Shen 9 616 Opublikowano 20 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2021 Ja ide z zerowymi oczekiwaniami, to nie Spider man. Odswiezylem trylogie i nadal uwazam, ze jedynka sztos a pozostałe to mocne średniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Recenzje z prapremier nie zachęcają Podobno woke gówno, shaky kamera i retcon wszystkiego, co sprawiało, że trylogia klikała w odpowiednich miejscach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Moje obawy potwierdzil ten filmik co Morfeusz na powrot tlumaczy Neo jak dziala Matrix. 21 minut temu, Bzduras napisał: woke gówno Ja do kina na bank nie ide. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Ostatni dobry film Wachowskich to pierwszy Matrix więc bez wielkich oczekiwań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 IGN dał 4/10 więc chyba dobry film Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 it has a little something for everyone Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 na meta niemal tyle co nowy Spider-Man Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 416 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Woke propaganda, John Wick zamiast Neo, ponoć średnie sceny akcji (gdzie przecież każda część pod tym względem miażdżyła), słaba fabuła (romansidło ), kopiowanie co lepszych momentów z orygialnej trylogii. Tak pięknie nasrać na własne dziedzictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Wiadomo, że to skok na kase, przeciez nawet jeden z braci nie chciał brać w tym udziału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 21 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 No w przypadku Matrixa to ja wręcz mam nadzieję na ten skok na kasę. Mną tu mocno kieruje sentyment, tym bardziej że na jedynce jakimś cudem nie byłem w kinie. Chcę po prostu pójść na nowego Matrixa i tyle. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Ja byłem tylko na rewolucji w kinie. Także stream mam nienajlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 13 minut temu, Masorz napisał: No w przypadku Matrixa to ja wręcz mam nadzieję na ten skok na kasę. Mną tu mocno kieruje sentyment, tym bardziej że na jedynce jakimś cudem nie byłem w kinie. Chcę po prostu pójść na nowego Matrixa i tyle. dokładnie tak pawełku i nie mogę się doczekać czwartku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 2 godziny temu, Shen napisał: Wiadomo, że to skok na kase, przeciez nawet jeden z braci nie chciał brać w tym udziału. Sióstr* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 416 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 To są dalej faceci, tylko z cycuchami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 tak swoją drogą, to matrixy stworzyli bracia wachowscy (defacto przed zmianą płci) jakby nie było ale większość mediów jest nazbyt ostrożna. jasne, można polemizować z aspektem utożsamiania się i wewnętrznego ja ...... ale biologia to biologia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 747 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Przede wszystkim chodzi o szacunek wobec ludzi, mordo. Nie masz zadnego powodu, by usilnie nazywac ich bracmi, nawet jezeli jako bracia sie urodzili. Po prostu nie trzeba nikomu robic na zlosc, zeby tylko zawsze zaznaczyc swoje zdanie. Co do Matrixa, jutro seansik, spodziewam sie crapa. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 Masmix już leży na półkach w sklepie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 Bo byl tez emitowany rownolegle na HBO i to ze streamow sa te wczesne releasy do wypozyczalni robione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 416 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 12 godzin temu, Nyu napisał: Przede wszystkim chodzi o szacunek wobec ludzi, mordo. Nie masz zadnego powodu, by usilnie nazywac ich bracmi, nawet jezeli jako bracia sie urodzili. Po prostu nie trzeba nikomu robic na zlosc, zeby tylko zawsze zaznaczyc swoje zdanie. Co do Matrixa, jutro seansik, spodziewam sie crapa. Życie to nie koncert życzeń, nie będę się do kogoś zwracał "helikopterze bojowy" bo tak sobie wymarzył. To że sobie Wachowscy ucięli wacki i wyhodowali cycki nie czyni ich kobietami, sorry natury nie oszukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 2 godziny temu, McDrive napisał: Masmix już leży na półkach w sklepie Nawet 2160p wersja już jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 Mejm juz pisal 3 posty wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 747 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 38 minut temu, Josh napisał: Życie to nie koncert życzeń, nie będę się do kogoś zwracał "helikopterze bojowy" bo tak sobie wymarzył. To że sobie Wachowscy ucięli wacki i wyhodowali cycki nie czyni ich kobietami, sorry natury nie oszukasz. Ale Ty sie do nikogo nie musisz zwracac, bo zapewne nie znasz takich osob, a jesli, to naprawde mialbys taki problem mowic im po imieniu, ktore wg Ciebie nie pasuje do wygladu? Natury (swojej) nie oszukasz, kiedy bez powodu kogos obrazasz. Nie trzeba za kazdym razem tego przypominac, ze sa biologicznymi mezczyznami. Czemu to sluzy? Wszyscy to wiedza, niczego nikt tu nie odkrywa, tylko masturbuje sie nad swoim brakiem wyrozumialosci i chamstwem, ze za kazdym jebaniutkim razem musi to napisac, zeby tylko, hehe, powiedziec, ze to nie kobiety. Nie musza Cie pociagac, nie musisz chciec isc z nimi do lozka, nie musisz uwazac ich za "prawdziwe" kobiety, ale co Ci szkodzi nie robic komus przykrosci? Pytania retoryczne, niejednokrotnie sie przekonalem, ze szkoda czasu na te dyskusje, ale chcialem dac przeciwwage dla takiego podejscia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 3 godziny temu, McDrive napisał: Masmix już leży na półkach w sklepie Ja nie rozumiem czemu w takim układzie nie jest wrzucany odrazu na Apple, Rakuteny i inne. Przecież to byłby dodatkowy zarobek. Sam bym z chęcią sobie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 416 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 (edytowane) 36 minut temu, Nyu napisał: Ale Ty sie do nikogo nie musisz zwracac, bo zapewne nie znasz takich osob, a jesli, to naprawde mialbys taki problem mowic im po imieniu, ktore wg Ciebie nie pasuje do wygladu? Natury (swojej) nie oszukasz, kiedy bez powodu kogos obrazasz. Nie trzeba za kazdym razem tego przypominac, ze sa biologicznymi mezczyznami. Czemu to sluzy? Wszyscy to wiedza, niczego nikt tu nie odkrywa, tylko masturbuje sie nad swoim brakiem wyrozumialosci i chamstwem, ze za kazdym jebaniutkim razem musi to napisac, zeby tylko, hehe, powiedziec, ze to nie kobiety. Nie musza Cie pociagac, nie musisz chciec isc z nimi do lozka, nie musisz uwazac ich za "prawdziwe" kobiety, ale co Ci szkodzi nie robic komus przykrosci? Pytania retoryczne, niejednokrotnie sie przekonalem, ze szkoda czasu na te dyskusje, ale chcialem dac przeciwwage dla takiego podejscia. Takim ludziom trzeba pomagać proponując im wizytę u dobrego psychiatry, a nie pogłębiać ich stan dostosowując się do ich zakrzywionego widzimisię. Jeżeli taka osoba każe Ci zwracać się do siebie M26 Pershing, bo będzie identyfikować się jako model czołgu z drugiej wojny światowej, to też będziesz tak się do niego odnosić? Może jeszcze trzeba zacząć w takim przypadku stosować zaimki bezosobowe? Przykro mi, ale nie i nie ma w tym nic chamskiego, po prostu nie daję się wkręcić w czyjeś urojenia, bo nikomu tak naprawę to nie służy. Że niby taka postawa może kogoś urazić? To pojadę tym samym tokiem myślenia i też się obrażę, że ktoś wymusza na mnie dostosowanie się do swojego światopoglądu i nakazuje mi się odnosić do siebie inaczej niż mnie nauczono w szkole na lekcjach biologii. Proszę nie być takim nietolerancyjnym chamem i to uszanować! Edytowane 22 grudnia 2021 przez Josh 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 747 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 Pokaz mi przeglad badan, ktory potwierdza, ze psychiatria jest skuteczna w zespojeniu plci tozsamosciowej z plcia biologiczna. Czlowiek nie moze byc czolgiem, ale moze byc kobieta albo mezczyzna i zle sie z tym czuc. Tak, Twoja postawa jest obrazliwa, bo nie potrafisz wykazac odrobiny szacunku, a nikt Ciebie o mowienie do tych osob nie prosi. Wiec mozna sie nie odzywac, mozna sie odzywac z szacunkiem, a mozna byc chamem. It is really that simple. Ale daruje sobie tu i teraz, bo posty i tak zostana usuniete, nikt z nas zdania nie zmieni, a tymczasem ide sie zbierac, bo za niedlugo czeka mnie seans z tym crapem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi