Opublikowano 13 czerwca 20177 l Pewnie pierwsza beta tylko dla preorder ale co za problem zamowic na amazon i anulowac po becie? Mi sie podoba biore na premiere
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Autor Z tego co się orientuję to youtuberzy grali w multi tego coda na tym E3 więc możemy się spodziewać za niedługo wysypu gameplayów :D Jeżeli jestem w błędzie to niech ktoś mnie poprawi.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Gra snajperką wygląda zajebiście. Ale będę latał. Edytowane 13 czerwca 20177 l przez sprite
Opublikowano 13 czerwca 20177 l niby to ma być najbardziej oddany historycznie cod jaki był a do multi wsadzają jakieś laski które bo zabiciu krzyczą, jakby miały orgazm XD a zamiast swastyk dają jakieś karykaturalne krzyżyki, CO ZA RAK XD
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Obejrzalem sobie to: I w bete bankowo zagram, ten tryb ktory pokazuje w drugiej polowie zapowiada sie calkiem spoko.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Ale (pipi), o jenysiu. Sztywne, plastikowe, wygląda jak gra robiona przez 10 typów w garażu, te bronie strzelające każda tak samo, bez odrzutu - rzyg. Macie praktycznie idealnego Battlefielda 1, to zamiast w niego grać, to będziecie się katowali tym czymś.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Czy ja wiem, plastycznie za bardzo od Battlefielda się nie różni. Reszta wyjdzie w praniu, po biedackich, niedopracowanych gameplayach nie ma co oceniać.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Mi tam akurat gameplay wyzwolił atak nostalgii, ciasna mapa z dusznymi okopami i strzelanko na każdym kroku, jak dla mnie spoko opcja.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Właśnie nie wiesz. Ja tam wolę drugą wojnę, pierwsza mnie mało jara. Dla mnie to wystarczające. Jeszcze coś nowego z Wietnamu bybsię przydało.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Autor Mnie sam schemat multi coda bardziej jara niż battlefielda :D Ale tak czy siak będę ostro cisnął w obie gry na przemian :)
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Pewnie ogram wersję darmową na PC lub kupię używkę na PS4 tak czy inaczej jak pisał Rozi dla mnie zbyt to plastikowe do tego tak chwalili się singlem a tu zero materiału czuję podstęp. Czekam na BF w przyszłym roku który moim zdaniem na pewno będzie dział się podczas WWII.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Ten ciągły głos komentatora mówiące o każdym pierdnięciu oraz kobiety w multi, jako żołnierze, to też posunięcie iście genialne, w sam raz dla poprawnych politycznie... Gra wygląda wygląda plastikowo, a animacje postaci wyglądają jakby były z CoDa 3. Do tego ten 0 recoil i dźwięk broni niczym kapiszony. Zobaczymy, do premiery jeszcze parę miechów, ale patrząc na ostatnie alphy/bety codów, to nie było praktycznie żadnych zmian względem finalnego wydania.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Singla to nawet mógłbym spróbować, ale jak załączyłem na moment gameplay multi to widzę, że to nadal tępa nawalanka dla daunów, więc podziękuję. Ostatni CoD jakiego kupiłem to MW2 i to już się raczej nie zmieni. Kurna bieganie jak jakiś Usain Bolt z karabinem żeby w kilka sekund zabić kilku typów, umrzeć i powtarzać tak w kółko... aż mnie mdli jak sobie przypominam jak w to grałem, a to z 10 lat temu było [*]
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Ale dramat,brak swastyki,kobiety na polu bitwy,ten silnik z 2007 roku no i dobrze powiedziane gemplej dla daunow,mogli byc dobrze zmienic skorki i nazwac to ghost 2. Jeszcze te odglosy bronii jak kapiszony jakies,zero klimatu 2 wojny swiatowej.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Rozi ma racje trochę. Ale to CoD chyba nie spodziewałeś się, że zrobią z tego strzelanke, która ma w jakikolwiek sposób oddawać realia wojny? To jest plastikowy shooterek dla dzieci, tym razem reskinowany na WW II bo jak widać tego chcieli gracze. kobiety w multi, jako żołnierze, to też posunięcie iście genialne, w sam raz dla poprawnych politycznie... Nearly 350,000 American women served in the military during World War II
Opublikowano 14 czerwca 20177 l To jak już tak szukasz w necie takich informacji, to podrzuć info w jakich operacjach bojowych brały czynny udział, bo to, że siedziały w kuchni albo były sanitariuszkami, to się nie liczy.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Masz google skorzystaj sobie. Swoją drogą czepianie się tego, że będą kobiety na froncie w grze w ktorej w multi przeciwnicy prawdopodobnie będą wygladać tak Gdzie będzie strzelać się do nazi zombie To faktycznie trzeba nie mieć godności i rozumu Swoją drogą EA niezle polit poprawne było już w czasach psx
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Rok 2000: - Ty wiesz co, w nowym medalu gra się kobietą należącą do ruchu oporu - Fajnie Rok 2017 - Ty wiesz co, w nowym call of duty część skinów żołnierzy w trybie multi to kobiety - CO TY KUR.WA PIER.DOLISZ JA (pipi)E LEWACKA HOMOKOMUNA POPRAWNOŚĆ POLITYCZNA MULTI KULTI DAJECIE SIE RUCHAĆ W DUPE PRZEZ PEDALSKĄ LEWIZNE FEMINISCI BEZ GODNOŚCI PEWNIE ZEBY MUSLIM ZAPINAL TWOJA KOBIETE TEZ BYS CHCIAL CO O (pipi)A JAKA DEGRENGOLADA WYWODZIMY SIE Z KULTURY JUDEOCHRZESCIJANSKIEJ I W MOJEJ GRZE O WOJNIE KOBIET NIE BEDZIE PAN BOG NAM JEDEN MILOSCIWY TEZ JEST MEZCZYZNA MA PENIS JA MAM PENIS A KOBIETY NIE MAJA I SA SLABE I W GIERCE VIDEO TEZ KOBIET NIE POWINNO BYC BO TO ZABURZA NASZA WIZJE HISTORII I JAK MNIE GRACZ W SKINIE KOBIETY ZABIJE W MULTI TO PRZYPOMINAM SOBIE ZE JESTEM SLABYM MEZCZYZNA Z KOMPLEKSEM DOMINACJI