Opublikowano 23 lipca 20177 l Matchmaking widzę tak samo wspaniały jak w jedynce, gdzie dobiera nas do ludzi +10 poziomów wyżej :))))))))))) Edytowane 23 lipca 20177 l przez ragus
Opublikowano 23 lipca 20177 l W Famitsu pojawiło się trochę ważnych szczegółów dotyczących Splatoona: - po update'ach w dwójce będzie więcej map do multi niż w jedynce (tam było 16) - część map z jedynki wróci w dwójce w poprawionej wersji tj. Moray Tower ale nie wszystkie - pojawią się nowe KATEGORIE broni - na chwilę obecną nie planują nowych trybów rankingowych, ale może się to zmienić
Opublikowano 23 lipca 20177 l Na pamiątkę - to się naprawdę wydarzyło I te momenty, takie jak ten, które sprawiają, że jest prawdziwy SZTOS Rayos nienawidzę Cię :)
Opublikowano 23 lipca 20177 l Wygrałeś w drużynie ze mną i mnie nienawidzisz? :/ Ale comebacki były moxarne
Opublikowano 23 lipca 20177 l Za to Cię szanuje a nienawidzę za to, że Twoją postać najczęściej oglądałem po śmierci edit: z comebackami racja - ten tryb tower control jest świetny między innymi pod tym względem. Następnym razem może w inne też pogramy ;p Edytowane 23 lipca 20177 l przez Kinoji
Opublikowano 23 lipca 20177 l Team deathmatch Tower control Salmon Run i wszytko w E K I P I E Następnym razem może w inne też pogramy ;p King of the Hill moim zdaniem du,py nie urywa, ale ten drugi - Rainmaker można obadać. Ale i tak Tower Control GOTY. Edytowane 23 lipca 20177 l przez ragus
Opublikowano 23 lipca 20177 l wieczor jak co dzien - wspaniala gra w wszystkie tryby online z forumkiem, wielkie emocje, losy pojedynkow wazace sie do ostatnich sekund cudowna gra, genialnie przemyslana, genialnie swiezy concept, genialnie wykonana (niezayebywalny framerate), skacze z trybu na tryb bo kazdy swietny, od czwartku nawet singla nie odpalilem, ktory tez kozaczy i to wszystko na konsoli co miala premiere pare miesiecy temu....no ogien z dupy
Opublikowano 23 lipca 20177 l i ten remont u kogoś w łazience i nasze rozyebane uszy jak już jesteśmy przy czacie, to po wyjściu do lobby ujrzałem to xDDD
Opublikowano 24 lipca 20177 l Mnie to już ten Tower Control zmęczył wczoraj trochę. King of the Hill moim zdaniem du,py nie urywa, ale ten drugi - Rainmaker można obadać. Ale i tak Tower Control GOTY. No ja właśnie w splatzone'y bym sobie pograł.
Opublikowano 24 lipca 20177 l Splatzones mi juz w piatek nie podeszlo - na kazdej mapce byla tylko jedna strefa w centrum lokacji, przez co rozgrywka sprowadzala sie tam do dobiegniecia/skoku na srodek mapy, walki w tej kontrolowanej czesci i tak w kolko. Pozostale tryby wydawaly mi sie duzo bardziej dynamiczne. Moze jak troche wiecej w to pogramy, podzielimy sie na voice chacie na teamy i zaczniemy ogarniac jakies taktyki, to bedzie to ciekawsze. Tego rainmakera w piatek nie do konca ogarnialismy, ale wydawalo sie tez swietne - trzeba bedzie to lepiej zbadac. Da się jakoś sprzedawać ubrania, których nie używamy? nie Edytowane 24 lipca 20177 l przez Kinoji
Opublikowano 24 lipca 20177 l w jedynce ilość punktów do kontroli zależała od mapy, pewnie po prostu póki co dostępne są takie, w których jest 1 punkt do kontroli w samym centrum ;) w rainmakera jeszcze nie grałem, ale tower >>>>>>>> splatzones
Opublikowano 24 lipca 20177 l W splatzones punktów do kontroli nie jest czasami więcej, tylko my nie byliśmy w stanie wyjść poza pierwszy?
Opublikowano 24 lipca 20177 l W jedynce było tak: Tower Control > Rainmaker > Splat Zones W dwójce pozmieniali trochę zasad, więc zobaczymy co z tego wyjdzie.
Opublikowano 24 lipca 20177 l Tower control super bo nieprzewidywalny strasznie no i przy wiezy xawsze armageddon z bomb, specjali i ton farby Btw bo wczoraj sie zastanawialismy...im wiecej ludzi na wiezy tym punkty leca szybciej/porusza sie szybciej czy bez znaczenia?
Opublikowano 24 lipca 20177 l W splatzones punktów do kontroli nie jest czasami więcej, tylko my nie byliśmy w stanie wyjść poza pierwszy? nope, tak jak wczesniej ktos pisal - zalezy od mapki.
Opublikowano 24 lipca 20177 l Btw bo wczoraj sie zastanawialismy...im wiecej ludzi na wiezy tym punkty leca szybciej/porusza sie szybciej czy bez znaczenia? W jedynce tak było. Im więcej osób na wieży - tym szybciej się porusza. Jakoś nie miałem okazji zaobserwować to na Switchu, bo jak wejdę na wieżę, to od razu kolo z mojej drużyny wyskakuje z niej. Albo same świeżaki. Albo zasady się pozmieniały. Ktoś może potwierdzić? Edytowane 24 lipca 20177 l przez Damk
Opublikowano 24 lipca 20177 l Czyli raczej jest tak samo, bo wczoraj jak się 4 zleciało na wieży to dosłownie pasek postępu jak szalony schodził.
Opublikowano 24 lipca 20177 l Nie grywam zbytnio online, ale ta formuła natychmiastowej rozgrywki i krótkich meczów mnie kupiła. Zabawa jest super, zwłaszcza z ekipą i voice chatem. Do tego radosny i kolorowy design to fantastyczna odskocznia od tych wszystkich dorosłych gier z innych konsol. Rewelacja :)
Opublikowano 24 lipca 20177 l Chaos w tym trybie? Czy ja wiem? Z każdą kolejną rundą co raz bardziej ogarnialiśmy i da się już określić jakieś schematy, których się trzymaliśmy i które pozwalały nam na odnoszenie S U K C E S U. Edytowane 24 lipca 20177 l przez ragus