Opublikowano 13 marca 20178 l To takie fest do grzyba i kamienia to są środki HG, dostępne w marketach budowlanych, ale jak się tym zaciągniesz to może się nieźle w bani poprzestawiać, lewackie i feministyczne myśli do głowy przychodzą, trzeba się szybko przewietrzyć.
Opublikowano 10 kwietnia 20195 l Na imprezie w mieszkaniu rozsypało mi się jakieś kilo brokatu Macie jakieś sprawdzone i skuteczne metody pozbycia się tego gówna?Odkurzanie, trzepanie I mycie na mokro jako tako daje rade, ale zawsze coś zostanie. Najgorzej jest z sofą, tutaj praktycznie nic nie pomaga.
Opublikowano 10 kwietnia 20195 l Trzepanie przynajmniej sprawi, że trochę zejdą ci nerwy. A cały proces - "Odkurzanie. Trzepanie. Mycie na mokro." brzmi jak moje sprzątanie mieszkania. Co do brokatu to wystarczająco trudno usunąć kilka płatków tego szajsu. Pół kilo to pozostaje spalić dom.
Opublikowano 11 kwietnia 20195 l W dniu 13.03.2017 o 10:38, _Red_ napisał: Szyby były raczej z wyższej półki, są niby pokryte warstwą ochronną. W okolicy musi byc twarda woda, bo baterie mam tez w osadzie po 2 tygodniach W dniu 13.03.2017 o 10:55, milan napisał: tak przynajmniej mówił poprzedni własciciel Przeczytałem i się zaśmiałem, ale jestem zabawny
Opublikowano 11 kwietnia 20195 l 8 godzin temu, Krzys PL napisał: Na imprezie w mieszkaniu rozsypało mi się jakieś kilo brokatu Macie jakieś sprawdzone i skuteczne metody pozbycia się tego gówna? Odkurzanie, trzepanie I mycie na mokro jako tako daje rade, ale zawsze coś zostanie. Najgorzej jest z sofą, tutaj praktycznie nic nie pomaga. Spróbuj rolką do czyszczenia ubrań
Opublikowano 11 kwietnia 20195 l Albo pakową taśmą klejącą, o ile tapicerka sofy się do tego nadaje. Ja tak po psie drobną sierść sprzątałem, gdzie odkurzacz nie dawał rady.
Opublikowano 11 kwietnia 20195 l Myślałem, że jakiś nowy fajny temat, a tu o czyszczeniu dywanu z brokatu. Krzysiu, czemu tutaj napisałeś?
Opublikowano 11 kwietnia 20195 l Albo pakową taśmą klejącą, o ile tapicerka sofy się do tego nadaje. Ja tak po psie drobną sierść sprzątałem, gdzie odkurzacz nie dawał rady.Rolka coś tam zbiera, ale cudów nie ma. Spróbuję jeszcze taśmy. ja bym spróbował elektrostatykiPowinno pomóc na ten brokat, który się nie wgryzl w materiał. Myślałem, że jakiś nowy fajny temat, a tu o czyszczeniu dywanu z brokatu. Krzysiu, czemu tutaj napisałeś?Przecież cały temat jest o sprzątaniu
Opublikowano 6 grudnia 20195 l Autor https://gloswielkopolski.pl/slub-koscielny-ze-zmianami-ksiadz-wypyta-o-impotencje-i-zmiane-plci-moze-zablokowac-zawarcie-malzenstwa Biedny @maciucha Na szczescie po tej przepuklinie mówiłeś, ze długo nie można klękać
Opublikowano 6 grudnia 20195 l 9 minut temu, _Red_ napisał: https://gloswielkopolski.pl/slub-koscielny-ze-zmianami-ksiadz-wypyta-o-impotencje-i-zmiane-plci-moze-zablokowac-zawarcie-malzenstwa Biedny @maciucha Na szczescie po tej przepuklinie mówiłeś, ze długo nie można klękać o kurwa XDDDDDDDDD jak czytałem to myślałem że to ASZ dziennik, ale jednak na serio ich zgrzało do reszty
Opublikowano 6 grudnia 20195 l 7 minut temu, _Red_ napisał: Ciekawe czy bedzie trzeba udowadniac, że pyta stoi jak domp. No nie znam drugiej takiej organizacji, która nie umie w PR i marketing jak polski kościół XD Wszyscy mają już wyje.bane, do seminariów idzie po 2-3 typków na uczelnię, a ci zamiast jakoś przyciągać ludzi, to tylko odpychają kolejnymi kretynizmami, kryciem pedofilów itd. Nie żebym im w jakikolwiek sposób kibicował, ale patrząc z boku wygląda to aż komicznie, prawie jakby ktoś tam celowo od środka chciał ich pogrążyć. Edytowane 6 grudnia 20195 l przez maciucha
Opublikowano 6 grudnia 20195 l I uważasz te w zwiazku z tym PR-em polski kościół ma się źle?Jest biedny?Nie ma wpływu na ksztalt obecnej PL?Że interes się zaraz zamknie?Kościoł to nie jest , i nie może być koncert życzeń.Ja myśle ze jeszcze kilka tysięcy lat mogą pociągnać.Aha,oczywiście (pipi)AĆ CZARNYCH
Opublikowano 4 lipca 20231 r Nie wiem czy dobry temat ale mam pytanie - gdzie kupujecie mocne worki na śmieci? Najlepiej w jakiś hurtowych cenach, bo ja wole kupować kilkaset worków na rok niż latać po rolki 10 sztuk jana niezbędnego co tydzień. Ale jak nie hurtowo to poproszę jakieś rekomendacje. Chodzi o takie worki ze jak tam wpakujesz zawartość czyszczonych kuwet albo 45 litrów odpadków to nie będziesz się musiał martwić że to (pipi)nie w drodze do kubła. Bonusowo, ale niekoniecznie, jakby były dostępne w różnych kolorach segregacyjnych, tj. żółty, brązowy niebieski itp.
Opublikowano 4 lipca 20231 r Autor W sumie zawsze biorę zapas tych Zoś Samoś z Biedry jak są promki typu 2+1. Mam całą szafę na kwartal do przodu. Nie pękają, a wynoszę czasem cały wór szkła do kontenera.
Opublikowano 4 lipca 20231 r Dziś na pepperku coś takiego mi wpadło w oczy: https://allegro.pl/oferta/paclan-expert-worki-na-smieci-wiazane-60l-100-sz-10241309953?utm_source=tdb&utm_medium=afiliacja&utm_content=http%3A%2F%2Fpepper.pl+(PL)&tduid=162ac461107d6a2190be354b54540153
Opublikowano 4 lipca 20231 r Skoro zeszło na taki temat - czy są jakieś kosze na odpady blokujące zapach? Worki zapachowe to jakiś rak, (pipi)ie to gorzej niż zawartość.
Opublikowano 5 lipca 20231 r Magnum flex and strong. Już sama nazwa tych worków brzmi groźnie: https://janniezbedny.pl/artykuly/odkryj-rewolucyjne-worki-na-smieci-magnum-flex-strong-z-tloczeniem#
Opublikowano 5 lipca 20231 r 9 godzin temu, _Red_ napisał: Też się chętnie dowiem, bo to zneutralizowałoby pieluchy xd ja mam na te bomby biologiczne osobny śmietnik z klapą na balkonie, polecam