Shen 9 672 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Matrix to zajebiste uniwersum z potencjałem na filmy i seriale który zmarnowano. Już niech to lepiej bedzie jakiś spin off z nowa historią. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 3 kwietnia Autor Opublikowano 3 kwietnia 9 minut temu, creatinfreak napisał: To co robili bracia było ponadczasowe, to co zrobiły siostry nie powinno nawet powstać jako pomysł. Po 4 boję się bo mi zabili klasyk kina SF, ale może nowy reżyser nie pokpi sprawy i będzie się trzymał trylogii. Jedynki i Animatrixa..no nic, czas pokaże co to będzie. Poprawioned. Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Pierwszy Matrix to film mojego żyćka, Reaktywację też bardzo lubię, bo ma zajebiste sceny akcji, Rewolucje już trochę mniej, ale ujdzie, czwartej części nawet nie oglądałem i nie zamierzam, niech sobie wsadzą te swoje tęczowe wątki i Neo-pacyfiste w dupsko. Jest jakaś iskierka nadziei, że Piątka w końcu będzie czymś naprawdę dobrym, ale to tak naprawdę w dużym stopniu zależy od tego jaki wkład będą mieć Wachowscy (wiem, że nie będą reżyserować, ale i tak boję się, że dorzucą swoje 3 grosze). Kto wie, może klapa finansowa Zmartwychwstania dała im coś do myślenia, czekam z umiarkowanym optymizmem. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Nowy reżyser na pewno wprowadzi trochę świeżości. Byle "bracia" nie mieszali za bardzo, chociaż jeden chyba odciął się już całkowicie po 3 części? Wątków można tutaj poruszyć mnóstwo, uniwersum ma ogromny potencjał, pytanie czy zostanie należycie wykorzystany. Keanu raczej chyba tylko w roli epizodycznej, bo po tym co zaprezentował w ostatniej części to wolę, żeby go już w ogóle nie było, jak mu się nawet fryzury nie chciało zmienić. Zresztą chłop ma już swoje lata i skakać z budynków pewnie też mu się nie chce. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Pomysłów na filmy/seriale było sporo- pokazanie wojny, upadek ludzkości, pierwsza wersja Matrixa i jak zaczęto wyciągać z niego ludzi itp. Wiem, że wojna i upadek była w Animatrixie, ale dla mnie (jak to oglądałem, czyli wieki temu) zabiło trochę tą tajemniczość- znowu ludzkość to banda debili, która impulsywnie doprowadziła do swojej zagłady. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Producentka ma byc jedna z braci wiec nieliczylbym na wielka swobode rezysera. I pewnie glownym bohaterem baba. Moze 2 i 3 nie zblizyly sie do jedynki ale chcialbym czuc taki hajpik na dzisiejsze produkcje budowany urywkami zwiastunow w tv. Dzisiaj aktorzy musza probowac jakichs potraw na yt, albo isc razem kupic adidasy jak mcgregor gylenhal xD 1 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Obstawiam, że dla gros forumkowiczów pierwszy Matrix to film kultowy, to podsunę info, że niedawno ukazała się moneta z polskiej mennicy. Swoją już odebrałem, a że jeszcze z rynku nie zniknęła (co mnie nawet dziwi, biorąc pod uwagę wielkość emisji), to może ktoś będzie zainteresowany, bo prezentuje się elegancko. Wideorecenzję i oferty sobie znajdźcie (żeby nie było, że kogoś reklamuję) wpisując w gugle: matrix niue 2oz. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja zawsze jest szansa, że czwórkę wyrzucą z kanonu i wykreślą, a prawilna czwórka powstanie. albo nie, niech tylko wykreślą, mianują parodią, i tyle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi