładowany. Miał kto ten problem! Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 25 września 2019 Opublikowano 25 września 2019 Zdarza mi się podobny problem z prawym yojem tylko u mnie konsola czasami nie widzi/nie wykrywa yoja. Wypinam go i wpinam ponownie lub resetuje konsole i problem zanika na jakis czas. Co jest powodem wiadomo jakość nintendo. 1 Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 25 września 2019 Opublikowano 25 września 2019 Tam są styki na końcu. Warto zobaczyć czy nie są brudne, czy coś nie wpadło, jakiś paproch. Można przeczyścić alkoholem ew wrzucić switcha do rzeki. 1 Cytuj
Hiki 86 Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 Czy ktoś ma doświadczenia z serwisem gwarancyjnym Nintendo? Opłaca się wysyłać driftujące Joy-Cony na gwarancję? Czy może będzie walka nie warta czasu i lepiej naprawić na własną rękę albo kupić nowe? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 Spróbuj najpierw samemu się pobawić. 1 Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 Witam. Od wczoraj mam problem z moim Nintendo switch. Wsadzając go do stacji dioda zapala się na sekundę i gaśnie. Konsola się nie włącza w handheldzie. Próbowałem również ja ożywić poprzez Cfw. Ale odpala się tylko logo i się wyłącza. Jest w stanie ktoś mi pomóc?Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 Czy masz włączone autorcm? Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 Czy masz włączone autorcm? Te plastikowe coś? Bo jeśli o to chodzi to mam wsadzone. Ale nawet bez tego konsola się nie wlacza. Nie ładuje.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 Chodzi o tryb autorcm czyli wprowadzenie konsoli w tryb awaryjny za każdym razem. Wyjmij konsolę z docka, podłącz na noc do ładowarki, najlepiej oficjalnie i potem spróbuj odpalić cfw bez wchodzenia w rcm czyli bez trzymania przycisków, tylko od razu włóż dongle czy czego tam używasz. Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 Chodzi o tryb autorcm czyli wprowadzenie konsoli w tryb awaryjny za każdym razem. Wyjmij konsolę z docka, podłącz na noc do ładowarki, najlepiej oficjalnie i potem spróbuj odpalić cfw bez wchodzenia w rcm czyli bez trzymania przycisków, tylko od razu włóż dongle czy czego tam używasz. Właśnie problem w tym, że cały czas była podpięta i nic się nie działo. Czy w docku, czy w handheldzie. Ładować nie xhce. Normalnie bez Cfw. Też się nie włączaWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 Może chodzi Ci o to?Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 Ale od jakiś fastbootremce jest inny temat Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 Godzinę temu, arczibal napisał: Może chodzi Ci o to? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Tak. Dlatego pytam czy rcm ustawione na auto. Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 29 października 2019 Opublikowano 29 października 2019 Tak. Dlatego pytam czy rcm ustawione na auto. Gdybym jeszcze wiedział jak ustawić na auto. Kupiłem taką konsole. Mam ja niecały tydzień.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi