Opublikowano 16 marca 20178 l *tytuł sam wymyśliłem, ładnie brzmi Czy Wasze ciała są gotowe na czarnego Neo? Siostry Wachowskie ponoć nie mają z tym nic wspólnego. http://www.digitalspy.com/movies/news/a823504/the-matrix-reboot-michael-b-jordan-replacing-keanu-reeves-wachowskis-not-involved/
Opublikowano 16 marca 20178 l Meh. Pierwszy matrix był fenomenalny dlatego, że nikt wcześniej nic takiego nie zrobił. Obawiam się że reboot może nie mieć tego atutu.
Opublikowano 16 marca 20178 l Jaka szkoda, że Wachowskie nie biorą w tym udziału, przecież Jupiter: Intronizacja, to był taki dobry film. XD
Opublikowano 16 marca 20178 l Dzieki Masorz, przypomniales mi, ze musze obejrzec drugi (doslownie) raz Matrix 2 i 3. Jedynke znam na pamiec. Zreszta kto nie zna.
Opublikowano 16 marca 20178 l Czarny Neo pewnie jeszcze yo yo style, i bedzie hakowal z laptoka robiac w miedzyczasie fikolki, a ost bedzie hip hopowy. Czekajcie gdzies juz to chyba bylo? -_-
Opublikowano 16 marca 20178 l Z tymi wachowskimi to jeszcze nic nie wiadomo, ale w dzisiejszych czasach jak wszystko sie robi na CGI (nawet fikołki bo kaskaderka kosztuje) to nie wróże temu projektowi sukcesow. Trylogia matrixa oraz animatrix na zawsze w serduszku <3 Ale gierke to mogli zrobic dobrą na podst. trylogii swego czasu a tak to dostalismy sra.czke w postaci enter the matrix i niedopracowaną beke path of neo.
Opublikowano 16 marca 20178 l Dwojka ma fajne momenty chociazby w postaci sceny na autostradzie. No ale fabularnie to sie pogubili. Niemniej dwojke oglada mi sie zaskakujaco dobrze. Trojke pozostawie bez komentarza.
Opublikowano 16 marca 20178 l Scena na autostradzie Scena w parku z wyrocznią Sceny walki Zionu z maszynami Szanujmy się, cała trylogia miala swoje momenty.
Opublikowano 16 marca 20178 l Jedynka miala wiecje momentow niz dwie pozostale razem wziete. Dlatego musze obejrzec ponownie zeby przypomniec sobie te momenty, ktorych zupelnie nie pamietam, bo byly tak ch.ujowe ze nie utkwily mi w pamieci.
Opublikowano 16 marca 20178 l Co niby w trójce jest złego? Genialna walka z maszynami o Zion, walka Neo z agentem. Ogólnie mało pierd.olenia i sama akcja. Dwójka to jest dopiero kupa.
Opublikowano 16 marca 20178 l Autostrada i DAT scena w parku były bardzo spoko, ale faktycznie 2 i 3 miewały co najwyżej momenty. 1 w 99' było mesjaszem, w sumie nadal nieźle się broni.
Opublikowano 16 marca 20178 l Jedynka była ok, resztę można by było kompletnie przebudować. Pomimo tego, że na wszystkich częściach bylem w kinie, po konkluzji wyszedłem z wielkim WTF na twarzy. Właśnie znowu mnie bierze. Edytowane 16 marca 20178 l przez Andreal
Opublikowano 16 marca 20178 l Jestem za, i jeszcze niech zrobią to najmniej utalentowani twórcy holiłudu obok M&M's Shalamamaamana, Wachowscy, a zyskamy kompletną historię, którą ze spokojem będzie można postawić obok serii Strasznych Filmów na półce z blurejami
Opublikowano 16 marca 20178 l Jedynke to oglądałem jeszcze na VHS. Razem z jedynką kupiłem pierwszy odtwarzacz DVD razem z zestawem kina domowego. Ależ to były emocje :)
Opublikowano 16 marca 20178 l Co niby w trójce jest złego? Genialna walka z maszynami o Zion, walka Neo z agentem. Ogólnie mało pierd.olenia i sama akcja. Dwójka to jest dopiero kupa. Bitwa o Zion XD nie wytrzymalem i zasnalem. Lasery slabo do mnie przemawiaja.
Opublikowano 16 marca 20178 l Matrix, jezu xD dobry to był materiał do masy parodii i inspiracji (fiona vs banda romana w shreku 1, scena z parku w Daxterze z PSP) i inne, ale jako sam film to dramat. zamknac i zaorac 10 metrow pod ziemia, a braci/siostry wachowskie razem z nim i tym ich nowym kupsztalem
Opublikowano 16 marca 20178 l No to jest raczej pewne, ze koles jarajacy sie pedauem w rajtuzach, pokemonami i malujacy patykiem na ziemi nie zrozumie fenomenu i czym byl dla kinematografii Matrix jedynka.
Opublikowano 16 marca 20178 l Matrix, jezu xD dobry to był materiał do masy parodii i inspiracji (fiona vs banda romana w shreku 1, scena z parku w Daxterze z PSP) i inne, ale jako sam film to dramat. zamknac i zaorac 10 metrow pod ziemia, a braci/siostry wachowskie razem z nim i tym ich nowym kupsztalem