Daffy 10 547 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 poczytalem troche recki i obraz kazdej praktycznie ten sam - pierw podniecaja sie jaka ta formula rozgrywki jest genialna, nastepnie hejtuja, ze dwojka to totalnie bezpieczny sequel, ze nintendo moglo jeszcze bardziej pozmieniac, pozniej znowu mowia, ze w sumie to nie przeszkadza, bo wiiu nikt nie kupowal i dla wiekszosci bedzie to pierwszy kontakt z seria Cytuj
funditto 657 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 A w końcu wiadomo czy map jest na start 8 czy 10 ? Bo jedni piszą, że 8, a inni że 8 nowych plus 2 z pierwszej części Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 AFAIK 8 + 2 stare (odnowione) 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 po pierwszym dniu: oprawa na handheldzie tryb single player (skonczylem pierwsza kraine) multiplayer (czasem dosc dlugo dobiera ludzi do lobby) pomysl by mapki rotowaly sie co dwie godziny pomysl by horda dzialala tylko w okreslonych dniach i godzinach :walec: 1 Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 Oo, a które mapki z jedynki powracają?! Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 czekaj odpale wiiu i zaraz ci powiem xddd ale z tego co gadalem z forumkami to ponoc dwie Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 tower i port w odświeżonej formie Cytuj
Damk 98 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 multiplayer (czasem dosc dlugo dobiera ludzi do lobby) to mi przypomniało sytuacje pierwszego Splatoona, gdy recenzenci narzekali, że strasznie długo trzeba czekać na zebranie składu, zapominając o tym, że grali w to przedpremierowo... tower i port w odświeżonej formie świetnie Moray Towers to jedna z moich ulubionych aren, Port Mackerel też ok. ogólnie wszystkie są w porzo... oprócz Mahi-Mahi Resort... i może jeszcze Hammerhead Bridge :/ Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 (edytowane) multiplayer (czasem dosc dlugo dobiera ludzi do lobby) Jutro już nie będzie z tym problemu, japończyki wpadną na serwery to będzie na pewno z kim grać :) Edytowane 20 lipca 2017 przez bulaxyz82 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 (edytowane) Wpadną prosi z jedynki i skończy się fun bo będziemy ciągle przegrywać I umierać Edytowane 21 lipca 2017 przez Rayos Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 Ja się pochwalę, że w jedynce dawałem radę z japończykami :) Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 Takie ogłoszenie parafialne - nie wszyscy dostali notesik, bo CQE podesłało ich póki co połowę, czekamy na resztę. W ramach rekompensaty wysłalismy póki co rękawice z Armsów, bo tego mamy w ch.....więc możecie na lajcie obić komuś pyszczek. Byle nie mi :P Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 antystresowa rękawica armsa > mikro notatnik splatoona Cytuj
Kris77 433 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 W pudełku jest cart z grą, czy kod do sklepu? Bo były jakieś sprzeczne informacje na ten temat... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 chodzi Ci o bundla z konsola? kod Cytuj
Kris77 433 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 chodzi Ci o bundla z konsola? kod Nie, wersję retail. Czyli jednak cart? Cytuj
funditto 657 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 Póki co wbiłem 6 level i zrobiłem dwie misje w singlu i już czuję, że gra jest lepsza niż jedynka. Niestety teraz muszę kończyć i pogram dopiero wieczorem Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 Nowy splatfest w pierwszym weekendzie sierpnia. Majonez kontra Ketchup #teamMayo Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 biore keczup, majonez jest niezdrowy ;P póki co 7 lvl i cisne do 10, żeby wskoczyć w rankedy Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 prawie godzinke testowalem salmon run z kesem co za swietny tryb, trzy fale po 100sekund kazda, jak sie wybierze gre z friendsami z listy to brakujace miejsca do kompletu dobierze z randomow z neta wiec zawsze gramy w czworke. Kazda fala to losowe uzbrojenie do kazdego bohatera, zadaniem graczy jest eliminacja bossow (procz nich na planszy sa zwykli przeciwnicy), z ktorych wypadaja smocze kule, ktore musimy zaniesc do specjalnego kosza, w zaleznosci od rundy zmienia sie ilosc potrzebnych kul do zwyciestwa (z bossow wypadaja zawsze trzy, mozna wziac jedna na raz, kule moga ukrasc stworki z planszy). Mimo, ze dzis caly dzien tryb dziala na jednej planszy to sa fale gdzie zmienia sie troche plansza (np w jednej kawalek planszy jest zalany, w drugiej plaza siaga dalej), nie zawsze tez kosz do kul jest w tym samym miejscu gdy zginiemy zamieniamy sie w kolo ratunkowe, kolega z druzyny moze nas wtedy wskrzesic o ile z poczatku z kesem narzekalismy na to ze jest totalnie banalnie to jednak zdarzaly sie rozgrywki z falami gdzie byl hardcore na ekranie (raz mielismy w jednym momencie chyba 30 przeciwnikow na ekranie i z 5 bossow, a mapka byla malutka, totalny rozpizciel, oczywiscie caly czas w totalnym rocksolid 60fps), nie wiem jednak czy ten poziom trudnosci bedzie wzrastac w miare levelowania czy jednak jest to losowe (a zdarzaja sie fale totalnie banalne) w kazdym badz razie jest swietnie, glupio rozwiazano to, ze tryb dostepny jest w okreslonych godzinach i dniach ale widze z rozpiski, ze na najblizszy czas bedzie nam dane grac w niego praktycznie co dziennie btw. a w singlu juz koncze druga kraine - jezusku jakie to miodne 4 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 (edytowane) Trzeba pograć dłużej żeby ogarnąć na jakiej zasadzie skaluje się poziom trudności. Rzeczywiście niekiedy jest bardzo łatwo a innym razem nie wiadomo co się dzieje na ekranie. Generalnie tryb hordy jest bardzo fajny dobrze przemyślany. Plansza (na razie 1 mapka hehe) jest spoko zaprojektowana, te małe zmiany obszaru gry i miejsca spawnowania wrogow w każdej fali sprawiają ze nie ma monotonni. W zgranym teamie może być pyszna zabawa. Miodne multi pełnoprawny singiel z super bossami i świetna horda, czy ta gra ma jakieś minusy? Edytowane 21 lipca 2017 przez kes Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 Ale trafiłem na leszczy w pierwszym meczu. 6 fragów, 0 śmierci. Byłoby 7 ale jeden spadł z planszy jak w niego strzelałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi