Opublikowano 14 marca 20178 l Mam nadzieję, że nie tylko ja czekam na sequel jednej z lepszych strzelanek ostatnich lat Demo już jest do ściągnięcia w USA, u nas jeszcze nie. Testy zaczynają się 24 marca.
Opublikowano 14 marca 20178 l Na tej konsoli bez gier każdy ochłap dobry No chyba ze szybciej mi padnie.
Opublikowano 14 marca 20178 l Err... Splatoon to nie jest żaden ochłap. To jest serio jedna z najlepszych strzelanek online ostatnich lat.
Opublikowano 14 marca 20178 l Na tej konsoli bez gier każdy ochłap dobry No chyba ze szybciej mi padnie. oho ktoś tu nie doświadczył zaje,bistości splatoona
Opublikowano 14 marca 20178 l Splatoon sztocik gierka. Gdyby nie ragus to bym nigdy nie zagrał i by mnie ominęła jedna z ciekawszych gierek ostatnich lat. Oby dwójka to nie było tylko odcinanie kuponów.
Opublikowano 15 marca 20178 l Splatatqtatatatatatata, dawać mnie to już! I'm a kid now, I'm a squid now! Na wiiu sporo grałem, ale potem kupiłem Xboxa one i przestałem prawie w ogóle na wiiu grać ale splatoon robił robotę liczę na bardziej rozbudowanego singla i kolejna dawkę epickiej muzyki siostrzyczek Edytowane 15 marca 20178 l przez Rayos
Opublikowano 15 marca 20178 l Jedynka miała naprawdę fajnego singla i wspominali o kompletnie nowej kampanii więc nawet tym jestem ciekaw. No i na plus bo ponownie po premierze wszystkie DLC i inne aktualizacje będą kompletnie za free a jedynka w ciągu roku trochę się obłowiła w mapy, ciuszki i bronie.
Opublikowano 15 marca 20178 l Kampania w jedynce była naprawdę porządna, ale mało kto zwracał na to uwagę, bo multi było tak zayebiste.
Opublikowano 15 marca 20178 l na plus bo ponownie po premierze wszystkie DLC i inne aktualizacje będą kompletnie za free a jedynka w ciągu roku trochę się obłowiła w mapy, ciuszki i bronie. "trochę"
Opublikowano 15 marca 20178 l W sumie to jestem ciekaw tej gry, w jedyneczkę nie grałem więc postaram się załapać na te testy.
Opublikowano 16 marca 20178 l Wiadomo czemu Japonia i USA już,mają do pobrania betę, a Europa jeszcze nie?
Opublikowano 16 marca 20178 l Wiadomo czemu Japonia i USA już,mają do pobrania betę, a Europa jeszcze nie? Już jest. Właśnie pobrałem.
Opublikowano 17 marca 20178 l Ależ te kolorki wyglądają na ekranie Będzie grane. Pobrało się błyskawicznie.
Opublikowano 17 marca 20178 l Pamiętajcie tylko, że dopiero za tydzień testfire, teraz nic z grą nie zrobicie
Opublikowano 17 marca 20178 l Gdzieś chyba czytałem, że w ciągu tych 3 dni będzie tylko kilka jedno godzinnych testów. Dobrze kojarzę?
Opublikowano 17 marca 20178 l Faktycznie, dzięki. Ehh nie wiem czy załapię się choćby na jedno okienko.