Skocz do zawartości

Splatoon 2

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Matchmaking widzę tak samo wspaniały jak w jedynce, gdzie dobiera nas do ludzi +10 poziomów wyżej :)))))))))))

Edytowane przez ragus
Opublikowano

W Famitsu pojawiło się trochę ważnych szczegółów dotyczących Splatoona:

- po update'ach w dwójce będzie więcej map do multi niż w jedynce (tam było 16)

- część map z jedynki wróci w dwójce w poprawionej wersji tj. Moray Tower ale nie wszystkie

- pojawią się nowe KATEGORIE broni

- na chwilę obecną nie planują nowych trybów rankingowych, ale może się to zmienić

Opublikowano (edytowane)

Za to Cię szanuje :cool: a nienawidzę za to, że Twoją postać najczęściej oglądałem po śmierci :sapek:

edit: z comebackami racja - ten tryb tower control jest świetny między innymi pod tym względem. Następnym razem może w inne też pogramy ;p

Edytowane przez Kinoji
Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Team deathmatch :obama:

Tower control :banderas:

Salmon Run  :fsg:

i wszytko w E K I P I E

DFc0X7HXUAIHs5g.jpg

Następnym razem może w inne też pogramy ;p

King of the Hill moim zdaniem du,py nie urywa, ale ten drugi - Rainmaker można obadać. Ale i tak Tower Control GOTY.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

wieczor jak co dzien - wspaniala gra w wszystkie tryby online z forumkiem, wielkie emocje, losy pojedynkow wazace sie do ostatnich sekund

cudowna gra, genialnie przemyslana, genialnie swiezy concept, genialnie wykonana (niezayebywalny framerate), skacze z trybu na tryb bo kazdy swietny, od czwartku nawet singla nie odpalilem, ktory tez kozaczy

i to wszystko na konsoli co miala premiere pare miesiecy temu....no ogien z dupy

• Plusik 1
Gość ragus
Opublikowano

i ten remont u kogoś w łazience i nasze rozyebane uszy :banderas:

jak już jesteśmy przy czacie, to po wyjściu do lobby ujrzałem to

DFc7-5EXoAAwl53.jpg

xDDD

Opublikowano (edytowane)

Splatzones mi juz w piatek nie podeszlo - na kazdej mapce byla tylko jedna strefa w centrum lokacji, przez co rozgrywka sprowadzala sie tam do dobiegniecia/skoku na srodek mapy, walki w tej kontrolowanej czesci i tak w kolko. Pozostale tryby wydawaly mi sie duzo bardziej dynamiczne. Moze jak troche wiecej w to pogramy, podzielimy sie na voice chacie na teamy i zaczniemy ogarniac jakies taktyki, to bedzie to ciekawsze.

Tego rainmakera w piatek nie do konca ogarnialismy, ale wydawalo sie tez swietne - trzeba bedzie to lepiej zbadac.

Da się jakoś sprzedawać ubrania, których nie używamy?

nie

Edytowane przez Kinoji
Opublikowano

w jedynce ilość punktów do kontroli zależała od mapy, pewnie po prostu póki co dostępne są takie, w których jest 1 punkt do kontroli w samym centrum ;) w rainmakera jeszcze nie grałem, ale tower >>>>>>>> splatzones 

Opublikowano

W jedynce było tak:

Tower Control > Rainmaker > Splat Zones

W dwójce pozmieniali trochę zasad, więc zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Tower control super bo nieprzewidywalny strasznie no i przy wiezy xawsze armageddon z bomb, specjali i ton farby

Btw bo wczoraj sie zastanawialismy...im wiecej ludzi na wiezy tym punkty leca szybciej/porusza sie szybciej czy bez znaczenia?

Opublikowano

W splatzones punktów do kontroli nie jest czasami więcej, tylko my nie byliśmy w stanie wyjść poza pierwszy?

nope, tak jak wczesniej ktos pisal - zalezy od mapki.

Opublikowano (edytowane)

Btw bo wczoraj sie zastanawialismy...im wiecej ludzi na wiezy tym punkty leca szybciej/porusza sie szybciej czy bez znaczenia?

W jedynce tak było. Im więcej osób na wieży - tym szybciej się porusza. Jakoś nie miałem okazji zaobserwować to na Switchu, bo jak wejdę na wieżę, to od razu kolo z mojej drużyny wyskakuje z niej. Albo same świeżaki. Albo zasady się pozmieniały. Ktoś może potwierdzić?

Edytowane przez Damk
Gość ragus
Opublikowano

Czyli raczej jest tak samo, bo wczoraj jak się 4 zleciało na wieży to dosłownie pasek postępu jak szalony schodził.

Opublikowano

Nie grywam zbytnio online, ale ta formuła natychmiastowej rozgrywki i krótkich meczów mnie kupiła. Zabawa jest super, zwłaszcza z ekipą i voice chatem. Do tego radosny i kolorowy design to fantastyczna odskocznia od tych wszystkich dorosłych gier z innych konsol. Rewelacja :)

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Chaos w tym trybie? Czy ja wiem? Z każdą kolejną rundą co raz bardziej ogarnialiśmy i da się już określić jakieś schematy, których się trzymaliśmy i które pozwalały nam na odnoszenie S U K C E S U.

Edytowane przez ragus