Gość Rozi Opublikowano 9 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 Jak wszyscy wiedzą, w marcowym Plusie dostaliśmy grę Disc Jam, która jest połączeniem tenisa i rzucaniem frisbee. Tak to można prosto ująć. A w rzeczywistości dochodzą różne sposoby rzutu, wślizgi, ruchy specjalne i emocje, prawdziwe emocje. Gra jest szybka i można się nieźle napocić łapiąc i odrzucając dysk. Polecam sprawdzić. Niby contentu póki co nie ma za wiele, ale jeśli twórcy będą rozwijać ją tak, jak rozwija się Rocket League, to przewiduję mesjasza gamingu online i lokalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
sushilabel 27 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 Dobra gierka! Emocjonujące pojedynki, kotlety pod pachami gwarantowane. Bardzo fajnie gra się ze znajomymi debelki. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 (edytowane) Przeciez to jest podrobka Windjammers... Edit: Moze nie podrobka, ale wiecie. Jak ktos gral w windjammers to tu tez bedzie wiedzial o co chodzi ;) Edytowane 10 marca 2017 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 (edytowane) Podróbka Windjammers, a Rocket League było podróbką Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle Cars, a odniosło ogromny sukces. Tutaj mam nadzieję, będzie podobnie, bo jak wciągnie, to nie chce puścić. Szkoda tylko, że póki co mało kto gra i dość długo trwa matchmaking, ale co chwilę twórcy (a jest ich dwóch) aktualizują grę i stopniowo będą dodawać nową zawartość. Edytowane 10 marca 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 (edytowane) I tak nie ma szans na taki sukces jaki miało Rocket League, a ta gra trafiła w taki dobry sezon, gdzie większość było moba i gracze mieli dość i szukali jakiejś odskoczni i znaleźli w postaci w samochodzików jakim jest rocket, a Disc Jam nie ma tej szansy, nie ten czas jak kiedyś, bo nie ma tego znudzenia i przesytu swego czasu przy tym moba rynku, fakt inny gatunek, ale ten gatunek niesie się z tą konsekwencją, że niektórym fest mocno się znudziło moba im i szukali innego alternatywnego mutiplayera obojętniego jakiego gatunku, chociażby z tego powodu, że za duża toksyczność była przez debili. Edytowane 10 marca 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 Gameplayowo wypada fajnie i to jest najważniejsze. Jednak ten tragiczny matchmaking, praktycznie tylko jeden tryb, zero rankingów, lig etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 Ano, jest póki co bardzo biednie, ale nie ma się co dziwić w sumie. Będzie gra rozwijana cały czas, a dostaliśmy w Plusie, więc nie ma co narzekać, tylko ćwiczyć formę. Jakie akcje tutaj się odwalają, to łooooo. Łapanie dysku wślizgiem przed samym polem punktowym, albo przejmowanie Super Throw i szybki rzut po ścianie. Miód i orzeszki :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
sushilabel 27 Opublikowano 13 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2017 Fajnie, że łatają i mam nadzieję, że dojdzie jeszcze jakiś kontent bo potencjał jest. Po dłuższej wymienianie jak jest sporo punktów do zgarnięcia to pikawa mało nie wysiądzie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 16 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2017 Gra ma potencjał ale : - mało postaci - mało itemów - jedna arena - dwa tryby po parunastu meczach staje się nudna, rocket league od początku miało więcej contentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 17 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2017 po dzisiejszym paczu matchmaking dziala o wiele lepiej, mecze znajdowalo mi w ciagu 1-2 minut. Git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 18 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 Zagrałem kilka meczy z kumplami wczoraj, ale szybko nas znudziło i przeskoczylismy na broforce. Sukcesu na miare rocket league tutaj nie bedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 18 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 Gra jest skillowa i bardzo grywalna, jak beda ligi, bedzie i sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 29 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 Gra ktoś w to z forum?? Wczoraj troszkę pograłem z Ziomkiem na kanapie no i kurde...zarabiscie się grało...przy czym do grania po sieci przez 5 minut chyba mi nikogo nie znalazło i dałem sobie spokój...pisalby się ktoś na partyjke od czasu do czasu?? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 29 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 Czyli opłaca się ściągnąć... zastanawiałem się właśnie nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 29 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 Gra ma potencjał ale ten matchmaking jest fatalny. Ostatnio z kumplem chcieliśmy zagrać debla to zawsze któregoś z nas z drużyny wyrzucało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi