Opublikowano 13 sierpnia 20177 l W sklepie też trzeba opłacić preoder żeby dostać kody? NIE TRZEBA. Wystarczy, że zapreorderujesz np w Euro RTV Agd wybierając opcję odbioru w sklepie za gotówkę.
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Te kody na betę to na maila przyjdą ?Dokładnie tak, a ściślej mówiąc instrukcja mówiąca o tym co należy zrobić, żeby je otrzymać.
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Ale jest tak jak zwykle - 1 kod glówny do wpisania na stronie CoD, który dostajemy od sklep a później Acti wysyła nam 6 kodoe na email?
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Ja też byłbym bardzo wdzięczny za kodzik na betę na ps4 :) Edytowane 16 sierpnia 20177 l przez sprite
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Kupiłem na PSN Store 11.08. i jeszcze nic nie dostałem. W wersji cyfrowej bete dostaniesz automatycznie bez żadnych kodów
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Kupiłem na PSN Store 11.08. i jeszcze nic nie dostałem.W wersji cyfrowej bete dostaniesz automatycznie bez żadnych kodów Czyli mam pobrać z PSN przed 25.08. ?
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l No jak pojawi się taka opcja to tak ale zagrać dopiero będziesz mógł 25.08
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Jakby ktoś miał kod na wersję PC to też chętnie przyjmę. Bez sprawdzenia nie kupię. Nie będzie bety na PC
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l No jak pojawi się taka opcja to tak ale zagrać dopiero będziesz mógł 25.08Dzięki za info. Pierwszy raz pogram w betę mp
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Duzo osob bierze cyfrowke? Ja jeszcze sie waham do czasu bety, bo na PSN od razu sciaga kase z konta i nie mozna cofnac.
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Duzo osob bierze cyfrowke? Ja jeszcze sie waham do czasu bety, bo na PSN od razu sciaga kase z konta i nie mozna cofnac. Można cofnąć, ale kasy Ci nie zwrócą tylko zostanie na koncie psn.
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l ja zlozylem pre-ordera cyfrowego na xbox one bo kase sciagaja tydzien przed premiera, a jestem ciekaw bety ;d chociaz pewnie bedzie tak jak zawsze
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Dostaliscie juz kody do bety? Ja jutro ide zamowic i najwyzej jak gra mi sie nie spodoba, to anuluje.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Ja dostałem z RTV Euro AGD ok 2 godz. temu. Zaraz będę go aktywował tutaj: https://www.callofduty.com/pl/wwii/beta
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Jak dostaniesz dodatkowe tokeny, to ja bym poprosił dobry człowieku.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Jak jest więcej dobrych człowieków to ja też bym po prosił ;) Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l dżizas ludzie, zamówice sobie pre-ordera na PSN/Xbox Live i będziecie mieć w dupie kody.
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Autor O której godzinie czasu polskiego będzie można już zacząć grać?