Solderowy123 43 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 (edytowane) Tutaj dyskutujemy o kolarstwie szosowym, torowym, oraz o sukcesach polskch kolarzy. Dziś Michał Kwiatkowki wygrał wyścig Mediolan - San Remo, wprzedzając na mecie o kilka centymetrów Petera Sagana. Edytowane 18 marca 2017 przez Solderowy123 Cytuj
xbor 54 Opublikowano 18 marca 2017 Opublikowano 18 marca 2017 O kurczę, też chciałem założyć taki temat, choć nie byłem pewny czy to właściwe miejsce bo tu tylko piłka kopana i skoki. No pięknie formę zrobił na wiosnę Kwiato, najpierw Strade Bianche a dziś Milan-San Remo. Szczerze, to nie wierzyłem że jak dojadą w trójkę na finisz to Kwiatek wygra z Saganem który nieraz pokonywał na finiszu i sprinterów ale jednak chyba trochę się wypompował pociągnięciem tego zrywu na na ostatnich kilku kilometrach i na finisz nie miał już sił. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) Dziś kolejny klasyk "Walońska Strzała". Transmisja W Eurosport 1 o 14:30 W dzisiejszym wydaniu Przeglądu Sportowego, Michał Kwiatkowski powiedział w wywiadzie z dziennikarzem, że koncentruje się głównie na "Liege - Bastogne - Liege" w niedzielę. Ale powiedział też, że w dzisiejszym wyścigu postara się wygrać. Decydujący moment wyścigu wg. Michała to dwa ostatnie podjazdy. Kwiatkowski ostatnio jest w bardzo dobrej formie. Przyznał też, że w tym sezonie jeździ już ostrożniej, ponieważ sądzi on, że tak na prawdę nie chodzi mu o częste wygrywanie wyścigów, tylko o samą radość z jazdy na tych prestiżowych klasykach. Edytowane 19 kwietnia 2017 przez Solderowy123 Cytuj
Ore 188 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Ten temat nie powinien być w kąciku wyścigowym? Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 5 lipca 2017 Opublikowano 5 lipca 2017 Jak o sukcesach polskich kolarzy mowa, to dzisiaj je/bnąłem z marszu 80 po długiej przerwie w większości po leśnych duktach. Bodiczek Sagana piękny. Powinni to zalegalizować, żeby były większe emocje na finiszach. Cytuj
wozek 77 Opublikowano 22 lipca 2017 Opublikowano 22 lipca 2017 BRAWO MACIEJ BODNAR! BRAWO KWIATO! Należało się :) piękna nagroda dla Bodnara za nieudaną samotną ucieczkę kilka etapów wcześniej, która została doścignięta kilka metrów przed metą. Cytuj
wozek 77 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Sagan trzeci raz MŚ. pierwszy taki przypadek w historii kolarstwa. tego gościa nie można nie lubić. Brawo Piotrek! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi