Skocz do zawartości

Splatoon 2

Featured Replies

Opublikowano

84 juz, yhy juz widze ciebie gadajacego do sluchawki xd pewnie przez weekend pogramy ale forumkowe granie skonczy jak mk8d, a co dopiero voice chat z komorki

• Odpowiedzi 645
  • Wyświetleń 61,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Splatoon-2-ANG-SWITCH-folia/6569   Na pierwszy rzut dla 10 osób, kod: SPLAT2DARI

• prawie godzinke testowalem salmon run z kesem   co za swietny tryb, trzy fale po 100sekund kazda, jak sie wybierze gre z friendsami z listy to brakujace miejsca do kompletu dobierze z randomow z net

• graliśmy teraz z fickiem ostatnią partię w salmon runie i dostaliśmy z zaskoczki jakieś 2 specjalne fale: jedna w nocy, bez bossów z kilkukrotnie większą ilością salmonidów, a drugą we mgle ze zmniejs

Opublikowano

no zobaczymy, ja tam w mk8dx gram niemal codziennie, chyba ze akurat danego dnia wolę pograć na innej konsoli ;p 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Recenzje bardzo dobre, byle do piątku.

Opublikowano

ale arms ma singla ;p 

no ale wiadomo, ze splatoon > arms 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Nie ma singla, drabinka arcade z 5 walk to singiel do ciebie?

Opublikowano

a to przepraszam, myslalem ze jest jakis singiel, nie interesowalem sie za bardzo armsem. 

Opublikowano

Pamiętam jak przy Splatoon na Wii U ogłosili wydawanie kolejnych DLC, to gracze kombinowali, że będzie jakieś rozszerzenie fabularne - tak dobry singielek sprezentowali ;)

Opublikowano

jakby ktoś chciał obejrzeć polską recenzję to zapraszam na materiał NAPĘDZANY PRZEZ CENEO PE EL w wykonaniu Archona

Opublikowano

Panowie, podejrzewam że część z osób co kupuje Splatoona na premierkę ma Vitę albo PS4... to można się zgadać na party i na komunikację głosową takim sposobem. 

Opublikowano

a ci co nie maja to niech sobie kupia ps4/vite zeby mogli pogadac z tymi, ktorzy maja

discord/skype 100x lepszy pomysl

Opublikowano

no gadam w innym temacie albo party psn albo po prostu olac ta goowniana apke zrobic temat do skype/discord - kazdy instaluje o ile nie ma na komorce, podaje swoj nick i mozemy tam gadac badz pisac wiadomosci 

Opublikowano

skype na komorce jak najbardziej na propsie, zdecydowanie lepsze niz to (pipi) od nintendo 

Opublikowano

tylko trzeba się zmobilizować, a nie jak ostatnio - skype podałem ja i czezky

Opublikowano

discord nigdy sie nie bawilem - kinoji jak to sie ma do skype?

Opublikowano

Discord bliżej do Idei IRCa, czyli są pokoje. Ale Skype dobrze działa. Discord też jest dobry.

Opublikowano

discord tak jak nemo mowi - ktos tworzy pokoj, podaje pozostalym namiary, reszta wchodzi i jazda. prostsze od skajpa pod tym wzgledem, ze nie trzeba sie nawzajem wymieniac nickami, dodawac itd. mozna zawsze wrzucic do tematu i inne osoby, ktore pozniej beda chcialy dolaczyc tez bez problemu beda mogly. dobra opcja

Opublikowano

Też tak myślę, bo będzie grupa na stałe, jakiś tam admin i po prostu wchodzisz, piszesz GRAM i ktoś się znajdzie. Skype jest fajny ale to jest osoba <-> osoba. Zawsze można na discordzie wymienić się nickami przy samym dogadywaniu meczyka.

Jest jeszcze Teamspeak ale nie używałem nigdy, dużo ludzi online w CS i innych takich grach używa.

Opublikowano

to jak reszcie bedzie pasowalo to pobawie sie i ogarne taki pokoik max do piatku przed poludniem, zeby wieczorem mozna juz bylo GRAC

Opublikowano

A Mumble ktoś kojarzy? To właśnie przy pierwszym Splatoonie dowiedziałem się, że takie coś w ogóle istnieje. Po kilku spotkaniach okazało się, że komunikacja głosowa w czasie potyczek jest mało przydatna. Odezwy pod krzyżakiem i podręczny podgląd areny wystarczają by ogarnąć te skondensowane 3-minutowe mecze. Czy w nowym Splatoon będą dłuższe rundy? 

Opublikowano

ajej

jeszcze pada wziąłem, a jak :cool::czesc:

Opublikowano

te switchowe okładki... <3

20139610_1671025279605201_78213750242697

oj można tylko pozazdrościć ;)