Ludwes 1 682 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Polecanie lepszej gry, to krucjata? To forum nie przestanie mnie zadziwiać. Ale jakiej lepszej, jak jeszcze w nowego coda nie grałeś? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 (edytowane) Mnie też się podoba. Cieszy mnie, że nie ma tych wszystkich egzoszkieletów, kosmicznych skoków i innego biegania po ścianach. Co ciekawe, z tego co obejrzałem jakieś filmiki na YT to zrezygnowali z perków w takiej formie jakiej były do tej pory. Nie ustawimy już wg własnego upodobania i stylu gry 3 umiejętności, czy nawet 6 jak rezygnowało się z innych "bajerów" Teraz będą już gotowe klasy(dywizje) z przypisanymi już perkami na stałe, coś chyba jak w BF? Edytowane 17 czerwca 2017 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 18 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 (edytowane) Ostatnio byłem mocno zarobiony i dopiero dzisiaj miałem chwilę, żeby na spokojnie oprócz trailera obejrzeć gameplaye od różnych youtuberów i jak dla mnie jest SUPER :D Przede wszystkim brak egzo skoków, powrót do 2WŚ i wywalenie specjalnych mocy, które się nam ładują w trakcie trwania meczu dodaje dla mnie +3 do oceny końcowej. Gra wydaje się być teraz prostsza w multi i wolniejsza od takiego Infinity Warfare. Kolejne zalety nowej odsłony to GORE obecny w grze, poprawiona grafika względem Infinity Warfare oraz tryb War, czyli coś w stylu operacji z bf1, które mi się bardzo podobały. No nic jedyne co teraz trzeba zrobić to uzbroić się w cierpliwość i czekać do bety, która ma być już w sierpniu. Na pewno wtedy będzie mi dane poczuć na własnej skórze, jaki flow ma ta gra i jak się w nią gra. Postaram się też wrzucić jakiś filmik na youtube z moją opinią :)A co wszystkich ludzi co tak narzekają i wolą grać w bf1 polecam po prostu odpuścić i grać w to co się lubi, a nie mówić innym, jak mają żyć. Kompletnie nie rozumiem tego waszego zachowania. Ja też nie gram i nie rozumiem czemu inni tak się jarają niektórymi innymi popularnymi seriami gier, ale nie muszę od razu wbijać z bólem dupy do tematu tych gierek na forum i pisać, że to jest jeden wielki syf. Zresztą poczekajmy na premierę, bo coś czuję, że oceny WW2 będą sporo lepsze od ocen ostatnich 3 odsłon coda ;)Edit1. Swoją drogą z ciekawostek to właśnie dotarłem do opinii paru osób, które widziały misje z single playera i podobno szykuje się nam pod względem kampanii dla pojedynczego gracza najlepsza odsłona coda ever :D Edit2. Snajpienie w tym codzie wygląda na najbardziej miodne od czasów MW1/MW2. Edytowane 18 czerwca 2017 przez Janush 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 287 Opublikowano 19 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2017 (edytowane) Pier... poprawnosc polityczna, w następnej edycji jakiekolwiek gry traktującej o WWII bedziemy ku... grac teczowymi misiami.... http://www.ppe.pl/news/51816/call-of-duty-wwii-bez-swastyk-w-trybie-sieciowym-ale-wybierzemy-plec-i-nacje-wszystkich-zolnierzy.html Czarny Nazista w multi, niech jeszcze bedzie opcja kustomizacji - doczepiane pejsy za 3 prestiz i bedziemy miec Czarnego zyda naziste - tego jeszcze nie grali. Chyba? Misie chyba tez odpadaja bo geje beda urazone.... i historie bo sie niemcy obraza, ze sfastyka jest w multi no kur xD Edytowane 19 czerwca 2017 przez elvis004 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 19 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2017 (edytowane) to wszystko wygląda tak, jakby komuś zachciało się pobawić w drugą wojnę światową w 2017 roku, więc przebiera się w mundur jankesów albo KKrzyżaków i idzie postrzelać w paintballa XD tak odbieram tą kostumizacje i tego coda, zero klimatu takiej wojny kiedy dochodzi ci laska gdzieś obok albo krzyczy żebyś ją osłaniał XD najgorsze jest to, że teraz następne cody czy bfy mogą podążać za takimi rozwiązaniami, ma być kolorowo i nijako, ale dla wszystkich :) rak w czystej postaci Edytowane 19 czerwca 2017 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 19 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2017 Wychodzi na to, że Hitler to był spoko ziom. W jego armii (niemieckiej) walczyli czarni, biali, kobiety, Żydzi, geje, lesbijki. Pełna tolerancja. Dzielnie stawiali oni opór nazistom i odpowiedzialnym za obozy zagłady Polakom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 17 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2017 Mam prośbę do ludzi dobrej woli i dobrego serca - przygarnę kod na betę na Xbox One. Jak ktoś ma zbędny, to poproszę o podesłanie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 17 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2017 Kiedyż ta beta i jakie są waruneczki dostania się do niej? Standardowo zrobienie preordera? Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 17 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2017 1 beta od 25 do 28 sierpnia tylko na PS4 2 beta od 1 do 4 wrzesnia najprawdopodobniej PS4 + X1 Beta tak jak rok temu - tylko za Pre Order i podejrzewam ,że również każdy dostanie 6 innych "tokenow" dla znajomych więc powinniśmy wszyscy pograć nawet jak nie wszyscy zamówią. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Uwielbiam tego typu klimaty w zombies. Podoba mi sie, ze ida w kierunku klimatow z WaW a nie ponownie dziecinne i kolorowe zombies jak w IW Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2017 I co forumek już przycebulil kody na betę? Jakby ktoś miły chciał się podzielić kodem na betę na x1 to chętnie przyjmę. Mogę się odwdzięczyć oferując swoje towarzystwo w trakcie bety XD Ewentualnie napiszcie z jakiego sklepu brać by nie było problemów Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Niech ktoś przypomni jak to jest w przypadku bety CoD-a. Dostaje się jeden kod czy aż pięć? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Pewnie jak zawsze 5 kodów do rozdania Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 Jeżeli będzie 5 kodów to ja i mój ziomeczek też byśmy je chętnie przygarneli, w zamian możemy oczywiście towarzyszyć podczas kolejnych meczów :D Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 Ta beta tylko na PS4 będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 455 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 Ta beta tylko na PS4 będzie? AUGUST 25 - 28: Beta* starts 10AM PDT on PlayStation® 4 SEPTEMBER 01 - 04: Beta starts 10AM PDT on PlayStation 4 and Xbox One® 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 (edytowane) Jakby ktoś miał kod (wiem, że w preorderach dają "prezentowe") to chętnie przyjmę :) P.S. Oczywiście na PS4 Edytowane 13 sierpnia 2017 przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 Zrobiłem preorder na PS4 w RTV Euro AGD. Czekam na kody. Jak dostanę to na pewno się podzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 W sklepie też trzeba opłacić preoder żeby dostać kody? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 pokazali w ogóle coś z singla do tej pory? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 A liczysz na coś nowego? Przecież wiadomo co to będzie. Idź, biegnij, strzel, przeładuj, skrypt i koniec misji. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 Jakby ktoś miał kod na wersję PC to też chętnie przyjmę. Bez sprawdzenia nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 W sklepie też trzeba opłacić preoder żeby dostać kody?Pisałem z muve to mi napisali że mogę zamówić za pobraniem i dostanę kod a zamówienie się samo anuluje jeżeli nie potwierdzę przez email.Zamawiał ktoś na x1? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi