Daffy 10 557 Opublikowano 22 września 2017 Autor Opublikowano 22 września 2017 nie przesadzajmy z ta awaryjnoscia switcha, jest na standardowym poziomie, nie ma epidemii, wielu tu ma i dziala, no ale brak mozliwosci zgrania save'a w 2017 to prokuratura Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 (edytowane) Nie wiem czy to nie powinno podlegać pod sąd? Komuś pada Switch i traci setki godzin grania. Czy jest jeszcze jakaś inna konsola, na której nie da się zgrać saveów? Edytowane 22 września 2017 przez zdrowywariat Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 nie wiem, czy bardziej sie zuzywa w trybie stacjonarnym, po prostu o tym wspomnialem. wiem tez, ze odpiecie konta nie ratuje sejwow, ale konta mi szkoda, uzywam jednego adresu mailowego i bede musial zalozyc switchowe :D Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 nie przesadzajmy z ta awaryjnoscia switcha, jest na standardowym poziomie, nie ma epidemii, wielu tu ma i dziala, no ale brak mozliwosci zgrania save'a w 2017 to prokuratura no nie wiem, dwóm członkom naszego community w odstępie 12 godzin padły konsole, obie kupione na premierę. Zaczynam się bać o swojego switcha :/ nie wiem, czy bardziej sie zuzywa w trybie stacjonarnym, po prostu o tym wspomnialem. wiem tez, ze odpiecie konta nie ratuje sejwow, ale konta mi szkoda, uzywam jednego adresu mailowego i bede musial zalozyc switchowe :D konto można odpiąć, wystarczy napisać do nintendo i wyjaśnić sprawę Cytuj
Damk 98 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 nie przesadzajmy z ta awaryjnoscia switcha, jest na standardowym poziomie, nie ma epidemii, wielu tu ma i dziala, no ale brak mozliwosci zgrania save'a w 2017 to prokuratura coś musi być na rzeczy. już samo istnienie tego tematu na forum o czymś świadczy. nie przypominam sobie by takowe pojawiały się - i to chwilę po - premierze poprzednich konsol N. Cytuj
roivas 41 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Na grupie facebookowej też się komuś zepsuł dzisiaj, jakieś pasy się pojawiły u góry i na dole ekranu. Konsola miesięczna. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Żeby się nie okazało tak jak to było z 360ką. Mój na razie śmiga, choć miałem małe problemy, może z 3 razy musiałem włożyć kartridż jeszcze raz, bo go nie widział, a tak poza tym to spoko. Najdłuższa sesja to chyba z 16h w docku i nic mu się nie działo :). Cytuj
Daffy 10 557 Opublikowano 23 września 2017 Autor Opublikowano 23 września 2017 tez mialem z 2-3 razy ze jakis blad przy wlozeniu kardridza wyskakiwal Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Jak to sprzęt elektroniczny, zawsze może odmówić posłuszeństwa. Tym bardziej przy tak masowej produkcji. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 (edytowane) Oprócz tego miałem jeszcze z 3 razy zwiechę, raz przy MK8 i dwa razy przy królikach, o dziwo przy Zeldzie, ani razu, choć spędziłem z nią najwiecej godzin, ale to mogła być wina gier, błędów? Jak to sprzęt elektroniczny, zawsze może odmówić posłuszeństwa. Tym bardziej przy tak masowej produkcji.Zależy od procentów, bo 360ka to była porażka konstrukcyjna, skoro się psuły nawet pomimo, że zasilacz, który daje najwięcej ciepła, był na zewnątrz. Czy też wybuchające Samsungi. Update: przy MK8 to w ogóle jakiś dziwny komunikat wyskoczył, jakby konsola padła, ale wyłączyłem i włączyłem i gra gitara :). Edytowane 23 września 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Arm9_Team 22 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Od nie awaryjności do "powtórki z x360" w jedną stronę tematu Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 (edytowane) Ja dziś schowałem docka i uchwyt na joycony wraz z kablem hdmi do pudełka więc teraz będe grał w trybie przenośnym. Decyzja ta pod wpływem tego że z lewej strony z tyłu konsoli zauważyłem ryski, było ich sporo i przepuszczam że gdybym to tak zostawił jak było to te rysy by się jeszcze pogłębiły a już mam na ekranie ( z folią ochronną ) ślady od tej gumy co jest wewnątrz docka. Edytowane 23 września 2017 przez Kavka Cytuj
