Farmer 3 268 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 No jak Jaime ma w pancerzu skitraną kanapkę z dżemem i dziesięciocentówkę na sznurku to się wykaraska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 W ogóle to jechał na koniu przy brzegu i jak wpadł do wody 1m od linii brzegowej to nagle jest tam 10m głębokości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 https://youtu.be/R1fsTYP-N0s Ahh sir Jamie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie wiem czy się komuś przyda ale w kinach Helios można obejrzeć finałowy odcinek za free Info z FB...więcej pewnie na ich stronie Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 A pamiętacie jak Jaime z Tyrionem dyskutowali w celi nt. nazewnictwa zabójstw. Królobójca, Kuzynobójca, itd.? Ciekawe czy teorie internetowe się sprawdzą i blondasek dźgnie siostrę w plecy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 A pamiętacie jak Jaime z Tyrionem dyskutowali w celi nt. nazewnictwa zabójstw. Królobójca, Kuzynobójca, itd.? Ciekawe czy teorie internetowe się sprawdzą i blondasek dźgnie siostrę w plecy? Mam nadzieję, że tak będzie. Cersei nie odda władzy i prędzej wysadzi miasto. Zresztą sama powiedziała, że dzikusy i danka mogą ją zaatakować to odpowie dzikim ogniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 A ma jeszcze coś? Na Sept poszedł spory ładunek (jeśli nie wszystko)... Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Oczywiście, że ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Ma kuszę. I wyje.bane na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Znów jakąś niezwykłą broń jak np proca. Cersei zdebieje na widok takiej magii Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 łokciem kur,wę Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Ale dobry odcinek. Ale to co będzie się działo w następnym to ja nawet nie :obama: Cytuj Odnośnik do komentarza
boston_luke 193 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Końcówka następnego będzie mocna. A ten odcinek fajny. Zwłaszcza kilka zabawnych momentów mi przypadło do gustu. No i Arya, która się doczekać nie może, aż komuś łeb odetnie :D Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez biechu Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Siedmiu wspanialych made in got Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Też zauważyłem to nawiązanie do 7 wspaniałych, lekka uśmiechnąłem się pod wąsem, a już najbardziej z tekstu Davosa w królewskiej przystani :D Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 To ma być ostatni sezon tak? Jakim cudem oni chcą upchnąć starcie z lodowymi i lanisterami w 2 epizodach? Te odcinki mają 2-3 godzinne być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Jeszcze jeden sezon z 6odcinkami wiec 8 do konca serialu Chodza plotki ze kazdy w ostatnim sezonie bedzie po 80min i zobaczymy je dopiero w 2019r Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Ach co za odcinek <3 .. Davos i jego gładka gadka z Gold Cloakami była za(pipi)ista, widać że nie zostałem szmuglerem za piękne oczy :DJamie wspiął sie na wyżyny aktorstwa zarówno w scenie z Tyrionem jak i kiedy dowiaduje sie że Cersei jest w ciąży ( tylko mnie tą gadką o "niezwyciężonych Dothraki" wkurzył bo gdyby nie smoki to Danka by straciła kolejną armie ).Cały czas mam nadzieje że ktoś zaciuka Danke bo mnie w(pipi)ia niemiłosiernie - oh ah jaka ja zbawczyni Westeros, w sumie nic takiego nie zrobiłam tylko sprowadziłam na ten kontynent tysiące barbarzyńców którzy chcą zabić kazdego meżczyzne, zgwałcić każdą kobiete i zostawić za sobą popiół i spaloną ziemie.No i na koniec oczywiście Siedmiu Wspaniałych za Murem :D Coś pieknego :D EDIT : w spoilerze bo sie pluje plebs. Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez Canaris Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 chowaj te spoilery kolego ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Polecam, można czasem się czegoś więcej dowiedzieć niż z samego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Nie potrafie sobie przypomniec kiedy ostatnio wrecz az tak przeladowany trescia byl jakis odcinek serialu przez co teleporty i skroty skojarzeniowe (np gdzie karzelek zgarnal wiadomo kogo by przyszedl wiadomo z kim) byly czasem absurdalne Czuc ze malo zostalo do konca serialu,majac na uwadze ze jeszcze w tym sezonie i nastepnym batalistyki bedzie jeszcze sporo to miejsca na fabule jest coraz mniej wiec fast travel i niedorzecznosci lekkie moga sie mnozyc Cytuj Odnośnik do komentarza
boston_luke 193 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Ach co za odcinek <3 .. Davos i jego gładka gadka z Gold Cloakami była za(pipi)ista, widać że nie zostałem szmuglerem za piękne oczy :D Jamie wspiął sie na wyżyny aktorstwa zarówno w scenie z Tyrionem jak i kiedy dowiaduje sie że Cersei jest w ciąży ( tylko mnie tą gadką o "niezwyciężonych Dothraki" wkurzył bo gdyby nie smoki to Danka by straciła kolejną armie ). Cały czas mam nadzieje że ktoś zaciuka Danke bo mnie w(pipi)ia niemiłosiernie - oh ah jaka ja zbawczyni Westeros, w sumie nic takiego nie zrobiłam tylko sprowadziłam na ten kontynent tysiące barbarzyńców którzy chcą zabić kazdego meżczyzne, zgwałcić każdą kobiete i zostawić za sobą popiół i spaloną ziemie. No i na koniec oczywiście Siedmiu Wspaniałych za Murem :D Coś pieknego :D EDIT : w spoilerze bo sie pluje plebs. Interesujące, że aż tak bardzo Ciebie wkurza przedstawianie dzikusów jako tak zaj.ebistych. Zgadzam się, że gdyby starli się z regularnym opancerzonym wojskiem, mieliby przej.ebane. W książce to było dobrze przedstawione gdy Barristan walczył z ochroniarzem Hizdahra - nie wiem czy książkę czytałeś. Ale moim zdaniem ich podejście do walki i szaleństwo tworzyło pewien efekt psychologiczny (smok też oczywiście w tym pomógł). W poprzednim odcinku gdy na samym początku bitwy szarżowali wydzierając mordy na pełen regulator (i strzelając z łuku podczas jazdy na pełnej kur.wie) mi się podobało. Po co zajeżdżali konie i szarże zaczęli ponad kilometr od wroga pomijam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 W końcu BARDZO DOBRY odcinek pokazujący, że nie trzeba ognia, smoków i wielkich bitew żeby się działo. Prawie każda scena miała jakieś znaczenie, dużo dialogów było pełnych napięcia, a akcja rozwinęła się bardziej niż w ciągu poprzednich czterech odcinków. Następne zapowiadają się świetnie, drużyna pierścienia wysłana za mur może być zaje.bistym wątkiem. Podobało mi się też jak Jaime sam w jednej ze scen wytłumaczył zagorzałym obrońcom jednej ze scen z poprzedniego odcinka, jak bardzo nie mieli racji ("Bronn sobie przebiegł bo dothraki są przereklamowani") Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Super odcinek, niby niewiele się działo, ale aktorsko (Jaimie <3) i wątkowo na wyżynach. Sto razy bardziej wolę takie naładowane treścią odcinki niż sztuczne rozwlekanie akcji na nic nie wynoszące wędrówki i głowy gadajace o niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) tez mi sie epizod podobal (choc nie zgadzam sie, ze w poprzednich tego sezonu nic sie nie dzialo- chocby w trzecim tez fabule konkretnie do przodu posuneli). Co do druzyny pierscienia, to idzie mi po kosciach, ze tym umarlakiem, ktorego maja przyprowadzic jako dowod, bedzie jeden z nich- pytanie tylko, ktory. Mam nadzieje, ze nie ktos z grona Ogar/Jon/Tormund/Genry. W sumie Mormont by sie nadawal jak dla mnie. W ogole nikt jak dotad nie zwrocil uwagi na ten odczytywany przez Gilly fragment zapiskow ktoregos tam majstera o uniewaznieniu slubu ojca Jona. Ciekawe, czy konsolomaniak mimo narastajacego wkur.wienia na przerywanie mu pierdo.lami zakodowal ten fakt gdzies z tylu glowy i wyciagnie go na swiatlo dzienne w odpowiednim momencie. Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi