Neithell 0 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Pany, jakby ktoś chciał z laikiem pograć (5 lvl - dopiero zaczynam), to śmiało zapraszać. SW-7336-8475-4699 Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 Warto kupić jeszcze gierkę i zainwestować w nią czas? Bo chyba już nic się nie wydarzy w niej, ale o nowej części nie słychać nic Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 (edytowane) A czemu nie? Jak nie grałeś jeszcze w ogóle, to dla ciebie się sporo wydarzy. Jest spory single player (myślę, że sporo by się mówiło o takiej grze, gdyby wypuścić zeszłoroczne DLC osobno). Splatoon to nadal jedna z czterech superpopularnych gierek online na Switcha, community będzie zawsze spore. Główny problem ze Splatoonem pozostaje tylko w tym, żebym ja miał czas w nim robić. Edytowane 26 października 2019 przez ogqozo Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 Waham się między Overwatchem a Splatoonem. Splatoon wydaje mi się ciekawszy, za to Overwatch jest żywy, są eventy itp. W Splatoonie coś nowego szykują? Chyba już nie Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 Splatoon parę meczyków i człowiek odkłada to. Cytuj
Ukukuki 6 934 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 Dwie zupełnie inne gry imo. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 (edytowane) Nie szykują. Od lata nic nowego się już nie pojawia. Splatfesty skończone, nie będzie żadnych większych dodatków czy nowych rzeczy itd. Ale to specyficzne pytanie od kogoś, ktom jak rozumiemm w ogóle w grę jeszcze nie grał. Jak zagrasz to dla ciebie wszystko będzie nowe. Co więcej można powiedzieć. Możesz też kupić pierwszego Splatoona, bo też ludzie w niego nadal grają. Chyba że pytasz bo kupiłeś Splatoona, sprzedałeś, a teraz się pytasz czy jest coś nowego by wracać, no to nie, od lata 2019 nic nowego już nie dodają, a ogólnie sedno gry od lata 2017 się specjalnie nie zmieniło Edytowane 26 października 2019 przez ogqozo Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 To drugie właśnie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 kwietnia 2020 Opublikowano 30 kwietnia 2020 Do 6 maja można potestować Splatoona 2 za darmo, fajno. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 1 maja 2020 Opublikowano 1 maja 2020 Czy w normalne dni w splatoon gra dużo ludzi? Cytuj
funditto 657 Opublikowano 1 maja 2020 Opublikowano 1 maja 2020 Raczej tak. Gram w tygodniu o różnych porach dnia od kilku miesięcy i nigdy nie ma problemu z długim czekaniem. Przynajmniej w Turf War, bo to tryb, w który gram prawie zawsze. Nie wiem jak to wygląda w innych Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 2 maja 2020 Opublikowano 2 maja 2020 (edytowane) Jedna z tych marek Nintendo, która po oglądaniu gameplayow i czytania opinii grających dawała mi poczucie, że mi nie podejdzie, a nastawienie na multi to wzmacniało. No i ograłem wczoraj to demo. Skończyłem tutka, rozegrałem dwa mecze online i gierka poleciała do kosza lina. Nie dla mnie seria. Edytowane 2 maja 2020 przez balon Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 2 maja 2020 Opublikowano 2 maja 2020 Za to dodatek singlowy jest imo bardzo fajny. Nawet dla tych co nie lubią multi. Cytuj
Kmiot 13 624 Opublikowano 3 maja 2020 Opublikowano 3 maja 2020 Jak na grę "nastawioną na multi" to singiel jest wystarczająco zajmujący. Ograłem z dużą przyjemnością... a potem kupiłem dodatek Octo Expansion, czyli singlowe rozszerzenie odmienne klimatem, ale równie dobre z tym, że nastawione na szybkie partie. A w multi mi się nie chciało. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 3 maja 2020 Opublikowano 3 maja 2020 Uwielbiam multi w Splatoonie, ale rzeczywiście singiel też jest świetny i jest to zupełnie inna gra niż w multi. Mówiłem o tym kiedyś Balonowi i proponowałem, że pożyczę Mu, żeby sprawdził, ale wtedy nie chciał.. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 3 maja 2020 Opublikowano 3 maja 2020 No było tak, ale pamiętam, że wtedy miałem ogień z firmą i nie miałem czasu. No ale co się robi w singlu? Skacze więcej, eksploruje? Jest jakaś fabuła? Nie ma tych walk na arenach tylko że z botami? Podobne jest to do tego tutka? Bo on on też mi tak se podszedł. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 3 maja 2020 Opublikowano 3 maja 2020 Singiel to po prostu platformówka 3D. Sprawdź na YT jakiś gameplay 1 Cytuj
Kmiot 13 624 Opublikowano 4 maja 2020 Opublikowano 4 maja 2020 @balon Jeśli dobrze pamiętam: singiel to kilka światów, każdy ma swój hub, który wymusza odrobinę kombinowania, by dostać się do portali do każdego z kilku poziomów. W tych jest trochę platformowania, trochę strzelania, kminienia jak zgarnąć znajdźki (z nimi jest oszczędnie, po 2/3 na poziom), malowania ścian, by przedostać się dalej, ogólnie nie są to levele przesadnie duże i są liniowe. Po zaliczeniu poziomów uzyskujemy dostęp do walki z bossem danego świata. Standardowo - trzeba znaleźć na niego patent, bo nie wystarczy po prostu maziać farbkami. Są też bronie do oblokowania, ale (znów - o ile dobrze pamiętam) ich swobodny dobór jest tylko w hubach, natomiast kolejne poziomy mają z góry narzucony arsenał. Uogólniając - singiel jest poprawny i ma świetne momenty, ale przede wszystkim trzeba polubić samo strzelanie i mechanikę poruszania w formie kałamarnicy, bo levele ostro nas z tych umiejętności testują. 1 Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 4 maja 2020 Opublikowano 4 maja 2020 Godzinę temu, Kmiot napisał: ale przede wszystkim trzeba polubić samo strzelanie i mechanikę poruszania w formie kałamarnicy, No właśnie to mi jakoś nie podchodzi, więc chyba dlatego nie mogę się polubić z tą gierką. Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 15 listopada 2020 Opublikowano 15 listopada 2020 (edytowane) Czy jest jeszcze dostępny Salmon Run ? Edytowane 15 listopada 2020 przez Kavka Cytuj
Damk 98 Opublikowano 16 listopada 2020 Opublikowano 16 listopada 2020 (edytowane) W dniu 15.11.2020 o 17:53, Kavka napisał: Czy jest jeszcze dostępny Salmon Run ? Harmonogram trybów i plansz możesz sprawdzić: - bezpośrednio w grze (w menu pod X - wchodzisz w zakładkę "Stages" przyciskami L/R, następnie strzałeczkami/gałką do pozycji "Salmon Run" - masz rozpiskę na najbliższe dni) - w mobilnej apce Nintendo Switch Online (sporo informacji niedostępnych z poziomu gry: prócz harmonogramów, mnóstwo statystyk, i możliwość zamawiania osprzętu) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nintendo.znca - na jakiejś fanowskiej stronce udostępniającej takie info, np. https://splatoon2.ink/ Edytowane 16 listopada 2020 przez Damk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi