bulaxyz82 168 Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 20 lvl? nom, urlop do końca miesiąca Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 (edytowane) Matchmaking widzę tak samo wspaniały jak w jedynce, gdzie dobiera nas do ludzi +10 poziomów wyżej :))))))))))) Edytowane 23 lipca 2017 przez ragus Cytuj
funditto 657 Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 W Famitsu pojawiło się trochę ważnych szczegółów dotyczących Splatoona: - po update'ach w dwójce będzie więcej map do multi niż w jedynce (tam było 16) - część map z jedynki wróci w dwójce w poprawionej wersji tj. Moray Tower ale nie wszystkie - pojawią się nowe KATEGORIE broni - na chwilę obecną nie planują nowych trybów rankingowych, ale może się to zmienić Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 Na pamiątkę - to się naprawdę wydarzyło I te momenty, takie jak ten, które sprawiają, że jest prawdziwy SZTOS Rayos nienawidzę Cię :) 2 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 Wygrałeś w drużynie ze mną i mnie nienawidzisz? :/ Ale comebacki były moxarne Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 (edytowane) Za to Cię szanuje a nienawidzę za to, że Twoją postać najczęściej oglądałem po śmierci edit: z comebackami racja - ten tryb tower control jest świetny między innymi pod tym względem. Następnym razem może w inne też pogramy ;p Edytowane 23 lipca 2017 przez Kinoji Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 (edytowane) Team deathmatch Tower control Salmon Run i wszytko w E K I P I E Następnym razem może w inne też pogramy ;p King of the Hill moim zdaniem du,py nie urywa, ale ten drugi - Rainmaker można obadać. Ale i tak Tower Control GOTY. Edytowane 23 lipca 2017 przez ragus Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 wieczor jak co dzien - wspaniala gra w wszystkie tryby online z forumkiem, wielkie emocje, losy pojedynkow wazace sie do ostatnich sekund cudowna gra, genialnie przemyslana, genialnie swiezy concept, genialnie wykonana (niezayebywalny framerate), skacze z trybu na tryb bo kazdy swietny, od czwartku nawet singla nie odpalilem, ktory tez kozaczy i to wszystko na konsoli co miala premiere pare miesiecy temu....no ogien z dupy 1 Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 i ten remont u kogoś w łazience i nasze rozyebane uszy 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 i ten remont u kogoś w łazience i nasze rozyebane uszy jak już jesteśmy przy czacie, to po wyjściu do lobby ujrzałem to xDDD Cytuj
funditto 657 Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 Da się jakoś sprzedawać ubrania, których nie używamy? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 Mnie to już ten Tower Control zmęczył wczoraj trochę. King of the Hill moim zdaniem du,py nie urywa, ale ten drugi - Rainmaker można obadać. Ale i tak Tower Control GOTY. No ja właśnie w splatzone'y bym sobie pograł. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 (edytowane) Splatzones mi juz w piatek nie podeszlo - na kazdej mapce byla tylko jedna strefa w centrum lokacji, przez co rozgrywka sprowadzala sie tam do dobiegniecia/skoku na srodek mapy, walki w tej kontrolowanej czesci i tak w kolko. Pozostale tryby wydawaly mi sie duzo bardziej dynamiczne. Moze jak troche wiecej w to pogramy, podzielimy sie na voice chacie na teamy i zaczniemy ogarniac jakies taktyki, to bedzie to ciekawsze. Tego rainmakera w piatek nie do konca ogarnialismy, ale wydawalo sie tez swietne - trzeba bedzie to lepiej zbadac. Da się jakoś sprzedawać ubrania, których nie używamy? nie Edytowane 24 lipca 2017 przez Kinoji Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 w jedynce ilość punktów do kontroli zależała od mapy, pewnie po prostu póki co dostępne są takie, w których jest 1 punkt do kontroli w samym centrum ;) w rainmakera jeszcze nie grałem, ale tower >>>>>>>> splatzones Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 W splatzones punktów do kontroli nie jest czasami więcej, tylko my nie byliśmy w stanie wyjść poza pierwszy? Cytuj
Damk 98 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 W jedynce było tak: Tower Control > Rainmaker > Splat Zones W dwójce pozmieniali trochę zasad, więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 Tower control super bo nieprzewidywalny strasznie no i przy wiezy xawsze armageddon z bomb, specjali i ton farby Btw bo wczoraj sie zastanawialismy...im wiecej ludzi na wiezy tym punkty leca szybciej/porusza sie szybciej czy bez znaczenia? Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 W splatzones punktów do kontroli nie jest czasami więcej, tylko my nie byliśmy w stanie wyjść poza pierwszy? nope, tak jak wczesniej ktos pisal - zalezy od mapki. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 No mnie właśnie w Tower Control męczy ten chaos :/ Cytuj
Damk 98 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 (edytowane) Btw bo wczoraj sie zastanawialismy...im wiecej ludzi na wiezy tym punkty leca szybciej/porusza sie szybciej czy bez znaczenia? W jedynce tak było. Im więcej osób na wieży - tym szybciej się porusza. Jakoś nie miałem okazji zaobserwować to na Switchu, bo jak wejdę na wieżę, to od razu kolo z mojej drużyny wyskakuje z niej. Albo same świeżaki. Albo zasady się pozmieniały. Ktoś może potwierdzić? Edytowane 24 lipca 2017 przez Damk Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 Czyli raczej jest tak samo, bo wczoraj jak się 4 zleciało na wieży to dosłownie pasek postępu jak szalony schodził. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 piekny byl anal terror w jednej grze Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 Nie grywam zbytnio online, ale ta formuła natychmiastowej rozgrywki i krótkich meczów mnie kupiła. Zabawa jest super, zwłaszcza z ekipą i voice chatem. Do tego radosny i kolorowy design to fantastyczna odskocznia od tych wszystkich dorosłych gier z innych konsol. Rewelacja :) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 lipca 2017 Opublikowano 24 lipca 2017 (edytowane) Chaos w tym trybie? Czy ja wiem? Z każdą kolejną rundą co raz bardziej ogarnialiśmy i da się już określić jakieś schematy, których się trzymaliśmy i które pozwalały nam na odnoszenie S U K C E S U. Edytowane 24 lipca 2017 przez ragus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi