oFi 2 429 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Ten tytuł troche nawiązuje Spoiler Do kolejnej pętli, ktorą ma przeżyć neo i ferajna Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Bracia Wachowscy to teraz spierdolenie umysłowe Wachowscy. Tak więc nie ma się co nawet wybierać do kina. Film u mnie wjedzie z torrenta na laptopie, i to jeszcze nagrywany kamerą z lat 90 Mam szacunek do pierwszego Matrixa bo byłem w kinie i gdy wyszedłem to nie wiedziałem, w którą stronę mam do domu. Ale w drugiej i trzeciej już za mocno przekombinowali z wymyślaniem architektów, kluczy, kluczników i bliźniaczych wirusów. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) 5 minut temu, u55r napisał: Bracia Wachowscy to teraz spierdolenie umysłowe Wachowscy. Tak więc nie ma się co nawet wybierać do kina. Film u mnie wjedzie z torrenta na laptopie, i to jeszcze nagrywany kamerą z lat 90 Mam szacunek do pierwszego Matrixa bo byłem w kinie i gdy wyszedłem to nie wiedziałem, w którą stronę mam do domu. Ale w drugiej i trzeciej już za mocno przekombinowali z wymyślaniem architektów, kluczy, kluczników i bliźniaczych wirusów. Ale ze co spyerdolenie umysłowe? Jak dadza cymesik scenariusz bez idiotyzmow jak w trojce (dwojka jeszcze jakoś sie bronila), to pojde do kina. A to ze sobie płec pozmieniali to mi to lotto. Mogą nawet sie utożsamiać jakoś czołg t-32, byle z tego filmu wyszło cos dobrego. Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Film powstaje tylko po to żeby wydoić nas z kasy, nie dlatego że powstał znakomity scenariusz i wybitna historia, która została dość dobrze zakończona. Więc po co to? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Mam nadzieje, że się mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 263 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Przeciez to bedzie festiwal lgbt i strong fame protagonist. Nie wiem na co wy sie nastawiacie w ogole xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 chyba nie zrobią z Neo transa, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Będzie beka jak w prawdziwym świecie Neo połączy się, a w Matrixie będzie wyglądał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Cytat Jeśli chodzi o zwiastun, mimo iż nie został on jeszcze udostępniony publicznie, to już pojawiły się pierwsze doniesienia od tych, którzy zobaczyli go na CinemaCon. W trailerze pojawia się Thomas Anderson (Keanu Reeves) żyjący w prawdziwym świecie, zdaje się, że nie pamięta nic z poprzednich części. Spotyka się z terapeutą (Neil Patrick Harris), z którym omawia swoje dziwne sny. W kawiarni spotyka Trinity (Carrie Anne Moss), ale pozostają dla siebie obcy. Anderson spotyka mężczyznę, który daje mu czerwoną pigułkę. Później rozpoczynają się spektakularne sceny akcji, z Neo w roli głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 W dniu 26.08.2021 o 15:27, u55r napisał: Bracia Wachowscy to teraz spierdolenie umysłowe Wachowscy. Tak więc nie ma się co nawet wybierać do kina. Film u mnie wjedzie z torrenta na laptopie, i to jeszcze nagrywany kamerą z lat 90 Ale czemu spierdolenie umyslowe? Bo wyszli jako trans, czy masz jakieś inne ciekawostki? PS. Choć oficjalnie wyszli trans w 2010, to już przy premierze jedynki był to otwarty sekret w kręgach/forach internetowych tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Oj pewnie chodzi o obawę przed nasraniem wątków lgbt w nowym Matrixie czy wątku zakazanej lebijskiej miłości... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 5 godzin temu, Figaro napisał: Ale czemu spierdolenie umyslowe? Bo wyszli jako trans, czy masz jakieś inne ciekawostki? PS. Choć oficjalnie wyszli trans w 2010, to już przy premierze jedynki był to otwarty sekret w kręgach/forach internetowych tego czasu. Pewnie chodziło o to, że od Matrixa nie zrobili ani jednego dobrego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 o ty górolsko kurvo, a Speed Racer? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Nie widziołek, ale recenzje mioł takie se/przywoite. To troche słabo jak na kolesi (no, teros baby) co nakryncili film Matrix 1. No dobra, jesce Cloud Atlas mioł swoje momenty. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 V jak vendetta było bardziej niż dobre, reszta do zaorania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 A gdzie to się posty z tego tematu podziały? Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Zwiastun w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) www.whatisthematrix.com jak będziecie klikać co minute w którąś z pigułek to zmieniają się klipy i mozna wiele zobaczyć. Do tego widze, że komuś tam zdrowo zapłacili, bo każda minuta jest oddzielnie dubbingowana przed tymi filmikami Edytowane 7 Września 2021 przez oFi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Masa scen nawiązująca do trylogii. Oj będę miał ciareczki mocne w kinie Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Klipy wyglądają ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Ależ michałek dygnął. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Ja pierdole, ale mam nadzieję że kijanka nie będzie zapierdalal cały film z John Wick lookiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Nie, gdzieś przecież chyba nagrali go nawet jak był łysy podczas robienia zdjęć? Albo mi się wydaje? Też mi jakoś nie pasuje ten wygląd jak wszędzie, no ale to akurat najmniejszy problem. Byle fabuła robiła i efekty wynieśli na nowy poziom, jak przy pierwszym.Swoją drogą, oby khurwa zaktualizowali w końcu apke HBO u nas, bo nie wyobrażam sobie tego oglądać w tej ujowej jakości jaka jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) Kilka fotek z filmu Spoiler Edytowane 7 Września 2021 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 niebieskie włosy? wyczuwam trigger Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi