Opublikowano 10 listopada 20177 l Sami sobie jestescie winni. Brać coda na premierę i to za dwie i pół stówy?! Brawo wy.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Sami sobie jestescie winni. Brać coda na premierę i to za dwie i pół stówy?! Brawo wy. Nope, za 170.
Opublikowano 10 listopada 20177 l No i skończyłem kampanię i..... nie wiem jak im się to udało bo podchodziłem z dużą nie prwnością a nawet wahałem się z zakupem ale to co się dzieje to spokojnie 9/10. Kampania jest chyba jedną z lepszych w ogóle w CODach, intensywna ale i łapiąca za emocje. Są Niemcy, swastyki i żadnych czarnoskórych Nazi. Mulit i Zombie olewam bo wolę BF ale kampania z Battlefieldem wygrała, za całość.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Jak już się uda zagrać to jest bardzo fajnie. Niestety jest sporo do poprawy. Nie wiem bo od ostatniego posta nie włączałem gry przez to ciągłe wyrzucanie z lobby, co mecz nowi ludzie bo po skończonym mimo, że jest 12 graczy to nowa gra się nie ładuje. Puste headquaters, zglitchowane rozkazy, jutro zobaczę czy coś się zmieniło w tej materii, póki co SHG skutecznie mnie zniechęcili z kontynuowania rozgrywki. Symulator pustych koszar z strzelnicą to nie dla mnie (nie raz nie dwa czekałem ponad 15 minut aż ktokolwiek pojawi się w lobby) Wczoraj dotarł mój egzemplarz gry na Xbox One i żaden z opisanych przez Ciebie problemów nie miał u mnie miejsca... Śmiga wszystko elegancko. Dokładnie. Też gram na XO od dnia premiery (pierwszy cod kupiony na starcie) i działa mi wszystko z wyjątkiem tego sztabu gdzie jestem zawsze sam. Jedynie pierwsze dwa dni kręcili się inni gracze. Mam nabite ponad 8 godzin gry w multi, nie mogę zacząć singla tak przyjemnie się gra. Bronie i strzelanie wciągają niesamowicie. Jestem w opozycji zapewne ale ciasne mapy jak dla mnie są bardzo OK. Nie maiłbym zdrowia popylać po hektarach jak w Battlefieldzie. Z tego co czytam gracze głównie na PS mają dużo problemów. Mnie chyba ze 3 razy dotychczas wywaliło z gry, na samym początku.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Gra leci do żydka za bugi, błędy w lobby/multi/matchmakingu. Sorry ale pomimo dobrego multi to nie po to płaciłem 259 pln żeby sie w(pipi)iać niedoróbkami. Poczekam do świąt i pomyśle nad powrotem, na ten moment to pass, wersja ps4 ogrywana na świniaku :(
Opublikowano 11 listopada 20177 l A ja dziś zaczynam po raz drugi kampanię aż tak mi się spodobała :) Multi olewam totalnie
Opublikowano 11 listopada 20177 l Multi rzeczywiście ma bugi. Nie zalicza poprawnie wykonanych niektórych wyzwań dnia (np zabij 15 wrogów karabinem maszynowym - zaliczyło 2 i stop). Jest też u mnie problem z prestiżem dywizji. Edytowane 11 listopada 20177 l przez lennox
Opublikowano 11 listopada 20177 l Zwykle w odróżnieniu od multi olewam singla CoD-a ciepłą, paraboliczną, żółtą moczową strugą, ale dla WW II zrobiłem wyjątek. Stało się to niejako głównie ze względu na to, że chciałem zobaczyć jak się gra prezentuje na koksie i wiecie co? Grafa ściąga gacie przez głowę! :obama: Co za tekstury, ten HDR!! OMFG! Na pewno ukażą się ładniejsze gry od tego CoD-a, ale póki co to najładniejsza gra, jaką w życiu widziałem. Ale to nie wszystko! Niektóre misje! :banderas: :obama: :fsg: Doprawdy, świetna póki co historia, świetni bohaterowie i różnorodność. Misje hur-dur na pałę, skradankowe, jeżdżone...super sprawa. O strzelaniu nie ma co pisać, bo wiadomo że jest jak zwykle genialne. Nie wiem ile przeszedłem, może 3/4 kampanii i super się bawię. O multi wypowiem się później, bo mało grałem i nie jestem jeszcze gotowy na jakąś głębszą opinię, ale po tych kilku meczykach mogę już teraz napisać, że o rozczarowaniu jakim np dla mnie był BO3 od Treyarch nie może być mowy. Na sterydzie wszystko hula-gula. Mecze wyszukuje od strzała, nic się nie wiesza, bugów jeszcze nie napotkałem. Coś czuję, że znowu wpadnę w nałóg...
Opublikowano 11 listopada 20177 l Zwykle w odróżnieniu od multi olewam singla CoD-a ciepłą, paraboliczną, żółtą moczową strugą, ale dla WW II zrobiłem wyjątek. Stało się to niejako głównie ze względu na to, że chciałem zobaczyć jak się gra prezentuje na koksie i wiecie co? Grafa ściąga gacie przez głowę! :obama: Co za tekstury, ten HDR!! OMFG! Na pewno ukażą się ładniejsze gry od tego CoD-a, ale póki co to najładniejsza gra, jaką w życiu widziałem. Ale to nie wszystko! Niektóre misje! :banderas: :obama: :fsg: Doprawdy, świetna póki co historia, świetni bohaterowie i różnorodność. Misje hur-dur na pałę, skradankowe, jeżdżone...super sprawa. O strzelaniu nie ma co pisać, bo wiadomo że jest jak zwykle genialne. Nie wiem ile przeszedłem, może 3/4 kampanii i super się bawię. O multi wypowiem się później, bo mało grałem i nie jestem jeszcze gotowy na jakąś głębszą opinię, ale po tych kilku meczykach mogę już teraz napisać, że o rozczarowaniu jakim np dla mnie był BO3 od Treyarch nie może być mowy. Na sterydzie wszystko hula-gula. Mecze wyszukuje od strzała, nic się nie wiesza, bugów jeszcze nie napotkałem. Coś czuję, że znowu wpadnę w nałóg... A na czym grałeś? Sony czy Ms?
Opublikowano 11 listopada 20177 l Zwykle w odróżnieniu od multi olewam singla CoD-a ciepłą, paraboliczną, żółtą moczową strugą, ale dla WW II zrobiłem wyjątek. Stało się to niejako głównie ze względu na to, że chciałem zobaczyć jak się gra prezentuje na koksie i wiecie co? Grafa ściąga gacie przez głowę! :obama: Co za tekstury, ten HDR!! OMFG! Na pewno ukażą się ładniejsze gry od tego CoD-a, ale póki co to najładniejsza gra, jaką w życiu widziałem. Ale to nie wszystko! Niektóre misje! :banderas: :obama: :fsg: Doprawdy, świetna póki co historia, świetni bohaterowie i różnorodność. Misje hur-dur na pałę, skradankowe, jeżdżone...super sprawa. O strzelaniu nie ma co pisać, bo wiadomo że jest jak zwykle genialne. Nie wiem ile przeszedłem, może 3/4 kampanii i super się bawię. O multi wypowiem się później, bo mało grałem i nie jestem jeszcze gotowy na jakąś głębszą opinię, ale po tych kilku meczykach mogę już teraz napisać, że o rozczarowaniu jakim np dla mnie był BO3 od Treyarch nie może być mowy. Na sterydzie wszystko hula-gula. Mecze wyszukuje od strzała, nic się nie wiesza, bugów jeszcze nie napotkałem. Coś czuję, że znowu wpadnę w nałóg... A na czym grałeś? Sony czy Ms?
Opublikowano 11 listopada 20177 l A no tak.. Przeoczyłem sławnego "koksa" Ten kto wymyślił tą nazwę? na pohybel.... :o
Opublikowano 12 listopada 20177 l Noooo jezd zdraszna.... :o Zrób sobie rzetelną kalibrację w Koxie ( jest w opcjach) , czytaj i realizuj ustawieniami w tv. Edytowane 12 listopada 20177 l przez Gość
Opublikowano 12 listopada 20177 l Pewnie, że gram, nawet bym powiedział, że napyerdalam, Figuś maj old badi old frend :lapka:
Opublikowano 12 listopada 20177 l Odnoszę wrażenie że z wyszukiwaniem gier (na Xbox One), jest tak jak w przypadku BO3 - masz wydanie PL to priorytetowo szuka graczy w PL. Wybieram TDM, jest info że wybiera z 50 dobrych gier, a ja kwitnę w lobby z 5 innymi kolesiami (mają w tagach lub nick'ach PL) i czekam parę minut na rozpoczęcie meczu... Edytowane 12 listopada 20177 l przez Kris77
Opublikowano 12 listopada 20177 l Noooo jezd zdraszna.... :o Zrób sobie rzetelną kalibrację w Koxie ( jest w opcjach) , czytaj i realizuj ustawieniami w tv. Chciałeś coś dodać konkretnego? Rozumiem że to miało być zabawne?..
Opublikowano 12 listopada 20177 l Odnoszę wrażenie że z wyszukiwaniem gier (na Xbox One), jest tak jak w przypadku BO3 - masz wydanie PL to priorytetowo szuka graczy w PL. Wybieram TDM, jest info że wybiera z 50 dobrych gier, a ja kwitnę w lobby z 5 innymi kolesiami (mają w tagach lub nick'ach PL) i czekam parę minut na rozpoczęcie meczu... Z tymi Polakami to prawda. Widać, że priorytetem jest jak najlepsza jakość połączenia, a ta wiadomo...najlepsza dla nas będzie z krajanami. Jednak widzę też po tagach, że często gram z Niemiaszkami i Norwegami. Zaprzeczam jednakowoż, że są jakiekolwiek problemy z dołączaniem do meczu. Czasem to łączy nawet za szybko, bo nie nadążam z ustawianiem perków, wyborem broni w danej klasie czy dodawaniem/ zmianą osprzętu...
Opublikowano 12 listopada 20177 l Odnoszę wrażenie że z wyszukiwaniem gier (na Xbox One), jest tak jak w przypadku BO3 - masz wydanie PL to priorytetowo szuka graczy w PL. Wybieram TDM, jest info że wybiera z 50 dobrych gier, a ja kwitnę w lobby z 5 innymi kolesiami (mają w tagach lub nick'ach PL) i czekam parę minut na rozpoczęcie meczu... Z tymi Polakami to prawda. Widać, że priorytetem jest jak najlepsza jakość połączenia, a ta wiadomo...najlepsza dla nas będzie z krajanami. Jednak widzę też po tagach, że często gram z Niemiaszkami i Norwegami. Zaprzeczam jednakowoż, że są jakiekolwiek problemy z dołączaniem do meczu. Czasem to łączy nawet za szybko, bo nie nadążam z ustawianiem perków, wyborem broni w danej klasie czy dodawaniem/ zmianą osprzętu... Tak czy inaczej, właśnie wymieniłem wydanie PL na wydanie angielskie. Po problemach z patchami w BO3 zostanę przy bezpiecznej wersji ANG. Edytowane 12 listopada 20177 l przez Kris77
Opublikowano 12 listopada 20177 l Zwykle w odróżnieniu od multi olewam singla CoD-a ciepłą, paraboliczną, żółtą moczową strugą, ale dla WW II zrobiłem wyjątek. Stało się to niejako głównie ze względu na to, że chciałem zobaczyć jak się gra prezentuje na koksie i wiecie co? Grafa ściąga gacie przez głowę! :obama: Co za tekstury, ten HDR!! OMFG! Na pewno ukażą się ładniejsze gry od tego CoD-a, ale póki co to najładniejsza gra, jaką w życiu widziałem. Ale to nie wszystko! Niektóre misje! :banderas: :obama: :fsg: Doprawdy, świetna póki co historia, świetni bohaterowie i różnorodność. Misje hur-dur na pałę, skradankowe, jeżdżone...super sprawa. O strzelaniu nie ma co pisać, bo wiadomo że jest jak zwykle genialne. Nie wiem ile przeszedłem, może 3/4 kampanii i super się bawię. O multi wypowiem się później, bo mało grałem i nie jestem jeszcze gotowy na jakąś głębszą opinię, ale po tych kilku meczykach mogę już teraz napisać, że o rozczarowaniu jakim np dla mnie był BO3 od Treyarch nie może być mowy. Na sterydzie wszystko hula-gula. Mecze wyszukuje od strzała, nic się nie wiesza, bugów jeszcze nie napotkałem. Coś czuję, że znowu wpadnę w nałóg... Hmm ciekawe. Tym bardziej, że mówi to osoba która widzi podobnie jak ja masakryczną różnice w U4 na korzyść Pro względem amatora.
Opublikowano 12 listopada 20177 l Czy tylko ja mam tak makabryczne problemy z znalezieniem gry?? Ten ostatni patch mi rozwalił grę. Szuka mi meczu (bez względu jaki tryb) i trwa to bez końca :( Zaczyna mnie ten CoD powoli wkur*iać
Opublikowano 12 listopada 20177 l Zwykle w odróżnieniu od multi olewam singla CoD-a ciepłą, paraboliczną, żółtą moczową strugą, ale dla WW II zrobiłem wyjątek. Stało się to niejako głównie ze względu na to, że chciałem zobaczyć jak się gra prezentuje na koksie i wiecie co? Grafa ściąga gacie przez głowę! :obama: Co za tekstury, ten HDR!! OMFG! Na pewno ukażą się ładniejsze gry od tego CoD-a, ale póki co to najładniejsza gra, jaką w życiu widziałem. Ale to nie wszystko! Niektóre misje! :banderas: :obama: :fsg: Doprawdy, świetna póki co historia, świetni bohaterowie i różnorodność. Misje hur-dur na pałę, skradankowe, jeżdżone...super sprawa. O strzelaniu nie ma co pisać, bo wiadomo że jest jak zwykle genialne. Nie wiem ile przeszedłem, może 3/4 kampanii i super się bawię. O multi wypowiem się później, bo mało grałem i nie jestem jeszcze gotowy na jakąś głębszą opinię, ale po tych kilku meczykach mogę już teraz napisać, że o rozczarowaniu jakim np dla mnie był BO3 od Treyarch nie może być mowy. Na sterydzie wszystko hula-gula. Mecze wyszukuje od strzała, nic się nie wiesza, bugów jeszcze nie napotkałem. Coś czuję, że znowu wpadnę w nałóg... Hmm ciekawe. Tym bardziej, że mówi to osoba która widzi podobnie jak ja masakryczną różnice w U4 na korzyść Pro względem amatora. Żebyś wiedział. Dokładnie tak właśnie jest. A swoją drogą powoli kończę kampanię. Co tam się momentami odpi...la to ja nawet nie! :obama: :obama: :obama:
Opublikowano 12 listopada 20177 l No to niezła jazda się szykuje jak wrócę po przerwie do gamingu. Oczywiście z odpowiednim combo tj. Pro+Koks+XE93 lub ZD9 :banderas: Edytowane 12 listopada 20177 l przez Kyokushinman
Opublikowano 12 listopada 20177 l Autor Czy tylko ja mam tak makabryczne problemy z znalezieniem gry?? Ten ostatni patch mi rozwalił grę. Szuka mi meczu (bez względu jaki tryb) i trwa to bez końca :( Zaczyna mnie ten CoD powoli wkur*iać Na czym grasz? Sam czy ze znajomymi w lobby? Ja dzisiaj cisnałem na ps4 i nie było żadnych problemów oprócz tego, że jak gram z kimś to osoby przeze mnie zaproszone po zakończonym meczu są wywalane z lobby i odwrotnie. W momencie gdy sam wyszukuje mecz i gram bez nikogo innego to wszystko śmiga bez problemów. Swoją drogą polecam wszystkim perk, który powoduje, że możemy wziąć jeden dodatek więcej do broni, a dodatkowo w momencie, gdy ktoś nas trafi nie wpływa to na nasze celowanie (celownik nie poskakuje do góry). Według mnie najlepszy basic training w grze. Ogólnie cały ten cod jest mega miodny, świetna filmowa kampania z bardzo miłymi innowacjami (cała narracja w tej grze lub motyw ludzi w drużynie gdzie każdy ma inną zdolność), genialne zombies (najlepsze od czasów Black Ops 1) i multi które wymaga od nas poświęcenia chwili na wyczucie gry, ale później, jak już się ich sieka i kończy z ratio 5.0 to dostarcza to TONY MIODU.