Skocz do zawartości

Splatoon 2

Featured Replies

Opublikowano

oplaca sie grac na zyroskopowym sterowaniu? poczatkowo myslalem, ze bedzie ono tylko lekko pomagac w korekcie, a tu widze, ze w zyroskopowym trybie galka w dol/gore w ogole nie dziala

• Odpowiedzi 645
  • Wyświetleń 62,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Splatoon-2-ANG-SWITCH-folia/6569   Na pierwszy rzut dla 10 osób, kod: SPLAT2DARI

• prawie godzinke testowalem salmon run z kesem   co za swietny tryb, trzy fale po 100sekund kazda, jak sie wybierze gre z friendsami z listy to brakujace miejsca do kompletu dobierze z randomow z net

• graliśmy teraz z fickiem ostatnią partię w salmon runie i dostaliśmy z zaskoczki jakieś 2 specjalne fale: jedna w nocy, bez bossów z kilkukrotnie większą ilością salmonidów, a drugą we mgle ze zmniejs

Opublikowano

opłaca się i po pograniu dziesiątek godzin w jedynke nie wyobrażam sobie inaczej grać w dwójkę. combo żyroskop + analog zapewnia (przynajmniej mi) możliwie dokładne i co ważniejsze, szybkie, celowanie

Opublikowano

Tzn. że rządziłeś w jedynkę?

Opublikowano

ja bylem pewny (wiadomix w jedynke nie gralem) ze wspomaganie zyroskopem bedzie dzialac na podobnej zasadzie co np w vitowym uncharted czy killzone gdzie dalej mamy pelna kontrole nad galka i ruchami konsolki tylko wspomagamy przesuwanie kursora, jestem zdziwiony, ze tutaj w tym trybie calkowicie wylaczona jest wertykalna obsluga galki

Opublikowano

jasne, że nie, z bardziej doświadczonymi graczami to jak małe dziecko na meczu koszykówki z gwiazdami NBA się czułem, mówię tylko jak ja grałem, jak odczuwałem i jak będę grał

Opublikowano

na switchu sie nie dowiesz ile gra i w co gra bo sobie profil zablokowal ale widzac ile z tych kupionych gierek z np vity odpalil chocby na 30minut to obstawiam, ze w splatoonie skonczy singla i daj boze dobije do 5h z gierka

Opublikowano

na switchu sie nie dowiesz ile gra i w co gra bo sobie profil zablokowal ale widzac ile z tych kupionych gierek z np vity odpalil chocby na 30minut to obstawiam, ze w splatoonie skonczy singla i daj boze dobije do 5h z gierka

xD odblokowałem jak tylko napisałeś o tym, że mam zablokowane bo nawet zapomniałem o tym, że na początku kupna sobie ustawiłem to 

a na Vicie oczywiście, że nie gram, po hui? pudełka tylko zbieram i nigdy się z tym nie kryłem :cool: Zresztą, hui Ci do tego w co gram i ile? :facepalmz: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

graficzne porownanie jedynki i dwojki:

Opublikowano

śliczności

Opublikowano

a tak niektorzy byli pewni, ze to przenosne wiiu, a tu nie dosc, ze podbili rozdzialke do full hd, dodali aa, to jeszcze detale tez podrasowali

Opublikowano

skad bierzecie swoją kopie splatoonowe wariaty?

Opublikowano

kermit switchunia gramy na premiere wariacie?

Opublikowano

jak ukradne jakiemus dziecku kopie to jaha

dzialaja jeszcze te kody znizkowe?

Opublikowano

Warto od początku uczyć się żyroskopu jeśli chcesz być w grze dobry.

No właśnie o to mi chodziło, czy granie na żyroskopie daje w dłużej perspektywie czasu lepsze efekty niż granie na gałce.

Opublikowano

Kiedy będą pierwsze recenzje? Podobno już grają niektórzy recenzenci. Coś wiecie na ten temat, kiedy najwcześniej mogą opublikować?

Opublikowano

Oby jak najpozniej, o gre jestem pewny, a nie ma glupszych sytuacji niz recki gier z totalnym naciskiem na online przed premiera z niedzialajacym online

Opublikowano

Dzisiaj hands-on z singla od 17:00

recenzje singla i multi 18 lipca od 17:00

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

obstawiam gdzies 85% na MC i to minimalnie

Opublikowano

Well EZA say that they are halfway through and they've already seen longer and more varied levels than the original.

Opublikowano

ten głos, miód na uszy