Rayos 3 182 Opublikowano 21 marca 2017 Opublikowano 21 marca 2017 Jasne. Sklep powinien Ci wymienić samego joya albo cały zestaw, w ostateczności posłać do Czech. Kwestia dogadania się ze sklepem imo, a samo cqe mi mówiło, że jak się ze sklepem dogadam to spoko, jak nie to przez sklep do nich na naprawę Cytuj
Gość Opublikowano 21 marca 2017 Opublikowano 21 marca 2017 Mam nadzieję, że MM będzie takie miłe, jak już przejdę zeldę za pół roku. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 marca 2017 Opublikowano 21 marca 2017 Będzie. Na zgłoszenie wady masz rok od jej stwierdzenia, czyli od dnia, w którym dowiedziałeś się o wadzie. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 21 marca 2017 Autor Opublikowano 21 marca 2017 Gdzie kupowales rayos? Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 21 marca 2017 Opublikowano 21 marca 2017 Dobra, trzymają Wam się dobrze joycony przy ekranie? W sensie po podłączeniu do tableta da się nimi delikatnie ruszyć, czy są sztywno umocowane? Mój lewy bardzo delikatnie się porusza, ale jest to tak wkur.wiające, że nie wiem, czy nie zgłoszę tego jako usterkę. Cytuj
subek 60 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Wychodzi na to, że naprawa joycona jest tania i prosta jak nie powiem co ;) https://www.cnet.com/au/news/nintendo-switch-joycon-desync-connectivity-issue-fix/ Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 (edytowane) @Kinoji - to nigdy nie będzie idealnie sztywno i mocno, musi być luz żeby się dało to wsuwać i wysuwać, no i generalnie dużo w tym plastiku. Polecam nie zwracać na to uwagi. à propos joycon-gate to KiG mi odpisali, że muszę do nich wysłać, a oni wysyłają do Conquesta, który wymienia na nowego po stwierdzeniu wady. Edytowane 22 marca 2017 przez Wieslaw Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Dobra, trzymają Wam się dobrze joycony przy ekranie? W sensie po podłączeniu do tableta da się nimi delikatnie ruszyć, czy są sztywno umocowane? Mój lewy bardzo delikatnie się porusza, ale jest to tak wkur.wiające, że nie wiem, czy nie zgłoszę tego jako usterkę. U mnie są sztywno, nic się nie rusza. Cytuj
Rayos 3 182 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Wychodzi na to, że naprawa joycona jest tania i prosta jak nie powiem co ;) https://www.cnet.com/au/news/nintendo-switch-joycon-desync-connectivity-issue-fix/ ciekawe, w sumie to gdzie taka pianke mozna dostac? Cytuj
subek 60 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Wychodzi na to, że naprawa joycona jest tania i prosta jak nie powiem co ;) https://www.cnet.com/au/news/nintendo-switch-joycon-desync-connectivity-issue-fix/ ciekawe, w sumie to gdzie taka pianke mozna dostac? Jak składałeś kompa to w każdym pudełku po podzespołach, a jak nie to za jakieś grosze w sklepach z elektroniką powinni mieć. 1 Cytuj
subek 60 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 To teraz pytanie, jak rozkręcę joya to stracę gwarancję na cały sprzęt czy tylko na niego? Jak to wygląda? Bo kusi mnie jak cholera żeby wypróbować ten sposób ale jak ma mi polecieć gwarancja na konsolkę to słabo :/ Cytuj
roivas 41 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 O co może chodzić - bateria mi spadła do 85% z pełnego naładowania przez noc, przy wyłączonej konsoli? Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 Witam, mam mały problem z Switch'em zaraz po włączeniu konsoli często się zdarza, że konsola nie łączy się automatycznie z wifi. Dopiero ponowne uruchomienie naprawia problem. Też się z tym spotkaliście? Cytuj
Gość Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 Niet, zazwyczaj muszę poczekać kilkanaście sekund po wybudzeniu konsoli, żeby złapało neta. Cytuj
second 3 707 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 Tak samo jak pajgi. A daleko od routera wtedy jesteś? Próbowałeś odczekać chwilę? Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 Chyba Ninny nie zabrało odpowiednio o izolację anten, dotyczy to i konsol i joy-conów. Ja w sumie mojego nie katowałem jeszcze na tyle, żeby wiedzieć, gram głównie jako handheld a przy TV siedzę na tyle blisko i bez przeszkód, że nawet jakby był problem, to nie będę wiedzieć. Zobaczymy, czy uda się to we własnym zakresie poprawić jakoś je izolując. Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 Tak samo jak pajgi. A daleko od routera wtedy jesteś? Próbowałeś odczekać chwilę? Konsola leży obok routera, owszem czasem poczekanie chwilkę działa ale nie zawsze. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 Mi się ze dwa razy zdarzyło, że konsola sama się nie połączyła nawet jak odczekałem minutę czy dwie i musiałem ręcznie w opcjach kliknąć łączenie. Proponuję na allegro kupić LAN adapter do Wii, który działa też z WiiU i Switch, i podpiąć się kablem. Nie markowe adaptery do Wii są po 10 zł na allegro. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 (edytowane) Co za bezsens na zielonej wyspie. Poszedłem do Gamestopu zapytać o wymianę/naprawę wadliwego lewego joycona i powiedzieli mi, że nie prowadzą serwisu, ale mogą mi wymienić całą konsolę bez problemu. A ja na to, że nie da się skopiować savea, i że mam ponad 80 godzin w Zeldzie, a poza tym skąd mam mieć pewność, że ta też nie będzie wadliwa? Skoro Nintendo przygrało z kopiowaniem savewów to zaczekam, aż się taka opcja pojawi i wymienię sobie Switcha na nowego przy którymś kolejnym rzucie, po wakacjach :). Edytowane 25 marca 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Rayos 3 182 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 pisz bezposrednio do serwisu nintendo uk a nie do sklepu, nintendo ma obowiazek Ci bez szemrania naprawic pokryajac koszta wysylki do serwisu Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 (edytowane) Wezmę se nówkę za kilka tygodni bez "chorób" :). Kiedyś poszedłem z PS2 od chrześniaka, a później z X360 i też dostałem nówki, tutaj się nie pier... :). Edytowane 25 marca 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Rayos 3 182 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 no skoro wolisz poczekac i miec nowke konsole, niz by Ci naprawili joya w kilka dni to spoko, prawdziwy zdrowy wariat z Ciebie 1 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 26 marca 2017 Opublikowano 26 marca 2017 No bo rzeczywiście obecnie Switch ma tyle gier do ogrania, że naprawdę nic tylko kupić nową konsolę, zgłosić problem z jednym Joy-Conem i czekać dobry tydzień aby wymienili.naprawili. Gorzej, jeżeli tego nie zrobią a zawsze istnieje taka szansa. Raczej chłopak dobrze myśli i nie napala się niepotrzebnie na sprzęt, który mu wcale nie ucieknie a obstawiam, że w du.pę by się ugryzł gdyby miał Switcha i nie mógł na nim grać nawet przez ten tydzień. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi