Skocz do zawartości

Call of Duty: WWII

Featured Replies

Opublikowano

Mi się trailer podobał. Ot, codowy standard. Temat drugiej wojny bardzo lubię, więc jestem mocno gierką zainteresowany.

• Odpowiedzi 735
  • Wyświetleń 96 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Od pierwszej zapowiedzi oczekiwałem, że będzie to najlepsza cześć call of duty od 2010 roku (black ops 1). Wolniejsze tempo gry uzyskane dzięki usunięciu egzoskokow, klimat 2 wojny światowej, lepsza o

• no tak, robić z procentowej mniejszości coś jakby było to standardem w czasie 2wś czyli wje,banie murzynów i kobiet do multi w czasie walk, które to podobno ma aspirować do najbardziej oddanego histor

Opublikowano

niektórzy chyba spodziewają się REWOLUCJI od serii call of duty, w takim razie pozdrawiam i czekajcie dalej

Edytowane przez _S_

Opublikowano

marzy mi się operation flashpoint taki prawdziwy RESISTANCE. To by były pifpafowe soulsy dopiero :obama:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

marzy mi się operation flashpoint taki prawdziwy RESISTANCE. To by były pifpafowe soulsy dopiero :obama:

Tez bym pograł, pamietam jak się czołgalo przez 40 minut żeby później dostać w łeb po minucie.

Ale czasy się zmieniły, nikt nie chce robic gier dla 5 osób.

Opublikowano

Solsom się udało, więc dlaczego by nie? Zrobić porządny shooter, 3 pestki i leżysz, napisać symulator prawdziwego żołnierza na pudełku - sukces gwarantowany.

Opublikowano

mwtVlXl.jpg

I jeszcze Zombie mode potwierdzili wczoraj
Opublikowano

Co 48 graczy? To by była prawdziwa wojna. pomyślcie jak duże mapy muszą przygotować. O mamo na to nie byłem przygotowany, teraz serio lekko się jaram.

Opublikowano

Co 48 graczy? To by była prawdziwa wojna. pomyślcie jak duże mapy muszą przygotować. O mamo na to nie byłem przygotowany, teraz serio lekko się jaram.

No mnie też właśnie zaciekawili, ale zobaczymy.
Opublikowano

To jest bankowo jakis hub po ktorym sobie gracze lataja. Nie ma opcji na takie potyczki, nie w codzie.

Opublikowano

REWOLUCJA W MARCE

Edytowane przez _S_

Opublikowano

Zapowiada się kozacko:) jeżeli nie będzie jakiś mocniejszych premier na ten czas to na premierę biere:) ja lubię te widowiskowe kampanie w codzie a Multi bez tego biegania po ścianach już brzmi lepiej.

Opublikowano
  • Autor

Hub jest na 48 graczy, ale nie wiadomo czy przypadkiem nowy tryb gry War, który jest odpowiednikiem operacji z battlefield 1 nie będzie miał walk 24vs24. Mówili, że mapy mają być w tym trybie gry większe więc i większa ilość graczy by mnie nie zaskoczyła.

Jutro będę miał trochę czasu to postaram się zebrać wszystkie najważniejsze informacje i napisać podsumowanie tego co już wiemy. Jedno jest dla mnie pewne, ta część CoD'a będzie najlepsza od wielu lat :D

Opublikowano

Czekam aż ktoś zrobi singiel w oparciu o przeżycia niemieckiego żołnierza, takiego szarego Hansa, który myślał przez całą wojnę, że to oni są dobrzy, a alianci źli.

Opublikowano

tez wzrosło moje zainteresowanie, czyżby jakiś tryb z pojazdami :ragus:

Powrót pojazdów już jest potwierdzony.

Średnio mi pasuje nius o takiej ilości graczy. Przecież do tego trzeba dużych map a CoDowski gejmplej do takich nie pasuje. Powróce przykładem ale już w World at War Treyarch kombinowało w tym kierunku i średnio im to wyszło. W Black Opsie poszli w kompletnie przeciwnym kierunku i wyszło najlepsze multi od czasów dwójki.

ale tak szczerze to na ch.uj ten hub?

Opublikowano

To byłoby niepoprawne politycznie.

Jebać poprawność. Jest wojna przecież.

Opublikowano

Nikt nie zrobi takiej gry bo 99% ludzi na świecie brzydzi się nazistami, chyba że jakiś mod do jakiejś starej gry wyda jakiś wariat ale i tak nie będzie nigdzie dostępny w oficjalnej dystrybucji.

Opublikowano

No to przecież logiczne, że nie zobaczymy nazistę jako głównego "bohatera".