Opublikowano 25 marca 20178 l ragus- czaję o co chodzi. Motyw w którym dostajemy więcej punktów niż osoby skupione na eliminacji przeciwnika nie jest odkrywczy w strzelankach, ale sama forma po dwóch razach nie zdążyła (?) mnie chwycić za serce.
Opublikowano 25 marca 20178 l Jako że dziś jest druga tura testów i dużo rund wygranych i przegranych jest za mną to podzielę się z wami krótkim lecz treściwym opisem moich wrażeń z gry: PODOBA MI SIĘ !
Opublikowano 25 marca 20178 l Szkoda, że nie wrzucili do demka trybów rankingowych z jedynki. Mam nadzieję, że nie zrezygnują w dwójce ze Splat Zones (bo to sól tej gry = mój ulubiony sposób zabawy), tylko wrzucą je razem z pozostałymi dwoma trybami rankingowymi z jedynki i dorzucą coś jeszcze. Edytowane 25 marca 20178 l przez Elanczewski
Opublikowano 25 marca 20178 l Pamiętam jaki obojętny byłem jak wyszła pierwszą część. Nie miałem WiiU więc nigdy nie było mi dane sprawdzić. Kolejne miłe zaskoczenie bo gra się mega prZyjemnie. Chyba jest coś w tych grach od N. Celuje ktoś z Was ruchem? Dobrze że można to wyłączyć bo mi ten sposób w ogóle nie podszedł... Cała reszta miazga. Odkąd sprzedałem sprzęty konkurencji i kupiłem Switcha, gry znów potrafią mnie bawić.
Opublikowano 25 marca 20178 l Celuje ktoś z Was ruchem? Dobrze że można to wyłączyć bo mi ten sposób w ogóle nie podszedł... Na Wii U ino z ruchem, mega dokładne i szybkie celowanie > niedokladne celowanie analogami. To samo mam na Switchu, ino ruch + wspomaganie sie galka ;)
Opublikowano 25 marca 20178 l W jedynce kręciłem nosem na żyroskop, tutaj sprawdza się lepiej, bo nie macham całym padletem, a jedynie prawym joyconem, więc powoli przestawiam się na takie sterowanie.
Opublikowano 26 marca 20178 l Spróbuję jeszcze dzisiaj w ten sposób zagrać. Chociaż nie wydaje mi się żebym wybrał to celowanie.
Opublikowano 26 marca 20178 l Splatoon 2 Testfire runs at 530p undocked and 720p when docked http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=227079&page=1
Opublikowano 26 marca 20178 l gotowi na ostatnia godzinke testow? wczoraj nie mialem kiedy grac lel, nvm, zapomnialem ze ostatnie testy bylo o 13 xD Edytowane 26 marca 20178 l przez Rayos
Opublikowano 27 marca 20178 l Splatoon 2 Testfire runs at 530p undocked and 720p when docked http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=227079&page=1 Bardzo warzne info
Opublikowano 27 marca 20178 l Ja mam nadzieje że zostawią w opcjach możliwość wyłączenia sterowania żyroskopem. Kompletnie nie podchodzi i po wielu próbach miałem dość więc zmieniłem na tradycyjny model sterowania.
Opublikowano 28 marca 20178 l w docku sztywne 720p/60fps, w handheldzie dynamiczna rozdzialka ale stale 60fps w sumie to sie dziwie czemu to nie ciagnie fullhd... tym bardziej, ze w docku sprzet nie korzysta z pelni mocy Edytowane 28 marca 20178 l przez Rayos
Opublikowano 30 marca 20178 l w docku sztywne 720p/60fps, w handheldzie dynamiczna rozdzialka ale stale 60fps w sumie to sie dziwie czemu to nie ciagnie fullhd... tym bardziej, ze w docku sprzet nie korzysta z pelni mocy A co posiadasz już pełną wersję gry? No właśnie, Ninny testowało tutaj serwery a nie efekty graficzne gry. Obstawiam, że w dzień premiery będzie śmigać w Full HD, ewentualnie wrzucą patcha jak teraz Yacht Club Games do Shovelka.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l KonsoleiGry oraz Ultima wrzuciły preordery, nie wiem jak inni. Jakby co reflink na KiG wrzuciłem do tematu. Cena 199 zł
Opublikowano 17 maja 20177 l Kampania jednoosobowa zapowiada się jeszcze lepiej niż w jedynce. Znowu zajeżdza w pozytywnym znaczeniu Marianem Galaxy. Akcja zaczyna się od 1:15. Edytowane 17 maja 20177 l przez ragus
Opublikowano 18 maja 20177 l o ile przy arms dalej sie waham to tutaj bezdyskusyjnie day one - kapitalny szpil sie szykuje
Opublikowano 18 maja 20177 l To nieprawdopodobne ile radości ta gra mi sprawiła, znaczy się jedynka. Gdybym miał Switcha, również byłoby day one.
Opublikowano 18 maja 20177 l Oczywiście, że będzie zayebiste i w każdym calu lepsze od jedynki ale... to nadal wszystko wygląda jak duże DLC do Splatoona, a nie pełnoprawna dwójka
Opublikowano 18 maja 20177 l Zapamiętaj Rayos moje słowa. Splatoon 2 będzie dla jedynki tym co SMG 2 dla pierwszego Galaxy
Opublikowano 18 maja 20177 l Splatoon 2 będzie dla jedynki tym co SMG 2 dla pierwszego Galaxy czyli DLC, ktore rozwinelo sie w sequela? na Wii nie było jeszcze takich szatańskich praktyk jak DLC czy patche Splatoon na Wii U to nadal szpil, i gdyby do tej pory wrzucali nowe areny i bronie, i organizowali Splatfesty, dwójka nie miałaby racji bytu. Ale widać po zajawce, że nie stoją w miejscu. W trybie fabularnym jest dostęp do większej ilości broni (w jedynce mieliśmy tylko jedną, którą mogliśmy upgrade'ować), a same plansze są jeszcze bardziej zmyślne. Historia też wydaję się być ciekawa/zabawna. I miło, że puszczają oczko dla graczy Wii U nawiązując do oryginału. Tryb online też poprawili. Wiadomo na razie, że będą częstsze rotacje plansz (co 2 zamiast 4 godzin). Niektórzy liczyli na możliwość wyboru plansz jak w Mario Kart 8, ale wygląda na to, że działają według własnych założeń, i to chyba bardzo dobrze. Mam nadzieję, że usprawnią trochę organizowanie turniejów, bo w jedynce poprzez Private Battle zadanie było karkołomne.