XM. 10 826 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Kurva te screeny muszę to w kinie zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 I jeszcze kilka Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Wszystkie screeny świetne, prócz, o ironio, tych z Keanu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 No, gdyby nie nazwa tematu to bym powiedział, że nowy John Wick... Oby miał tę czuprynę przez jakiś 5 minut max. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Widac po screenach że leca w vibe jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 288 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 52 minuty temu, Figaro napisał: niebieskie włosy? wyczuwam trigger Dobrze wyczuwasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Nie wierzyłem ale to się może udać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 po zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 dobra, to zanim pojawi się trailer - wasze ulubione sceny? Zanim ktoś poda oczywiste wybory typu cały pierwszy Matrix i scena na autostradzie to ja rzucę to muzyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 288 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Ja podam najwiekszy zawod. Te biale blizniaki. Myslalem, ze bedzie z nimi duzo ciekawych akcji a chyba umialy sie jedynie zmieniac w jakis duchy i szybko je dojechali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 życie w tym kraju nas nauczyło ze bliźniacy rzadko kiedy nie są rozczarowujący 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Te sceny walki w dwójce i trójce to była żenada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 dobra, to zanim pojawi się trailer - wasze ulubione sceny? Zanim ktoś poda oczywiste wybory typu cały pierwszy Matrix i scena na autostradzie to ja rzucę toMoment kiedy w trakcie obrony wleciały roboty przez sufit w trzeciej części. Piękna chmara. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 288 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 W sumie walka z kopiami Smitha tez robila. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Ja wierze, że jednak Wachowscy dostarczą to lorę, które robiło przez wszystkie 3 cześci. Muzyka, te dopieszczone efekty do granic możliwości, scenerie, rozpadające się sufity i bohaterowie, którzy mieli duszę JA RA NKO Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 619 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Matrix to fajne uniwersum z potencjałem, aż dziwne, że tak niewykorzystanym. Coś powstało poza animatrixem i srednia gierka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 288 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 4 minuty temu, oFi napisał: Ja wierze, że jednak Wachowscy dostarczą to lorę, które robiło przez wszystkie 3 cześci. Muzyka, te dopieszczone efekty do granic możliwości, scenerie, rozpadające się sufity i bohaterowie, którzy mieli duszę JA RA NKO Brzmi jak odwrotnosc tego co teraz serwuje hollywood. Poczekam na pierwsze recenzje. Jak okaze sie, ze to znow jakies ideologincze go.wno jak the last jedi ze strong female protagonist to pier.dole i bedzie lowione w zatoce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 7 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Jedna z moich ulubionych scen należy do najgorszej trojki, a mianowicie walki Neo vs Smith w deszczu: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 No dla mnie również - cała ta walka w stylu db i ten osom track w tle i aż do momentu wyjebania izuna drop w centrum jest 10/10. Ja to w ogóle bardzo lubię Rewolucje - walka ze Smithem czy bitwa o Zion to dla mnie ikony kinematografii. No i chuj - jutro wleci trylogia na netflixie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 No ja już dzisiaj chciałem zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 (edytowane) 6 godzin temu, Figaro napisał: niebieskie włosy? wyczuwam trigger Cóż, po prostu kiedyś "Matrixy" miały swój styl i kreowały modę, teraz moda wpływa na Matrixa. WYMOWNE Czekam i jaram się jak dzieciak, ale na ten moment ze screenów i fragmentów na stronce www jedno rzuca się w oczy: kolorystyka jest absolutnie zwyczajna, nie czuć tego Matrixowego vibe'u (może poza scenami w prawdziwym świecie). No zobaczymy, tak czy siak kino obowiązkowe. Aż mi się wierzyć nie chce, że to już 18 lat od czasu, kiedy jako podjarany gimb leciałem na seans dwójki, a później trojki. Edytowane 8 września 2021 przez kotlet_schabowy Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 (edytowane) 9 godzin temu, Shen napisał: Matrix to fajne uniwersum z potencjałem, aż dziwne, że tak niewykorzystanym. Coś powstało poza animatrixem i srednia gierka? Bylo mmo matrix online (kupiłem swego czasu klucz na amerykańskim amazonie) i miało jakiś potencjał ale niestety wyłączyli wtyczkę. Ta marka aż się prosi by zrobić grę, która zapisala by się w kartach historii jako masterpiece - tak jak zrobila to trylogia. Tylko jakis capcom albo konami musialo by posypać pieniędzmi z bezdennych worków Edytowane 8 września 2021 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 370 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 16 minut temu, oFi napisał: Ta marka aż się prosi by zrobić grę, która zapisala by się w kartach historii 16 minut temu, oFi napisał: konami W sumie paczinko Matrix historia by zapamiętała Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Respawn mógłby zrobić coś za(pipi)istego. Byle nie Ubisoft, bo byśmy biegali Panem Andersonem od znacznika do znacznika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 8 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Też sobie kurde obejrzę całą trylogię i animatrixy, bo nie widziałem od ładnych paru lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi