Opublikowano 13 lipca 20177 l za 2 dni splatfest a ja wtedy bede w domu bez dostpeu do sensownego neta
Opublikowano 13 lipca 20177 l za 2 dni splatfest a ja wtedy bede w domu bez dostpeu do sensownego neta Hotspot z telefonu tez nie wchodzi w gre? Ja mam w mobilevikings (czyli w sumie play) i czasami lepiej i szybciej to chodzi niz stacjonarny u znajomych/rodziny i nawet z natem problemu nie ma.
Opublikowano 13 lipca 20177 l niestety, na tym wypizdowie nawet LTE mi nie łapie :/ liczę jeszcze na to, że zdążę z powrotem zawinąć do Krk przed końcem :)
Opublikowano 15 lipca 20177 l Ja, ale ciężko tu mówić o testowaniu. 3 minuty mecz, serio??? Nie mogę wejść w grę, bo co chwilę koniec meczu mi przerywa. W normalnej grze też ma to tak wyglądać? 10 minut powinno być minimum, a nie 3 ;p. Szukanie przeciwników, wgrywanie rundy i prezentacja trwa tyle co połowa właściwej gry :E.
Opublikowano 15 lipca 20177 l Zrobilem pokoj, dolaczajcie, kto pierwszy ten lepszy bo team liczy 4osoby Macie opcje wyboru meczu dryzynowego zamiast solo i jak macie mnie w znajomych to bedziecie mogli dolaczyc I team lodzik bo w splatfescie trzeba opowiedziec sie po jednej ze stron
Opublikowano 15 lipca 20177 l chciałem napisać, że bzdura, po przez pierwszą godzinę znajdowało mi bardzo szybko, ale teraz czekam od 10min...
Opublikowano 15 lipca 20177 l u mnie znajduje chwila moment, całkiem funowa gierka :) wyłączyłem motion controls - dużo tracę? w tutorialu i 1 meczu online strasznie irytował.
Opublikowano 15 lipca 20177 l wbilem na jakis randomowy pokoj, po 30 sek juz dobralo 2 teamy po 4 osoby i pyk zaraz gramy no ale chaos jest, nie wiem co sie dzieje, to chyba nie dla mnie gierka - nigdy nie bylem dobry w takie multiplajerki
Opublikowano 15 lipca 20177 l Aj to dzisiaj? Ja w terenie :( a ja myślałem, że Switch jest do terenu.
Opublikowano 15 lipca 20177 l tak jak Ragus mówi - jak nie umiesz strzelać, to bierzesz wałek i malujesz, a jak chcesz postrzelać to też możesz. ja np nie umiem strzelać i męczę się ze snajperką - dobra jest ta broń na coś?
Opublikowano 15 lipca 20177 l w jedynce wszystkie mecze w wszystkich trybach po 3minuty? w sumie o dziwo odpowiada mi nawet taki czas, pasuje do tej rozgrywki i wielkosci map, choc troche dluzsze starcia (4-5min) tez by sie przydaly z drugiej strony taki krotki czas minimalizuje ewentualne opuszczenia rozgrywki przez kogos - przeciez mecze 3vs4 to by byla eksterminacja
Opublikowano 15 lipca 20177 l Ze Splatoonem jest jak z wątróbką albo polubisz albo nie. Na jedynce przegrałem jakieś 650 godzin i daleko było mi to wyjadaczy z kraju kwitnącej wiśni, także nie ma co się zrażać tylko grać i grać. Mecze są szybkie i dynamiczne w sam raz na krótkie partie jak i wielogodzinne sesje. Na początku zaliczajcie kampanie, która pozwoli poznać mechanizmy i zaznajomić się ze sterowniem, najlepiej grać na żyroskop i na gałkę z dużą czułością - przedział 3-5. Oczywiście to jest subiektywne zdanie, ale pozwoli to wam na błyskawicze: akcja-reakcja. Prawdziwy fun i rywalizacja dopiero zaczyna się na rankedach. Przegrałem dzisiaj 4 godziny i bawiłem się dzisiaj doskonale.
Opublikowano 15 lipca 20177 l Nie wiem na 100% jak to wygląda np. w Overwatch, ale tam mecze trwają chyba średnio 10-15min, a żaden z grających znajomych nie narzekał na ludzi wychodzących w trakcie meczu. Jak dla mnie delikatnie dłuższe partie byłyby idealne. Z drugiej strony, w trakcie jednej rozgrywki nie zmienia się nic poza stanem zamalowania mapy. Żadnych leveli, powerupów itp, więc może faktycznie takie 3min to optymalny czas.
Opublikowano 15 lipca 20177 l Żadnych lecieli i powerupów? W Splatfest nie, ale w pełnej oczywiście że są
Opublikowano 15 lipca 20177 l w trakcie meczów? a to sorry, nie wiedziałem, w jedynkę nigdy nie grałem.