Crinfrid 4 Opublikowano 10 grudnia 2017 Opublikowano 10 grudnia 2017 Aż sprawdziłem u siebie bo często je wyjmuje i farba nadal się trzyma chociaż konsolka ma już ładnych parę miesięcy. Za to prawy joy mi się zaczyna zauważalnie ruszać jak jest wsunięty w konsolkę. Ale też już mi to nie przeszkadza bo używam pokrowca mumba jak gram przenośnie i on wszystko stabilnie trzyma razem. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 grudnia 2017 Opublikowano 10 grudnia 2017 @XM.WTF o.o ja codziennie prawie wkładam i wyjmuje Joye i nic mi farby nie schodzi... A używam Switcha blisko codziennie od 9 miesięcy ponad Cytuj
Crinfrid 4 Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 Taka prośba do was, czy możecie sprawdzić jak się Switch mocno nagrzeje, czy podnosi wam się trochę ekran po prawej stronie? Pytanie zwłaszcza do użytkowników, którzy mają nowsze wersje konsoli te z zestawu z Mario. Chcę kupić nową konsolkę, ale nie wiem czy wyeliminowali tą wadę, czy miałem po prostu zarąbistego pecha z poprzednią konsolą. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daffy 10 563 Opublikowano 12 grudnia 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 grudnia 2017 Ja mam z marcowego sortu i jedyne co mi sie podnosi to namiot w spodniach na mysl o tegorocznych sztosach na ten sprzet 5 5 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 53 minuty temu, Crinfrid napisał: Taka prośba do was, czy możecie sprawdzić jak się Switch mocno nagrzeje, czy podnosi wam się trochę ekran po prawej stronie? Pytanie zwłaszcza do użytkowników, którzy mają nowsze wersje konsoli te z zestawu z Mario. Chcę kupić nową konsolkę, ale nie wiem czy wyeliminowali tą wadę, czy miałem po prostu zarąbistego pecha z poprzednią konsolą. Nie podnosi się a sprawdzam po każdej sesji. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 2 godziny temu, Ficuś napisał: Ja mam z marcowego sortu i jedyne co mi sie podnosi to namiot w spodniach na mysl o tegorocznych sztosach na ten sprzet This. Cytuj
Stevvie87 0 Opublikowano 26 grudnia 2017 Opublikowano 26 grudnia 2017 Mam problem z czerwonymi joyconami z bundlepack'a SMO. Właściwie to z analogami. W prawym słychać sprężynę, gdy wychylam gałkę w lewo, a prawy z kolei 'skrzypi', jakby ocierał przy wychylaniu w prawo... Nie wpływa to za bardzo na gameplay, ale jednak strasznie irytuje. Myślałem, że się wyrobi i przestanie, ale zdążyłem już wbić 999 księżyców w SMO, prawie skończyć Zeldę, a problem w dalszym ciągu występuje. Cały czas zastanawiam się, czy bawić się w reklamację. Miał ktoś podobny problem? Cytuj
Strife 228 Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 Moje jak na razie chodzą dobrze i to w obu konsolach( mały użytkuje swoją praktycznie 24h na dobę ), ale za krótko chyba mam żeby coś jeszcze zaczęło szwankować. Cytuj
Stevvie87 0 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Zgłosiłem reklamację do konsoleigry. Chłopaki bez żadnych problemów wymienili joycony na nowe Musiałem jedynie zapakować je w oryginalne woreczki, ponieważ znajduje się tam numer seryjny i na kartce opisać problem. Mieszkam niedaleko, więc podjechałem i załatwiłem wszystko od ręki. Cytuj
Stevvie87 0 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Kontrola jakości w Nintendo stoi na mega wysokim poziomie, nie ma co. Po wymianie na nowe joycony, w prawym znowu słychać sprężynę przy wychylaniu gałki. Pierwszy raz spotykam się z czymś takim, analogi w Wii U były świetne, tutaj ewidentnie jest coś skopane, skoro po wymianie problem ponownie wystąpił. Dodam jedynie, że niesamowicie dbam o sprzęt, więc tym bardziej mnie to irytuje. Poza tym mam problem z wybudzeniem konsoli z trybu uśpienia, gdy siedzi w docku. Czasami, gdy wciskam home button to ledy skaczą na joyconie, a ten się nie łączy i nie wybudza konsoli. Za drugim, góra trzecim razem już łapie. Dzieje się to losowo. W poprzednich joyconach również to występowało. Ma ktoś podobnie? Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 (edytowane) Ja po prostu przytrzymuje home button aż zaskoczy włączenie czyt. ze 3 sekundy, a nie wciskam losowo przyciski. Edytowane 14 stycznia 2018 przez XM. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 (edytowane) Hej, taka sprawa. Nie mam problemu ze Switchem, ale z grą Doom. Coś się w niej dziwnego stało. Mianowicie - menu gry, przy pauzie, wchodząc do menusów broni. W każdym z tych nie mogę wcisnąć dół lub góra. Nic nie działa. W samej grze jest dobrze i normalnie się steruje. Miałem już sam koniec gry, ale nie dało się nic broni ulepszyć, bo nie dało się zjechać w dół. Myślałem, że może joy ma jakiś problem, więc podłoczyłem drugi, a tam to samo, na pro też. Pomyślałem więc, że może coś w pliku gry się pokrzaniło. Usunąłem grę i zainstalowałem jeszcze raz z aktualizacją. No i to samo. Usunąłem jeszcze raz, ale tym razem z zapisami. I co? To samo. Tylko teraz nawet nie mogę gry włączyć Bo po zatwierdzeniu umowy licencyjnej nie mogę zejść na dół by kontynuować dalej. No jakaś patologia. Pomyślałem, że to może aktualizacja, ale i tu nic nie da rady, bo bez niej nie da się teraz gry uruchomić. Miał ktoś tak? Edytowane 15 stycznia 2018 przez Mantis Cytuj
roivas 41 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 Tak nie miałem, ale Doom potrafił zawiesić konsolę, a chodzenie po menu przy właczonej grz było niemal zawsze niemożliwe. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 (edytowane) Ale teraz nawet gry włączyć nue mogę, bo tylko mogę podkreślić, że zgadzam się na umowę licencyjną, a nie mogę zjechać nadół by przejść dalej. Nim wykasowałem zapisy, to mogłem wybrać tylko pierszy, nie dało się zejść na drugi i trzeci. Edit. Poszukałem w google i znalazłem na zagranicznym forum rozwiązanie. Trzeba było całkiem wyłączyć Switcha. Szkoda tego zapisu, ale z drugiej byłem jyż na ostatnim Bossie, więc można uznać, że grę ukończyłem. Pomijam, że już rok temu ograłem na ps4. Teraz już tylko czekam na patch na xox i zobaczę jak to tutaj będzie wyglądać. Na obecną chwilę najbardziej pasuje mi wersja na Switchu przez jej mobilność. Edytowane 16 stycznia 2018 przez Mantis Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Z tym zatwierdzeniem umowy i staniem w nieskończonośc w głównym menu miałem nawet raz sytuację na PS4. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 @Mantis @roivas A kartridże z grą jak zmieniacie -- przy włóczonej czy wyłączonej/uśpionej konsoli? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 a co to ma do rzeczy jak cartridge mozna wymienaic w dowolnym momencie jak gra jest wylaczona? Cytuj
roivas 41 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Też tak uważam, ale z grzeczności odpowiedziałem;) Cytuj
second 3 695 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Mi zdarzyło się kilka razy wymienić przy odpalonej grze i nic nie wybuchło 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 no nie, ale wtedy sie pluje ze nie powinno sie tak robic 1 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 A mi o dziwo nie chcialo czytac karty jak wymienilem przy wlaczonym pstryczku. Dopiero wprowadzenie go w stan uspienia, wlozenie i obudzenie dalo rade. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 jestes pewien ze to nie byl odosobniony przypadek? probowales potem normalnei carta wymienic? bo to nie jest normalne, ale raz na sto wlozen zdarzy sie ze nie przeczyta carta od razu. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 (edytowane) 35 minut temu, Rayos napisał: no nie, ale wtedy sie pluje ze nie powinno sie tak robic Róbcie jak chcecie, ale później nie płaczcie - nie biorąc sobie do serca dobrej rady, że Wam się coś z grą pindoli. Nawet samo Nintendo mówi aby wkładać i wykładać kartridże przy wyłączonej konsoli, bo wtedy jest pewność, że nic się nie zje.bi.e - zresztą takie rady dawało także Sony przy okazji Vity. No ale jak jajo chce być modrzejsze od kury,... no cóż,...życie. A potem Ignorantów/ludzi zapierdala.ący.ych na reklamacje z wielkim fochem, że coś nawaliło, jest na pęczki, a wystarczyłoby się tylko stosować do zaleceń w instrukcji. Edytowane 17 stycznia 2018 przez kazuyoshi Cytuj
second 3 695 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Ja wiem, lecz to silniejsze ode mnie. To jest życie na krawędzi, jak raz spróbujesz, to już nie ma odwrotu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi