Nak 38 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Ja również obstawiam, że Danka zginie w ósmym sezonie, zresztą już przygotowywali w tym odcinku grunt w rozmowie z Tyrionem. Benjen z dupy mnie rozśmieszył xd w książce to pewnie lepiej by wyglądało, skoro jest Coldhand, a tu sobie o nim nagle przypomnieli. No i scena biegu od jeziora do muru ... Czysto teoretyzując patrząc na mapy w książce, Gendry biegł pewnie parę godzin, potem kruk by pewnie leciał z parę godzin na koniec mapy, a potem do tego by musiały smoki przylecieć. Przy dobrym wietrze pewnie z dzień by to zajęło, a tam stali sobie grzecznie może przez noc? No i nikt u tych undeadów nie ma broni dystansowej? Raczej słabo :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 No było by to mocno po Martinowsku, bo ironii losu ci u niego pod dostatkiem, a cóż by było bardziej ironicznego od posadzenia na tronie gościa, który całe życie uciekał od władzy i odpowiedzialności. Sporo stawiałbym też na Littlefingera, który jak zawsze robi swoje za plecami i dostaje to czego chce, kiedy inni, dosłownie, tracą głowy. Zakończenie ma być słodko-gorzkie więc rządzić będzie raczej Tyrion jako regent do czasu aż dziecko Danki i Jona podrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 041 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Jon dogada sie z nocnym królem, żeby wszystkich nie zabijał i zasiądzie na tronie jako przydupas white walkerów. W westeros już zawsze bedzie zima. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 W ogóle też was tak drażnią dialogi Tyriona od czasu kiedy skończył się materiał książkowy? To była jedna z moich ulubionych postaci, ale od czasu jak lecą na własnym scenariuszu to Tyrion jest strasznie drętwy i wydaje mi się jakby mu ktoś wsadził kij od miotły w du.pę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 90% dialogow w tym sezonie jest dretwych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Prawda, ale Euron podku.rwiający Jaimego 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 no i obejrzałem, szkoda strzępić ryja. pierwsze 10s akcji z misiem ok, reszta do zaorania a jeszcze gurwa rok temu bym sobie dał rękę uciąć za ten serial i teraz bym gurwa nie miał ręki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Twoja mina, gdy dowiadujesz się, że matka smoków to twoja ciotka xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Prawda, ale Euron podku.rwiający Jaimego 10/10 Ej właśnie, magiczna flota gdzieś zaginęła. Zaczynam się martwić. Ten podniosły dialog Jona i Danuty na statku to wyglądał jakby aktorzy improwizowali i robili sobie jaja. Ten wyskok z "Dany", CoOoOoOoOoO xD Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 masz racje liczyłem na to, że po tym jak go upomniała, da jej klapsa w du.pe, zaciągnie na łóżko cedząc coś w rodzaju 'you are right, you'll be my fucking slave from now on, i'll tie you up you little whore and then fuck you like no one has ever done before.' po czym najazd na danke i przebitka na to tylko że ze snowem +18 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Hehe, też śmiechłem skąd Jasiek nagle na Dankę "Dany" woła, przyśniło mu się czy co? Wyczytał w książce "Jak wyruchać matkę smoków"? Odcinek trochę nijaki, najfajniejsze były pogawędki wśród Drużyny Pierścienia i konkurs w rzucie oszczepem. Reszta to bla bla bla. Filmik z realizacji odcinka, trzeba przyznać, że mają rozmach sku.rwysyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Wszyscy już wytłumaczyli widzę, ale jezus maria co tam się odjarosławiało momentami. Teraz nowy odcinek 'Rick and Morty' na podtrzymanie komediowego nastroju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Dialog Ogara z Tormundem GOTY, co wy gadacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Danka zginie, a jej ciało będzie wystawione na publiczny widok w Kings Landing, a zebrana gawiedź będzie je obrzucać warzywami i gównem. na tronie - kazdy oby kuvvva nie danka ani sniezynka, marzy mi sie jaimie danka pewnie zginie w 8 sezonie jak przystalo na serialowa matke terese - pewnie odda zycie za krolestwo czyli poswieci sie by zabic nocnego krola cersei mam nadzieje, ze namiesza jeszcze - choc dawno za zyciowa forma w serialu to z zlych charakterow jacy zostali jest jeszcze najciekawsza (choc i tak slaba) A wiecie, że w sieci krążą już spoilery z całego przyszłego sezonu i według nich Danka zginie, a jej ciało zostanie wystawione King's Landing na widok publiczny i zebrana gawiedź będzie obrzucać je gównem i warzywami Nie wiem, na ile legitne te przecieki, ale motyw za(pipi)isty i pozwoliłoby mi wierzyć, że twórcy mają jeszcze trochę "cojones". Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
Nak 38 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 https://gfycat.com/BlindNeglectedDingo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 https://gfycat.com/BlindNeglectedDingo To spoiler dot. wydarzeń z ostatniego odcinka czy domniemanych wydarzeń z następnego sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 https://gfycat.com/BlindNeglectedDingo To spoiler dot. wydarzeń z ostatniego odcinka czy domniemanych wydarzeń z następnego sezonu? ostatni odcinek opisujcie spoilery ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Ale niektórzy z was uwielbiają powielać schematy, coś co było totalnym przeciwieństwem GoT, zanim skończył się materiał książkowy i serial zaczął przypominać fanfiction xD fixd Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 To sam już nie wiem; będzie 8 sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Tak. 6 odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Obejrzałem na HBO S07E06. Ale chyba jakaś pomyłka bo zamiast nowego odcinka serialu wrzucili godzinę kolesi idących po śniegu mówiących memami Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Finałowy odcinek tego sezonu będzie nazywał się "The Dragon and the Wolf" i będzie trwał 79 minut. Najdłuższy odcinek w serialu, 10 minut dłuższy niż zeszłoroczny finał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Ta długość była znana jeszcze przed rozpoczęciem sezonu :D Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Miało być początkowo 81 minut :D Dzisiaj HBO ogłosiło oficjalnie tytuł odcinka i ile będzie trwał. Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi