Czezare 1 450 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 W jaki sposób i gdzie w koszarach pochwalić innego żołnierza? Tylko tego mi brakuje do uzyskania 750 PD. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 W HQ jak podejdziesz do innego gracza to klikasz na niego X i tam jest opcja pochwal gracza a w lobby jak widać wszystkich to klikasz na jednego i tam też jest chyba opcja pochwal gracza z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Najleprza kampanja od lat xD Edytowane 14 Listopada 2017 przez BieŃ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 ale suchy ten filmik - 11min w poszukiwaniu bugow na easy. Kto by sie spodziewal ze developerzy nie pomysleli ze ktos zamiast grac bedzie stal w miescu i patrzyl na npc przez 5min... A co do samej gry: bardzo przyjemnie sie gra. Tak jak ktos juz na gorze pisal, grafika w singlu jest przehooy. Sama kampania jest tez ok - brakowalo mi takiego pye.rdolniecia jak byl czasami w poprzednich codach. I zakonczenie tez, mimo iz mocne, to mialem nadzieje na cos wiecej. Teraz pograc 2-3 tygodnie w multi i odstawiamy na polke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 RTV Euro AGD wysłało do mnie kod na Kamuflaż Nazi Zombies za anulowany pre-order. Ja go nie wykorzystam, także kto pierwszy ten lepszy ;) LX62-M2S61-YHM6 Kod należy wykorzystać na stronie https://callofduty.com/redeem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 RTV Euro AGD wysłało do mnie kod na Kamuflaż Nazi Zombies za anulowany pre-order. Ja go nie wykorzystam, także kto pierwszy ten lepszy ;) LX62-M2S61-YHM6 Kod należy wykorzystać na stronie https://callofduty.com/redeem. Dzięki dobry człowieku, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 W HQ jak podejdziesz do innego gracza to klikasz na niego X i tam jest opcja pochwal gracza a w lobby jak widać wszystkich to klikasz na jednego i tam też jest chyba opcja pochwal gracza z tego co pamiętam W lobby pochwalenie innego gracza nic nie daje, a w HQ gdzie dokładnie to uczynić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 No napisał Ci xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 No napisał Ci xD Napisał HQ. Ja w HQ nie widzę ani jednego gracza, więc gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Może szeregowy Kulson odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 No napisał Ci xDNapisał HQ. Ja w HQ nie widzę ani jednego gracza, więc gdzie?Musisz kogos zaprosic i wtedy jak on dolaczy i ci sie pojawi na placu to do niego podbijasz i klikasz X i pochwal gracza Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 No napisał Ci xD Napisał HQ. Ja w HQ nie widzę ani jednego gracza, więc gdzie? nikogo nie ma bo jest popsute :reggie: musisz kogoś zaprosić do teamu Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 027 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 A my dzisiaj ładnie w ekipie popykali. Bez rozłączania. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) ale suchy ten filmik - 11min w poszukiwaniu bugow na easy. Kto by sie spodziewal ze developerzy nie pomysleli ze ktos zamiast grac bedzie stal w miescu i patrzyl na npc przez 5min... A co do samej gry: bardzo przyjemnie sie gra. Tak jak ktos juz na gorze pisal, grafika w singlu jest przehooy. Sama kampania jest tez ok - brakowalo mi takiego pye.rdolniecia jak byl czasami w poprzednich codach. I zakonczenie tez, mimo iz mocne, to mialem nadzieje na cos wiecej. Teraz pograc 2-3 tygodnie w multi i odstawiamy na polke. Kto by sie spodziewal ze developerzy nie pomysleli ze ktos zamiast grac bedzie stal w miescu i patrzyl na npc przez 5min To pominę milczeniem. Edytowane 15 Listopada 2017 przez BieŃ Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Ale lipny jest ten COD. Kampania plastikowa. Multi tragiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragen 3 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Rozwiniesz? Jedni wychwalają.. Heh Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Kampania jest przeładowana akcją, stara się być odgrywać dojrzałą, ale całość wypada jak film wojenny klasy "B". Morza wrogów, "kartonowe" samoloty, miejscami tandetne dialogi.Multiplayer jest dramatyczny. Wszystko sprowadza się do walenia na oślep bronią automatyczną. Autoaim i hitmarkery są tragikomiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Kampania jest przeładowana akcją, stara się być odgrywać dojrzałą, ale całość wypada jak film wojenny klasy "B". Morza wrogów, "kartonowe" samoloty, miejscami tandetne dialogi. Multiplayer jest dramatyczny. Wszystko sprowadza się do walenia na oślep bronią automatyczną. Autoaim i hitmarkery są tragikomiczne. Byłem ciekawy co odpowiesz, ale po tym co wyłuszczyłem, nawet nie chce mi się dyskutować... Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Przymierzam się kupić gierę bo w wyprzedaży nawet po sensownej cenie jest gra + season pass. Jak gra się ma do mojego ukochaneg COD: World At War w którym spędzałem sporą częśc życia i bawiłem się wyśmienicie ? Klimat jest czy bardziej czuć jak te ostatnie cody Advance Warfare czy co tam było (grałem na szczęście w te damrowe weekendy i gra mnie kompletnie odpychała multi gdzie każdy się ślizgał latał i roboty ciągle mnie napier^%lały...). Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 ile kosztuje i gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 351, jakoś tak, na Marketplace Xboxowym z okazji Black Friday. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragen 3 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Płyty chodzą po 150 już :) na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Ok, ale wróćmy do sedna :D Jak z klimatem, zwolnił trochę ten cod w końcu ? Jest klimat WWII ? Multi da się grać sensownie z ludźmi czy pay to win jak nowy battlefront ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Kampania jest przeładowana akcją, stara się być odgrywać dojrzałą, ale całość wypada jak film wojenny klasy "B". Morza wrogów, "kartonowe" samoloty, miejscami tandetne dialogi. Multiplayer jest dramatyczny. Wszystko sprowadza się do walenia na oślep bronią automatyczną. Autoaim i hitmarkery są tragikomiczne. Byłem ciekawy co odpowiesz, ale po tym co wyłuszczyłem, nawet nie chce mi się dyskutować... Zapraszam na 1v1. Potem sobie podyskutujemy merytorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Wiesz...ja w ogóle bardzo rzadko gram bronią automatyczną. Przez 95% czasu (tak na oko) biegam ze snajperkami lub obrzynami lub karabinami samopowtarzalnymi, także tego...i musisz mi uwierzyć na słowo: z tych broni co ja szyję nie da się strzelać na ślepo, no może za wyjątkiem dwururek... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi