Czezare 1 450 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Nie ma temaciku odnośnie nowej gry współtwórców Lords Of The Fallen? Zatem najniższy czas go założyć. Najnowszy trailer: Starszy gejplej: Czy tylko mi się wydaje, że setting w powiązaniu z tematyką i założeniami (soulslike) trochę nie teges? Wg mnie lekko bessensu. To tak jakby w Halo nawalali się za pomocą...młotków i siekier... Tak czy inaczej może z tego wyjść grywalna szpila i chyba o to właśnie chodzi... Cytuj
messer88 6 474 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Z tego filmiku niżej walka wygląda na straszne drewno, zresztą po twórcach takiego gniota jak lotf za wiele bym się nie spodziewał. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Mnie również nie pasuje setting soulslike w klimacie future. Wygląda to drewnianie i pstrokato. Ale nie ograłem nigdy LOTF, dobre to to ? Czy tanie jechanie na popularności Soulsów jak te badziewie wyżej ? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 18 marca 2017 Autor Opublikowano 18 marca 2017 LotF IMO aż taki zły nie był. Bawiłem się całkiem nieźle. Najważniejsze, że go skończyłem, a to już dużo... 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 20 marca 2017 Opublikowano 20 marca 2017 Wg mnie lekko bessensu. To tak jakby w Halo nawalali się za pomocą...młotków i siekier... 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 20 marca 2017 Autor Opublikowano 20 marca 2017 Wg mnie lekko bessensu. To tak jakby w Halo nawalali się za pomocą...młotków i siekier... Touché! No tak...zapomniałem o tym. No ale hammery i energy swordy to tylko ułamek gry w Halo, natomiast w The Surge broni dalekosiężnych nie będzie chyba wcale, no chyba że jeszcze wszystkiego nie pokazali. Nawet w dark Souls są łuki i kusze... Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 Jakim cudem ten niemiecki szrot z marszu ląduje w dziale "Souls-Like", a taki NIOH do dziś tu nie trafił? 1 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Pomysł świetny, ciekawe jak z realizacją. Lords of the Fallen wciąż nie ukończyłem, ale zła gra to nie jest. Tutaj dodatkowe obawy mam ze względu na wydawcę - Focus znany jest z bycia stajnią wielu crapów i w najlepszym wypadku - średniaków. Uwielbiam wszelkiego rodzaju "soulsy", ale na razie jaranka nie ma - będą recenzje, będą patche, będą obniżki cen - wtedy widzę się w egzoszkielecie :) Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 kwietnia 2017 Opublikowano 17 kwietnia 2017 To będzie crap i tyle. Jest tak samo powolne jak LoF. Tylko tam chociaż setting jest na miejscu bo tutaj nie pasuje kompletnie. Chociaż wszystko zależy od podejścia twórców. Podejrzewam, że gdyby to From Software zdecydowało się na Future to i tak daliby sobie radę. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 kwietnia 2017 To będzie crap i tyle. Jest tak samo powolne jak LoF. Wszystkie previewy, które przeczytałem świadczą o czymś zgoła przeciwnym, a mianowicie o tym, że gra będzie co najmniej dobra. Ja jestem zainteresowany, tym bardziej, że na prosiaczku ma być pełne 1080p i 60 fps... Cytuj
Figaro 8 216 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 a raczej odblokowane 60 fpsów... Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 ale otoczenie w tej grze sprawia nudne wrażenie, no nie chciałoby mi się raczej eksplorować Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 20 kwietnia 2017 IMO walka wygląda całkiem całkiem... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 walka z wózkiem widlowym alan wake ma godnego konkurenta w kategorii najgłupsi przeciwnicy Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 20 kwietnia 2017 walka z wózkiem widlowym alan wake ma godnego konkurenta w kategorii najgłupsi przeciwnicy Oj tam oj tam. W ten sposób mógłbyś skreślić od razu gdzies tak 85% chińskich gier ;) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 sam miałem spore opory oglądając pierwsze gameplaye ale tutaj gość mówi że to może być najlepsza gra souls-like czy mówi prawde tego nie wiadomo, ale może jednak warto zwrócić uwagę na tą gre Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 30 kwietnia 2017 Gra coraz bardziej przykuwa uwagę i gdyby nie moja niepewna sytuacja finansowa brałbym day one... Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 4 maja 2017 Autor Opublikowano 4 maja 2017 Pozbyłem się już dylematów czy w to zagrać. Mam już tylko i wyłącznie dylemat kiedy... Fajny jest ten patent z 0:18 z podskokiem nad zamaszystym ciosem niemilca. Tego chyba jeszcze nie było, ale mogę się mylić. No i ta obiecanka o wielu movesetach i combach robi...Jak gra mnie zassie, a coś czuję, że tak się stanie to ukończę ją trzy razy: jako tank nawalający tym megamłotem, jako szybki napiżdżacz z rurką, oraz wreszcie jako operator szponów Cytuj
Figaro 8 216 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Ktoś już gra i niestety, choć uwięziony przez embargo, rzuca hinty, że jest wielki powód, dla którego każdy materiał jaki pokazują jest z początku gry. I nie jest to fajny powód. Innymi słowy, szykuje się crapik. Szkoooda. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Ktoś już gra i niestety, choć uwięziony przez embargo, rzuca hinty, że jest wielki powód, dla którego każdy materiał jaki pokazują jest z początku gry. I nie jest to fajny powód. Innymi słowy, szykuje się crapik. Szkoooda. A kiedy embargo schodzi ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi