Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Nowy CoD przyciagnie sporo nowych graczy i co za tym idzie Januszy. Mam nadzieje, ze gameplay bedzie szybki i dobry. Jesli bedzie tak jak w MW remastered, gdzie wiekszosc kampi i mecze trwaja wiecznosc, to ja podziekuje.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l W Call of Duty go jeszcze chyba nie było. Był w MoH: AA z tego co pamiętam.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Normandia w wersji na współczesną generację? No chyba i ja się skuszę. O ile będzie brud, pot, krew, cierpienie żołnierzy i Tom Hanks.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l W Call of Duty go jeszcze chyba nie było. Był w MoH: AA z tego co pamiętam. Frontline.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l W Call of Duty go jeszcze chyba nie było. Był w MoH: AA z tego co pamiętam. Frontline. No ale w AA było lepsze
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l ja tam biore, ale najbardziej zastanawia mnie jak rozwiaza sprawe multi zrobia powrot do korzeni ? tak by bylo najlepiej ale czy spolecznosc na to pojdzie ? zeby tylko nie okazlo sie ze gra i tak bedzie dziac sie w przyszlosci i ww2 to bedzie jakas symulacja i multi bedzie jeszcze bardziej (pipi),owe niz jest teraz xD Edytowane 12 kwietnia 20177 l przez kubson
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l W Call of Duty go jeszcze chyba nie było. Był w MoH: AA z tego co pamiętam. Frontline. No ale w AA było lepsze Najlepsze w grach.
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l No i już szykuję pieniążki. BTW w oczach ma sylwetki innych żołnierzy.
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Autor No i super ! Teraz byleby wytrzymać jakoś do środy :D Klimat obrazka jest dokładnie taki jakiego oczekuje od całej gry, mam nadzieję, że trailer mnie nie zawiedzie.
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Nakampania pewnie bedzie spoko, mnie najbardziej ciekawi multi zeby tylko było lepsze niż to go,wno IW
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Zrobiliby coś w klimatach MoH Airborne - gramy spadochroniarzem, każdy większy rozdział rozpoczyna się od zrzutu i wbijamy na mape jak chcemy i gdzie chcemy, później parcie do przodu korytarzami jak to w codach przystało. Niech też pójdą przykładem DICE i zaserwują jakieś eksperymentalne albo trudno dostępne bronie, a nie same garandy i thompsony. D-Day i temu podobne wydarzenia też mogą sobie darować. Zobaczyć coś takiego na next genie to rzeczywiście fajny koncept, ale to już było. Niech ta seria przestanie jechać na samych odgrzanych schematach.
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Tylko zeby kampania nie była tak drętwa jak w BF1 do tej pory tego skończyć nie moge xD
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Nie jest najgorsza, ale daleko jej chociażby do tej z Titanfall 2. Problem z singlami od DICE, to brak duszy. Nie licząc Bad Company. CoDy zazwyczaj dawały radę, w tym aspekcie.