Skocz do zawartości

Splatoon 2

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

hostuję ja, mój switch code jest w odpowiednim temacie.

Jak dołączyć do gry prywatnej?

Lobby -> Private Battle -> klik na wybranego gracza który w tej chwili hostuje.

Edytowane przez blakuś
Gość ragus
Opublikowano

U mnie na razie nie wywaliło ani razu.

Petarda, gra się wspaniale.

Opublikowano

KIM JEST BASIOR?

Sorry jakos wszedłem jak chodziłem po opcjach. A że żadnego discorda nie używałem to nie wiedziałem o co chodzi.

spoko, zastanawialiśmy się po prostu, czy to ktoś z forumka 8)

Gość ragus
Opublikowano

Salmon Run :banderas:

A nawet jeszcze singla nie odpaliłem. Ale tutaj jest zawartości.

Opublikowano

Multi wciąga niesamowicie :obama: niby chcesz sprawdzić dany tryb a tu 3h mijają :)

Mam pytanko czy u mnie wifi strajkuje czy wam też zdarzyło się wywalenie z meczu??

Mnie dziś parę razy wywaliło.
Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

dawaj dawaj, dzisiaj w 6 chłopa było magicznie. jak nie podejdzie to stracisz 20-30zł.

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

Na razie nie podszedł mi ten Splatoon2, ale grałem tylko chwilkę, czy trzeba grać za pomocą ruchu (wertykalnie), czy wtedy będę bez szans, bo mnie wnerwia te sterowanie, gdy gram na leżąco?

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano

ile razy mam mówić, że z żyroskopu korzystam jedynie by docelować do celu delikatnie wychylając konsolą a nie machając nią jak jakiś niezdrowy wariat? :dunno:

Opublikowano

Na razie nie podszedł mi ten Splatoon2, ale grałem tylko chwilkę, czy trzeba grać za pomocą ruchu (wertykalnie), czy wtedy będę bez szans, bo mnie wnerwia te sterowanie, gdy gram na leżąco?

Można wyłączyć sterowanie ruchem w opcjach i normalnie obracać postać prawym analogiem

Gość ragus
Opublikowano

Koniecznie zainteresujcie się ciuchami które można kupić tylko przez telefon. Wyrwałem kozacką kurtkę z 4 slotami na skille.