Opublikowano 10 lipca 20177 l oplaca sie grac na zyroskopowym sterowaniu? poczatkowo myslalem, ze bedzie ono tylko lekko pomagac w korekcie, a tu widze, ze w zyroskopowym trybie galka w dol/gore w ogole nie dziala
Opublikowano 10 lipca 20177 l opłaca się i po pograniu dziesiątek godzin w jedynke nie wyobrażam sobie inaczej grać w dwójkę. combo żyroskop + analog zapewnia (przynajmniej mi) możliwie dokładne i co ważniejsze, szybkie, celowanie
Opublikowano 10 lipca 20177 l ja bylem pewny (wiadomix w jedynke nie gralem) ze wspomaganie zyroskopem bedzie dzialac na podobnej zasadzie co np w vitowym uncharted czy killzone gdzie dalej mamy pelna kontrole nad galka i ruchami konsolki tylko wspomagamy przesuwanie kursora, jestem zdziwiony, ze tutaj w tym trybie calkowicie wylaczona jest wertykalna obsluga galki
Opublikowano 10 lipca 20177 l jasne, że nie, z bardziej doświadczonymi graczami to jak małe dziecko na meczu koszykówki z gwiazdami NBA się czułem, mówię tylko jak ja grałem, jak odczuwałem i jak będę grał
Opublikowano 10 lipca 20177 l Tzn. że rządziłeś w jedynkę? na switchu sie nie dowiesz ile gra i w co gra bo sobie profil zablokowal ale widzac ile z tych kupionych gierek z np vity odpalil chocby na 30minut to obstawiam, ze w splatoonie skonczy singla i daj boze dobije do 5h z gierka
Opublikowano 10 lipca 20177 l Tzn. że rządziłeś w jedynkę? na switchu sie nie dowiesz ile gra i w co gra bo sobie profil zablokowal ale widzac ile z tych kupionych gierek z np vity odpalil chocby na 30minut to obstawiam, ze w splatoonie skonczy singla i daj boze dobije do 5h z gierka xD odblokowałem jak tylko napisałeś o tym, że mam zablokowane bo nawet zapomniałem o tym, że na początku kupna sobie ustawiłem to a na Vicie oczywiście, że nie gram, po hui? pudełka tylko zbieram i nigdy się z tym nie kryłem Zresztą, hui Ci do tego w co gram i ile? Edytowane 10 lipca 20177 l przez Rayos
Opublikowano 10 lipca 20177 l a tak niektorzy byli pewni, ze to przenosne wiiu, a tu nie dosc, ze podbili rozdzialke do full hd, dodali aa, to jeszcze detale tez podrasowali
Opublikowano 10 lipca 20177 l jak ukradne jakiemus dziecku kopie to jaha dzialaja jeszcze te kody znizkowe?
Opublikowano 10 lipca 20177 l http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Splatoon-2-ANG-SWITCH-folia/6569 Na pierwszy rzut dla 10 osób, kod: SPLAT2DARI Spróbuj @kermit
Opublikowano 10 lipca 20177 l Warto od początku uczyć się żyroskopu jeśli chcesz być w grze dobry. No właśnie o to mi chodziło, czy granie na żyroskopie daje w dłużej perspektywie czasu lepsze efekty niż granie na gałce.
Opublikowano 11 lipca 20177 l Kiedy będą pierwsze recenzje? Podobno już grają niektórzy recenzenci. Coś wiecie na ten temat, kiedy najwcześniej mogą opublikować?
Opublikowano 11 lipca 20177 l Oby jak najpozniej, o gre jestem pewny, a nie ma glupszych sytuacji niz recki gier z totalnym naciskiem na online przed premiera z niedzialajacym online
Opublikowano 11 lipca 20177 l Dzisiaj hands-on z singla od 17:00 recenzje singla i multi 18 lipca od 17:00 Edytowane 11 lipca 20177 l przez Rayos
Opublikowano 11 lipca 20177 l Well EZA say that they are halfway through and they've already seen longer and more varied levels than the original.