Opublikowano 18 lipca 20177 l 84 juz, yhy juz widze ciebie gadajacego do sluchawki xd pewnie przez weekend pogramy ale forumkowe granie skonczy jak mk8d, a co dopiero voice chat z komorki
Opublikowano 18 lipca 20177 l no zobaczymy, ja tam w mk8dx gram niemal codziennie, chyba ze akurat danego dnia wolę pograć na innej konsoli ;p Edytowane 18 lipca 20177 l przez Rayos
Opublikowano 18 lipca 20177 l Uff już w piątek premiera , miałem jechać brać jutro ARMS ale chyba dopiero zaopatrze się po Splatoon 2 . Co by nie było gry bez trybu single to gry drugiego sortu.
Opublikowano 18 lipca 20177 l ale arms ma singla ;p no ale wiadomo, ze splatoon > arms Edytowane 18 lipca 20177 l przez Rayos
Opublikowano 18 lipca 20177 l a to przepraszam, myslalem ze jest jakis singiel, nie interesowalem sie za bardzo armsem.
Opublikowano 18 lipca 20177 l No właśnie sam tryb arcade średnio mnie robi a sieć obecnie mam tragiczną więc gry single player to piorytet.No i przydało by się coś na switcha bo od ukończenia zeldy jeszcze nie odpaliłem konsolki.
Opublikowano 18 lipca 20177 l Pamiętam jak przy Splatoon na Wii U ogłosili wydawanie kolejnych DLC, to gracze kombinowali, że będzie jakieś rozszerzenie fabularne - tak dobry singielek sprezentowali ;)
Opublikowano 19 lipca 20177 l jakby ktoś chciał obejrzeć polską recenzję to zapraszam na materiał NAPĘDZANY PRZEZ CENEO PE EL w wykonaniu Archona
Opublikowano 19 lipca 20177 l Panowie, podejrzewam że część z osób co kupuje Splatoona na premierkę ma Vitę albo PS4... to można się zgadać na party i na komunikację głosową takim sposobem.
Opublikowano 19 lipca 20177 l a ci co nie maja to niech sobie kupia ps4/vite zeby mogli pogadac z tymi, ktorzy maja discord/skype 100x lepszy pomysl
Opublikowano 19 lipca 20177 l no gadam w innym temacie albo party psn albo po prostu olac ta goowniana apke zrobic temat do skype/discord - kazdy instaluje o ile nie ma na komorce, podaje swoj nick i mozemy tam gadac badz pisac wiadomosci
Opublikowano 19 lipca 20177 l skype na komorce jak najbardziej na propsie, zdecydowanie lepsze niz to (pipi) od nintendo
Opublikowano 19 lipca 20177 l tylko trzeba się zmobilizować, a nie jak ostatnio - skype podałem ja i czezky
Opublikowano 19 lipca 20177 l Discord bliżej do Idei IRCa, czyli są pokoje. Ale Skype dobrze działa. Discord też jest dobry.
Opublikowano 19 lipca 20177 l discord tak jak nemo mowi - ktos tworzy pokoj, podaje pozostalym namiary, reszta wchodzi i jazda. prostsze od skajpa pod tym wzgledem, ze nie trzeba sie nawzajem wymieniac nickami, dodawac itd. mozna zawsze wrzucic do tematu i inne osoby, ktore pozniej beda chcialy dolaczyc tez bez problemu beda mogly. dobra opcja
Opublikowano 19 lipca 20177 l Też tak myślę, bo będzie grupa na stałe, jakiś tam admin i po prostu wchodzisz, piszesz GRAM i ktoś się znajdzie. Skype jest fajny ale to jest osoba <-> osoba. Zawsze można na discordzie wymienić się nickami przy samym dogadywaniu meczyka. Jest jeszcze Teamspeak ale nie używałem nigdy, dużo ludzi online w CS i innych takich grach używa.
Opublikowano 19 lipca 20177 l to jak reszcie bedzie pasowalo to pobawie sie i ogarne taki pokoik max do piatku przed poludniem, zeby wieczorem mozna juz bylo GRAC
Opublikowano 19 lipca 20177 l A Mumble ktoś kojarzy? To właśnie przy pierwszym Splatoonie dowiedziałem się, że takie coś w ogóle istnieje. Po kilku spotkaniach okazało się, że komunikacja głosowa w czasie potyczek jest mało przydatna. Odezwy pod krzyżakiem i podręczny podgląd areny wystarczają by ogarnąć te skondensowane 3-minutowe mecze. Czy w nowym Splatoon będą dłuższe rundy?