Daffy 10 614 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 zloty deszcz? xdd przy jakiej to broni? urovita? Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 @zdrowywariat Eeee co Pan chcesz od moich "trollskilowych" mapek, hmmmm? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 Bekę se kręcę, co nie zmienia faktu, że to twoje ulubione, a nie trollowe, nie ściemniaj :). Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 w lutym kolejna nowa mapa, obecny stan updatow od premiery to: - 4 kompletnie nowe mapy - 4 mapy z splatoon z wiiu - 2 nowe mapy do salmon run - 1 mapa ekskluzywna do splatfestu (ktora co miesiac ma inny layout) - 140 nowych ciuszkow - 32 nowe bronie - 14 patchy balansujacych (i to nawet takich co balansowaly plansze) to wszystko absolutnie za free, bez lootboxow, mikroplatnosci i innych badziewi Cytuj
Godot 416 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Znudził mnie Splatoon po prawie 20 godzinach naparzania w multi. Jest strasznie chaotycznie, to przede wszystkim. Plansze są małe, więc jest non stop akcja pt. płyniemy na środek planszy, strzelamy się kilka sekund, giniemy, wracamy. To multi jest takie staroszkolne. Jak Quake. Nie jestem fanem czegoś takiego, ale jak ktoś lubi tego typu naparzanki to bardzo polecam. Ja zdecydowanie wolę tempo PUBGa, a za wersję na Switcha dam się pokroić Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 turf war jest chaotyczny, tu sie zgodze, choc akurat mi to nie przeszkadza bo dzieki temu te 3min starcia czesto rozstrzygaja sie w ostatnich sekundach ale jest sporo trybow gdzie rozkminy sa wskazane: mecze rankingowe i co za tym idzie 4 tryby gry zarezerwowane do nich - niestety by je odblokowac trzeba nabic 10lvl co troche trwa, kazdy z nich to juz nie radosne bieganie gdzie popadnie, trzeba przeslec dobor broni pod dany tryb, miec strategie itp mecze ligowe - tu juz hardcore bo same odblokowanie ich (przez nabicie odpowiedniej rangi w rankingach) bywa dla niektorych wyzwaniem - tu juz spina i rozkmina na calego, tym bardziej, ze trybu nie da sie odpalic z randomami, musisz miec przynajmniej jednego zioma w ekipie(lub trzech) wiec graja ogarniete, znajace siebie ekipy mnie w grze jedynie irytuje ta rotacja mapek co 2h, totalny bez sensu to jest pomysl Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Ja bym nawet turfa nie nazwal chaotycznym. Tzn jak ktos nie wie co robi albo akurat trafi sie taka ekipa to tak, ale pushowanie bokami, bronienie bazy, podejscie ze stealtha do bazy przeciwnika, ustawienie i bronienie punktow newralgicznych na mapie to wszystko sa elementy taktyki, ktora w turfie tez jest. No ale mniej tego niz w rankach, tak jak ficek mowi. 16 minut temu, Godot napisał: Znudził mnie Splatoon po prawie 20 godzinach naparzania w multi. Jest strasznie chaotycznie, to przede wszystkim. Plansze są małe, więc jest non stop akcja pt. płyniemy na środek planszy, strzelamy się kilka sekund, giniemy, wracamy. Troche to wyglada jakbys przez te 20h niczego sie nie nauczyl z grania i sam gral sposobem 'ide na srodek i nakur.wiam'. Mozna i tak, ale nie do konca o to chodzi. 1 Cytuj
Godot 416 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Moja gra tak nie wyglądała, opisuję jak wyglądały starcia Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Godot napisał: Moja gra tak nie wyglądała, opisuję jak wyglądały starcia Szkoda, że już dawno nie mam gierki. Z miłą chęcią sprawdziłbym Twoje umięjętności. Bo chaos to tylko pozory, to jest mega skillowa strzelanka. Edytowane 12 lutego 2018 przez bulaxyz82 Cytuj
Godot 416 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Ja wiem, że ona jest megaskillowa. A moje umiejętności zapewne są marne. Żebym nie został źle zrozumiany: gierka jest naprawdę świetna. Ale podobnie jak Overwatch - nie dla mnie. Tak naprawdę jedyną grą multi, która do mnie trafiła jest PUBG. Wcześniej próbowałem wielu gier multi i nic. Splatoona wziąłem z rozpędu myśląc, że zmienił mi się gust. No nie zmienił, to PUBG jest jakimś fenomenem Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Godzinę temu, bulaxyz82 napisał: Szkoda, że już dawno nie mam gierki. Z miłą chęcią sprawdziłbym Twoje umięjętności. Bo chaos to tylko pozory, to jest mega skillowa strzelanka. ja po 80h dalej mam wrazenie ze nic nie umiem, w kazdym innym fpsie w tym czasie mialem juz wrazenie, ze ogarniam jako tako, a tutaj przepasc przeciwko ogarnietym na serwerach, to jak szybko mierza, celuja (zwlaszcza snajperki to magia) poruszaja sie, w locie przelaczaja formy, czy robia uniki przy broniach duel jest niewiarygodne ostatnio trafilem na kolesia co mial 99lvl, z dasha konsoli go sprawdzialem 1395h na liczniku....kosmos Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 (edytowane) 50 minut temu, Ficuś napisał: ja po 80h dalej mam wrazenie ze nic nie umiem 80h to już coś umiesz (chyba, że turfa grasz :P), tylko trafiasz na ziomków, którzy umieją więcej Ja będąc na wszystkich trybach na randze S+ też myśłałem, że dalej nic nie umiem tak typki mnie zabijali, że nawet brewka im nie drgnęła, ale ja też nie pozostawałem im dłużny. U mnie w znajomych, mam naszego rodzimego ziomka, który już 1000h ma nabite. Edytowane 12 lutego 2018 przez bulaxyz82 zmiana tekstu Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 8 marca 2018 Opublikowano 8 marca 2018 w kwietniu kolejny wielkie darmowe rozszerzenie, bedzie tez pierwsze platne dlc do gierki - specjalna kampania singlowa wsparcie tej gry to KOSMOS Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 8 marca 2018 Opublikowano 8 marca 2018 niby sporo ale: -80 new single player missions-A brand new story where you play as Agent 8, an amnesiac Octoling in an underground facility-Stories involving new and old Splatoon characters that apparently dive much deeper in the world's lore-Beating it will unlock Octolings for use in multiplayer-Prepurchase now and you get Octoling themed clothes czyli misji grubo ponadto co na carcie Cytuj
Damk 98 Opublikowano 8 marca 2018 Opublikowano 8 marca 2018 31 minut temu, sprite napisał: 20 dolców 80 złotych w eShop Pamiętam reakcję na ploty na temat rozszerzenia singla w oryginale na Wii U, więc popyt na pewno jest. Ja sam bardzo chętnie przytulę nowy tryb fabularny w Splatoon. Wygląda więc na to, że gierka nabierze pełnoprawnego kształtu rok po swojej premierze - jak się okazało - ponaglonej premierze... Może wydadzą odświeżoną wersję pudełkową "Deluxe" - tutaj: "Octo". Na pewno produkcja amiibo octolingów już idzie pełną parą. Co jak co - ale "nowa" (niespełna 3-letnia) marka chyba na dobre rozgościła się już u Nintendo. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 10 marca 2018 Opublikowano 10 marca 2018 2 osoby potrzebne do team jajko Od 15.30 Cytuj
funditto 661 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Opublikowano 9 kwietnia 2018 https://nintendoeverything.com/german-splatoon-facebook-page-briefly-lists-splatoon-2-octo-expansion-for-july-13/#disqus_thread Lipiec dla Switcha zapowiada się grubo: Crash, Captain Toad, Octopath Traveler, a teraz jeszcze dodatek do Splatoon 2 Cytuj
funditto 661 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 (edytowane) https://mynintendonews.com/2018/05/11/nintendo-says-that-the-big-splatoon-news-is-a-baseless-rumour/ Nintendo zdementowało plotki o Shock The World Edytowane 11 maja 2018 przez funditto Cytuj
Damk 98 Opublikowano 12 maja 2018 Opublikowano 12 maja 2018 Czyli pogłoski o wprowadzeniu trybu battle royale były mocno przesadzone... Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 Jak gracie? W sensie motion cotrol czy normalnie analogiem? Pograłem puki co tylko chwilę, ale nie wiem czy się przyzwyczaję do machania tabletem. Jeszcze później sprawdzę jak to się ma na pro padzie. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 ja gram normalnie analogiem bo polegalem na uczeniu ale cala czolowka swiata wspiera sie motion control i jak wierzyc temu co pisza nie ma szans na samych galkach az tak wymiatac Cytuj
Damk 98 Opublikowano 25 maja 2018 Opublikowano 25 maja 2018 22 godziny temu, creatinfreak napisał: Jak gracie? W sensie motion cotrol czy normalnie analogiem? Normalnie. W sensie motion control Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi