Skocz do zawartości

Splatoon 2

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie tylko ja czekam na sequel jednej z lepszych strzelanek ostatnich lat :cool::czesc:

Splat-testfire.jpg

C65M3hBU4AEEaRc.jpg

Demo już jest do ściągnięcia w USA, u nas jeszcze nie. Testy zaczynają się 24 marca.

• Odpowiedzi 645
  • Wyświetleń 61,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Splatoon-2-ANG-SWITCH-folia/6569   Na pierwszy rzut dla 10 osób, kod: SPLAT2DARI

• prawie godzinke testowalem salmon run z kesem   co za swietny tryb, trzy fale po 100sekund kazda, jak sie wybierze gre z friendsami z listy to brakujace miejsca do kompletu dobierze z randomow z net

• graliśmy teraz z fickiem ostatnią partię w salmon runie i dostaliśmy z zaskoczki jakieś 2 specjalne fale: jedna w nocy, bez bossów z kilkukrotnie większą ilością salmonidów, a drugą we mgle ze zmniejs

Opublikowano

Err... Splatoon to nie jest żaden ochłap. To jest serio jedna z najlepszych strzelanek online ostatnich lat.

Opublikowano

Na tej konsoli bez gier każdy ochłap dobry :lapka:

No chyba ze szybciej mi padnie.

oho ktoś tu nie doświadczył zaje,bistości splatoona

Opublikowano

Splatoon sztocik gierka. Gdyby nie ragus to bym nigdy nie zagrał i by mnie ominęła jedna z ciekawszych gierek ostatnich lat. Oby dwójka to nie było tylko odcinanie kuponów. 

Opublikowano

Czy będę mógł z Wami pograć, jeśli nie grałem w jedynkę?

Opublikowano

No jaha, wstęp wolny dla każdego słiczowicza :cool:

Opublikowano

Splatatqtatatatatatata, dawać mnie to już!

I'm a kid now, I'm a squid now!

Na wiiu sporo grałem, ale potem kupiłem Xboxa one i przestałem prawie w ogóle na wiiu grać ale splatoon robił robotę :banderas: liczę na bardziej rozbudowanego singla i kolejna dawkę epickiej muzyki siostrzyczek

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Jedynka miała naprawdę fajnego singla i wspominali o kompletnie nowej kampanii więc nawet tym jestem ciekaw. No i na plus bo ponownie po premierze wszystkie DLC i inne aktualizacje będą kompletnie za free a jedynka w ciągu roku trochę się obłowiła w mapy, ciuszki i bronie. 

Opublikowano

na plus bo ponownie po premierze wszystkie DLC i inne aktualizacje będą kompletnie za free a jedynka w ciągu roku trochę się obłowiła w mapy, ciuszki i bronie. 

"trochę"

Opublikowano

W sumie to jestem ciekaw tej gry, w jedyneczkę nie grałem więc postaram się załapać na te testy.

Opublikowano

Wiadomo czemu Japonia i USA już,mają do pobrania betę, a Europa jeszcze nie?

Opublikowano

UFZbAPyh.jpg

Ależ te kolorki wyglądają na ekranie :banderas:

Będzie grane. Pobrało się błyskawicznie.

Opublikowano

u, sciagam.

Opublikowano

Pamiętajcie tylko, że dopiero za tydzień testfire, teraz nic z grą nie zrobicie

Opublikowano

Gdzieś chyba czytałem, że w ciągu tych 3 dni będzie tylko kilka jedno godzinnych testów. Dobrze kojarzę?