Johnny Bravo 1 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Chronicie w jakiś sposób tył swoich Switchów? Dużo słyszałem o tym nieszczęsnym docku a że zawsze dbam o sprzęt :D to jakiś większych rys bym chyba nie przeżył. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 (edytowane) Dzisiaj po raz pierwszy sprawdziłem tył i też mam kilka rys, czyli nie da się korzystać z docka, żeby powoli nie niszczyć konsoli, wiadomo to tylko wizualia, ale jednak, kto projektował tego docka? Heh Edytowane 23 września 2017 przez zdrowywariat Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Kabelek z aliexpress i konsola obok. Będę powtarzać do znudzenia. Cytuj
balon 5 339 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Naprawiał ktoś z was tego lewego Joy Cona? Czego używaliście do izolacji tej anteny? Jakaś pianka? Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Naprawiał ktoś z was tego lewego Joy Cona? Czego używaliście do izolacji tej anteny? Jakaś pianka? http://www.psxextreme.info/topic/115128-awaryjno%C5%9B%C4%87-nintendo-switch/page-13?do=findComment&comment=4008612 http://www.psxextreme.info/topic/115128-awaryjno%C5%9B%C4%87-nintendo-switch/page-15?do=findComment&comment=4034598 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 października 2017 Opublikowano 21 października 2017 (edytowane) Padła mi konsola, a właściwie zasilacz, bo konsola działa jeszcze na 1%, ale zasilacz nie ładuje, ani oddzielnie, ani w docku, nie świeci się też dioda w docku. W sklepie, w ktorym kupiłem bez problemu wymienią mi na nową, ale co tu zrobić, żeby savey zachować? Żeby zrobić backup muszę najpierw dostać nową konsolę, następnie naładować starą, zrobić backup, po czym oddać starą, a to nie przejdzie, chyba że zrobię backup w sklepie na zapleczu, co za cyrk. Update: dobra działa, pokazywało 1%, a teraz pokazuje 16% i nagle działa, tylko że zostawiłem ją w docku na kilka godzin. Edytowane 21 października 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Daffy 10 557 Opublikowano 23 października 2017 Autor Opublikowano 23 października 2017 macie czasem tak ze wybudzacie konsole z sleep mode z docka i macie czarny ekran i nic sie nie dzieje? sluchac klikniecia guzikow, mozna nawet wywolac ekran z power ale wejsc do menu sie nie da i pozostaje hard reset z przytrzymaniem power zaczelo mi sie tak dziac po kupnie golf story xd, juz chyba 3 razy mialem taki przypadek Cytuj
Daffy 10 557 Opublikowano 23 października 2017 Autor Opublikowano 23 października 2017 https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/6io7i5/nintendo_switch_stuck_at_black_screen_when/ Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Mialem, pare dni temu pierwszy raz. Przyciski glosnosci dzialaly nawet. Pewnie soft nowy. Cytuj
Gość Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Miałem jak Zniczuś, ale chyba od przejścia golfa problem się nie pojawił. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 I znowu to mialem. Jakby ekran nie wychodzil ze sleep mode, ale np wysuwanie joya widac... Cytuj
Daffy 10 557 Opublikowano 24 października 2017 Autor Opublikowano 24 października 2017 dokladnie, mozna nawet screenshoty robic czy filmiki zapisywac, jak sie wywola boczne menu to mozna po nim chodzic ale nic nie da sie potwierdzic pewno jakis blad w sofcie, sporo osob na necie to zglasza jak sie poszpera, zaczelo sie od aktualizacji 3.0, wczesniej nikt nie mial takich problemow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi