Gość ragus Opublikowano 26 lipca 2017 Opublikowano 26 lipca 2017 Trochę trzeba pomalować na początku żeby szybciej się poruszać, a tak to lecimy na środek. Resztę naszej bazy malujemy przy okazji potem. Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 co to za licznik na lewo od ilosci kasy? taki z ikonka fioletowego irokeza, mam 000 Waluta potocznie nazywana w jedynce ,,ślimakami,, - zdobywana za udział w Spatfestach, za którą min. można było dodawać sloty w częściach garderoby. 1 Cytuj
chodznaspacer 4 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Mnie strasznie kusi żeby kupić tego Splatoona, jedynka niespecjalnie mi podeszła. Nie wiem ale ta część wygląda na dopracowaną i wartą zakupu, jest znaczna różnica w rozgrywce? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 jak Ci jedynka nie podeszła to i dwójka nie podejdzie, bo to praktycznie ta sama gra z drobnymi usprawnieniami. 1 Cytuj
chodznaspacer 4 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 jak Ci jedynka nie podeszła to i dwójka nie podejdzie, bo to praktycznie ta sama gra z drobnymi usprawnieniami. Ok, odpuszczę sobie. Marketing mnie przyciągnął. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 a tak się bawią w Japonii w lokalne multi ;o Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 te zielono rozowe joycony, slicznosci a zdjecie fejk, nie ma tyle switchow w japonii Cytuj
roivas 41 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Mam kilka pytań, będę wdzięczny za pomoc: 1. Czy za każdym po włączeniu gry jest się zmuszonym oglądać te dyskutujące dziewczyny? Nie da się tego przewinąć/wyłączyć? 2. Co zrobić, kiedy wylosuje dwie takie same umiejętności w jednym przedmiocie? Podejrzewam, że się nie sumują. Da się je wymienić w jakiś sposób? 3. Jest możliwość zwiększenia ilości slotów na umiejętności? 4. Czy w trybie fabularnym można zdobyć coś przydatnego do gry w internecie? Z góry dzięki! Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 1. tak 2. sumują się, da się 3. tak 4. poniekąd proszę Cię bardzo a tak serio to: 1. tak, trzeba oglądać, ale jak konsolę tyko usypiasz z włączoną grą to oglądać tego nie musisz. Choć może się chyba rano pokazać czy cos, jak salmon run jest dostępny. 2. sumują się, ale jak chcesz je wymienić to masz parę opcji: a) możesz je całkowicie usunąć (wszystkie!) z danego ciucha za bajońskie pieniądze (bodaj 20k) przez co sloty znowu się zwalniają i możesz odblokować nowe według standardowych zasad (exp za multi i losowo dobrane), PLUS dostajesz "abillities chunks" odpowiadające tym umiejętnościom. Jak będziesz miał odpowiednią iloość tych samych chunków będziesz mógł b) włożyć w wolny slot ciucha umiejętność wedle własnego wyboru, o ile tylko będziesz miał wystarczającą ilość chunków 3. podobnież, da się u niego zwiększyć sloty jak i przelosować umiejętności jeszcze raz, za koszt ślimaczków zdobywanych podczas splatfestów 4. bronie i chyba zbroje jakąś o ile się nie mylę. ale singla warto przejsc tak po prostu, bo jest naprawdę porządny. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Tak w ogóle to dziś patch wylądał poprawiający parę bugów i balansujący koszt kilku specjali . exploit z kuponami nadal działa An occasionally occurring issue allowed players to receive gear from the SplatNet Gear Shop with an unintended combination of gear abilities. The combination of abilities for this type of gear has been changed to match those of gear available for purchase in the Inkopolis Square shops. · Fixed an issue that prevented ranking information from displaying properly when viewing “Past Records” for League Battle. · Adjusted the number of points required to fill the special gauge for the following weapons: Weapon Before ⇒ After Splat Dualies 180⇒170 Hero Dualie Replicas 180⇒170 Enperry Splat Dualies 180⇒170 Tentatek Splattershot 190⇒210 N-ZAP '85 180⇒200 .96 Gal 180⇒210 Slosher 180⇒190 Hero Slosher Replica 180⇒190 Tri-Slosher 180⇒210 Mini Splatling 180⇒190 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Tak w kwestii sumowania się perków: czy jest jakiś limit tego sumowania? Cytuj
Gonzo_ 0 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Szkoda, że tego Aerospraya nie osłabili, no i Tri-Slosher jest teraz w zasadzie narzędziem boga i masa ludzi nim gra. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Coś jest ostatnio nie tak z Dunkym, kolejny słaby filmik :( Jakby nie potrafił się skupić. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 Ależ dostałem w pizdę wczoraj na rankingowym Rainmakerze XD Aż mi się zrobiły trzy pęknięcia na pasku, pewnie jakby się dało to bym spadł na D. Nie umiem w to grać chyba, w Turf War przynajmniej wiem ze nie daje dupy, bo zwykle jestem na pierwszym miejscu w drużynie, ale tutaj to jak jest trzecie to hehe, jest dobrze XD Na szczęście zmieniło się później na Splat Zones i wpadły na koniec dnia dwa wygrane meczyki. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 no rankedy to nie przelewki. wczoraj uzbroilem sie w nowa bron bo ilez mozna podstawowa sluwa latac, zmienilem sobie na duale i omatko boska, koniji teraz moglby grac przeciwko mnie bo lamie jak cholera. ew wzoraj juz po prostu padalem na ryj jak gralem i dlatego srednio szlo swoja droga, albo zalatali tego exploita z ticketami albo ja nie potrafie go wykonac albo mi nie dziala 1 Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 omatko boska, koniji teraz moglby grac przeciwko mnie bo lamie jak cholera xDDDDDDDDD ale mogles chociaz nicka dobrze napisac ew wzoraj juz po prostu padalem na ryj jak gralem i dlatego srednio szlo tak se tlumacz swoja droga, albo zalatali tego exploita z ticketami albo ja nie potrafie go wykonac albo mi nie dziala i dobrze, yebac haxy Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 rayos - sprawdzalem przed chwila, nie dziala juz, wczorajsza latka musiala to naprawic, szkoda, ze dalej nie ma opcji skip przy tych laskach z tv Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 przepraszam koniji za przekrecenie nicka @ficuś, no okej. szkoda bo nie zdazylem ogarnac paru kuponow bo nie mialem kiedy grac 2 dni temu xD Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 przetestowalem juz z cztery bronie (walek, duale, splettershota i aerospray mg) i zdecydowanie najlepiej gra mi sie tym ostatnim podoba mi sie tez ze gierka nie pokazuje liczby zgonow, w podsumowaniu meczy mamy tylko ile razy kogos zabilismy z broni, a ile razy z specjala i tyle - pelna koncentracja na pokrywaniu farba ;) Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 w podsumowaniu meczy mamy tylko ile razy kogos zabilismy z broni, a ile razy z specjala i tyle - pelna koncentracja na pokrywaniu farba ;) ta druga statystyka to nie ilosc zabitych przy uzyciu speciala, ale ile razy odpalilo sie speciala w meczu (Rayos sie nie zna i na discordzie szerzy falszywe info) http://nintendoeverything.com/splatoon-2-tracks-assists-number-of-times-you-used-your-special/ Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 a to dziwne, bo bylem pewny ze uzylem pare razy mojego speciala i mi nic nie naliczylo, za to liczba sie zgadzala (chyba) z iloscia zabitych. no ale skoro to jest oficjalnie wyjasnione to przeprszam za wprowadzanie w blad Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 (edytowane) w nocy pojawi się DLC z nową-starą bronią Dualie Squelchers przerobiona by działała jak splatoonowe duale, Point Sensor w ramach sub weapona i Tenta Missles jako special Edytowane 28 lipca 2017 przez Rayos Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 W każdym trybie na rankedach jest osobny pasek poziomu? Wcześniej grałem tylko rainmakera a teraz w tower control wypełnia się nowy pasek. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 tak, w przeciwienstwie do jedynki, tutaj w kazdym trybie masz osobna range Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi