Skocz do zawartości

Życie w czystości przed i po ślubie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To takie fest do grzyba i kamienia to są środki HG, dostępne w marketach budowlanych, ale jak się tym zaciągniesz to może się nieźle w bani poprzestawiać, lewackie i feministyczne myśli do głowy przychodzą, trzeba się szybko przewietrzyć.

• 2 lata później...
Opublikowano

Na imprezie w mieszkaniu rozsypało mi się jakieś kilo brokatu :/
Macie jakieś sprawdzone i skuteczne metody pozbycia się tego gówna?
Odkurzanie, trzepanie I mycie na mokro jako tako daje rade, ale zawsze coś zostanie. Najgorzej jest z sofą, tutaj praktycznie nic nie pomaga.

Opublikowano

Trzepanie przynajmniej sprawi, że trochę zejdą ci nerwy. 

A cały proces - "Odkurzanie. Trzepanie. Mycie na mokro." brzmi jak moje sprzątanie mieszkania.

Co do brokatu to wystarczająco trudno usunąć kilka płatków tego szajsu. Pół kilo to pozostaje spalić dom. 

• Lubię! 1
Opublikowano
  W dniu 13.03.2017 o 09:38, _Red_ napisał(a):

Szyby były raczej z wyższej półki, są niby pokryte warstwą ochronną. W okolicy musi byc twarda woda, bo baterie mam tez w osadzie po 2 tygodniach :(

Rozwiń  

W dniu 13.03.2017 o 09:55, milan napisał(a):

tak przynajmniej mówił poprzedni własciciel

Rozwiń  

Przeczytałem i  się zaśmiałem, ale jestem zabawny

• Lubię! 1
Opublikowano
  W dniu 10.04.2019 o 19:04, Krzys PL napisał(a):

Na imprezie w mieszkaniu rozsypało mi się jakieś kilo brokatu :/
Macie jakieś sprawdzone i skuteczne metody pozbycia się tego gówna?
Odkurzanie, trzepanie I mycie na mokro jako tako daje rade, ale zawsze coś zostanie. Najgorzej jest z sofą, tutaj praktycznie nic nie pomaga.

Rozwiń  

Spróbuj rolką do czyszczenia ubrań

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
  W dniu 11.04.2019 o 06:15, krupek napisał(a):
Albo pakową taśmą klejącą, o ile tapicerka sofy się do tego nadaje. Ja tak po psie drobną sierść sprzątałem, gdzie odkurzacz nie dawał rady.
Rolka coś tam zbiera, ale cudów nie ma. Spróbuję jeszcze taśmy.
  W dniu 11.04.2019 o 06:35, szejdj napisał(a):
ja bym spróbował elektrostatyki
Powinno pomóc na ten brokat, który się nie wgryzl w materiał.
  W dniu 11.04.2019 o 07:56, grzybiarz napisał(a):
Myślałem, że jakiś nowy fajny temat, a tu o czyszczeniu dywanu z brokatu. Krzysiu, czemu tutaj napisałeś?
Przecież cały temat jest o sprzątaniu
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  W dniu 6.12.2019 o 08:28, _Red_ napisał(a):
Rozwiń  

o kurwa XDDDDDDDDD

jak czytałem to myślałem że to ASZ dziennik, ale jednak na serio ich zgrzało do reszty :pawel: 

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 6.12.2019 o 08:50, _Red_ napisał(a):

Ciekawe czy bedzie trzeba udowadniac, że pyta stoi jak domp.

Rozwiń  

No nie znam drugiej takiej organizacji, która nie umie w PR i marketing jak polski kościół XD

Wszyscy mają już wyje.bane, do seminariów idzie po 2-3 typków na uczelnię, a ci zamiast jakoś przyciągać ludzi, to tylko odpychają kolejnymi kretynizmami, kryciem pedofilów itd.

:dunno: 

Nie żebym im w jakikolwiek sposób kibicował, ale patrząc z boku wygląda to aż komicznie, prawie jakby ktoś tam celowo od środka chciał ich pogrążyć.

Edytowane przez maciucha
Opublikowano

I uważasz te w zwiazku z tym PR-em polski kościół ma się źle?Jest biedny?Nie ma wpływu na ksztalt obecnej PL?Że interes się zaraz zamknie?Kościoł to nie jest , i nie może być koncert życzeń.Ja myśle ze jeszcze kilka tysięcy lat mogą pociągnać.Aha,oczywiście (pipi)AĆ CZARNYCH

• 3 lata później...
Opublikowano

Nie wiem czy dobry temat ale mam pytanie - gdzie kupujecie mocne worki na śmieci? Najlepiej w jakiś hurtowych cenach, bo ja wole kupować kilkaset worków na rok niż latać po rolki 10 sztuk jana niezbędnego co tydzień. Ale jak nie hurtowo to poproszę jakieś rekomendacje. Chodzi o takie worki ze jak tam wpakujesz zawartość czyszczonych kuwet albo 45 litrów odpadków to nie będziesz się musiał martwić że to (pipi)nie w drodze do kubła.

Bonusowo, ale niekoniecznie, jakby były dostępne w różnych kolorach segregacyjnych, tj. żółty, brązowy niebieski itp.

Opublikowano

W sumie zawsze biorę zapas tych Zoś Samoś z Biedry jak są promki typu 2+1. Mam całą szafę na kwartal do przodu. Nie pękają, a wynoszę czasem cały wór szkła do kontenera.

• Plusik 1
Opublikowano

Skoro zeszło na taki temat - czy są jakieś kosze na odpady blokujące zapach?

Worki zapachowe to jakiś rak, (pipi)ie to gorzej niż zawartość.