Opublikowano 25 października 20177 l Oj panowie jaki ja szok przeżyłem, gdy spotkało mnie to po raz pierwszy. Pomyślałem - no ładnie, mesjasz nadchodzi, a ja będę musiał konsolkę wysłać w pi-zd-u do serwisu. Jednak trochę pomyślunku (gdy pierwszy szokens minął) twardy reset i wszystko wróciło do normy. Niestety do czasu, bo dzisiaj spotkało mnie to po raz drugi. I tak rozmyślając nad tym, zauważyłem, że konsola nie była używana od 24 godzin - a normalnie, jak używałem ją systematycznie co kilkanaście godzin, to nic takiego się nie działo - hmmm. Zastanawiam się teraz, czy Nintendo dostrzegło problem. Jeśli tak, to kiedy naprawią ten błąd - bo kurna. Jak ktoś się pierwszy raz z tym spotka, to normalnie pory pełne. Edytowane 25 października 20177 l przez kazuyoshi
Opublikowano 2 listopada 20177 l warto to poczytac, bo to dobre. opisywana przeze mnie konsola 24 wrzesnia zostala wyslana do serwisu. dzis mamy 2 listopad, a konsoli jak nie bylo, tak nie ma. zniecierpliwiony troche podzwonilem i dowiedzialem sie, ze musze sobie jeszcze na konsole poczekac, bo mieli logistycze przedsiewziecie zwane zmiana magazynu. szkoda morde strzepic....
Opublikowano 2 listopada 20177 l No ale to nie jest tak ,że nie mogą twojego sprzętu trzymać ile chcą? Co cie to ma obchodzić ,że są jakieś problemy z magazynem.
Opublikowano 6 listopada 20177 l przymierzam sie do switcha. te problemy z joyconami to sa jakies nagminne? wciaz aktualne? czy raczej mozna bez stresu kupowac?
Opublikowano 6 listopada 20177 l Bez stresu. Łykaj zestaw z Marianem. Wrzuciłem w promocjach dzisiaj.
Opublikowano 6 listopada 20177 l Autor prawy? wow, cos nowego, o ile moj lewy z hmm 4-5metrow potrafi zgubic zasieg to prawy jest nie do zayechania nawet z 5-7m
Opublikowano 6 listopada 20177 l Ja używałem słuchawek BT do amplitunera, nad nim był switch na kablu z docka, więc leżał a nie stał (może mieć znaczenie dla anten) a nad tym wszystkim jest router. I np miałem czasem lekkiego laga albo nie łapał wciśnięcia klawisza A. Jakoś tak to u mnie wyglądało. Lewy jest u mnie do zaorania, ale czekam na gąbkę. Raczej gram przenośnie więc nie zauważyłem tego wcześniej.
Opublikowano 7 listopada 20177 l Już się z kinojim dogadałem ale... wyczułem luz i skoki na gałce w lewym joyu, więc jednak chyba go odeślę. Muszę z moim dealerem pogadać jak to zrobić. Tydzień bez Switcha? Nie dam chyba rady :-(
Opublikowano 7 listopada 20177 l Tydzień licz ze trzy tygodnie, oficjalnie Conquest podaje 2tyg ale chyba nigdy w tyle się nie wyrobili
Opublikowano 7 listopada 20177 l Kto gra na Pro Padzie i pożyczy joye na powiedzmy 3 tygodnie? Edytowane 7 listopada 20177 l przez NemoKOF
Opublikowano 7 listopada 20177 l Bez stresu. Łykaj zestaw z Marianem. Wrzuciłem w promocjach dzisiaj. dzieki, wzialem :)
Opublikowano 7 listopada 20177 l Mogles przez reflinka to ktos by zawsze skorzystal i dostal pare zlotych :p
Opublikowano 8 listopada 20177 l Pozdro Shen wariacie, zarobiłeś na mnie parę groszy, a ja od piątku będę się rozkoszował switchuniem
Opublikowano 12 listopada 20177 l czy lekkie ruszanie sie joyconow w trybie handheld to w miare normalne? w graniu nie przeszkadza, ale jak zmieniam ulozenie rak i jakos inaczej zlapie to slychac delikatnie jak skrzypnie cos i poczuje, ze sie o milimetr ruszylo. bo nie wiem czy sie je.bac z ta tasma czy olac.
Opublikowano 12 listopada 20177 l To jest normalne, chyba każdy tak ma. Z czasaem te zatrzaski też się wyrabiają i mój lewy joyjon wychodzi z szyny bez wciskania czegokolwiek, a wystarczyło zrobić metalowe...
Opublikowano 12 listopada 20177 l to niezle. to moja pierwsza konsola nintendo od n64 i jakosc niestety nie jest najlepsza. te ruszanie sie to pol biedy, 90% czasu gram w tym uchwycie co byl w zestawie, ale ten dock to jakies jaja, najtanszy plastik jaki widzialem.
Opublikowano 13 listopada 20177 l To jest normalne, chyba każdy tak ma. Z czasaem te zatrzaski też się wyrabiają i mój lewy joyjon wychodzi z szyny bez wciskania czegokolwiek, a wystarczyło zrobić metalowe... :O może zgłoś to na gwarancję? to nie jest normalne, żeby się tak wyrobiło, a przynajmniej nie po tak krótkim czasie. moje nadal normalnie siedzą i żadnych problemów nie ma. Jak je wkładasz, to słyszysz jak zatrzaski wskakują na swoje miejsce? Mimo to możesz joye normalnie wyciągnąć bez wciskania przycisku zwolnienia blokady?
Opublikowano 13 listopada 20177 l Tylko lewy jest taki luźny, czasami jak źle chwycę konsolkę, to sam mi się wysuwa. Oddam, oddam, ale w po Xeno ;)
Opublikowano 13 listopada 20177 l Może samego joya oddaj? zaleznei od sklepu, ale powinni pozwolic Ci odeslac samego joya...