Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Raczej norma. Mnie bardziej interesuje czy beda kolorowe kamuflaze, rozowe bronie, cod pointsy i kolimatory do garanda w lootboxach. Bo jesli beda to chuy im w dupe. Supply Drops beda na 100%. Acti ma z tego niezly biznes i naciskaja tworcow, zeby wrzucali coraz to wiecej nowego contentu. Cos kiedys slyszalem, ze Acti zarobilo wiecej z mikrotransakcji niz ze sprzedazy Black Ops 3, Advanced Warfare i Infinite Warfare.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l No no norma norma, ale witają już na plakacie promocyjnym, to ma być jakaś wersja "Pro", troche żyg od razu jak na to patrze
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l dużo emołszyns Davida Cage'a Edytowane 26 kwietnia 20177 l przez asax
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Grałem tylko w jedno Call of Duty - "dwojke", ale w to wiem że zagram dla D-day.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Trailer jest ok, ale już teraz wiem, że pewnie wezmę day1 i szybko opchnę po skończeniu singla w jeden wieczór jak sonowiec wyścigowiec. No chyba, że multi i coop będą dobre.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Dawno nie oglądałem tak przewidywalnej zapowiedzi, zobaczyliśmy wszystko to co chcieliśmy zobaczyć wygląda i rusza się to jak stare dobre (?) Call of Duty. Próżno tu szukać jakieś nowej jakości , ale jeżeli ktoś ktoś (tak jak Ja) tęskni za II Wojną Światową to z pewnością prędzej czy później dla kampanii Multiplayer olewam kompletnie, odbiłem się od niego jakieś 10 lat temu, a z tego co słyszałem z każdą kolejną częścią nasilenie elementów które dla mnie czyniły grę niegrywalną coraz bardziej rosło
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Jednak po tylu latach codów w przyszłości moim pierwszym wrażeniem było, że wygląda bardziej jak mod niż pełnoprawna część.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Trailer jest ok, ale już teraz wiem, że pewnie wezmę day1 i szybko opchnę po skończeniu singla w jeden wieczór jak sonowiec wyścigowiec. No chyba, że multi i coop będą dobre. wstępnie zaklepuję
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l No takiego badziewia to się nie spodziewałem. Znów styl cod, biegiem, strzałem masa zwolnionych temp i American soldier. Kurna co za g..owno
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l No takiego badziewia to się nie spodziewałem. Znów styl cod, biegiem, strzałem masa zwolnionych temp i American soldier. Kurna co za g..owno Nie chcę być złośliwy ale ta gra to nic innego jak CoD
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Nie no spoko ale zobacz jak zostało przyjęte BF1 a to też BF a jak nowy COD WW2 trailer. Niebo a ziemia Pamiętam jak pojawił się dłuzszy zwiastun BF1 co to był za sztos, muzyka, klimat i ile razy się go oglądało a tutaj? Wystarczyło raz Edytowane 26 kwietnia 20177 l przez Wesker
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Gardzi stylem CoDa, ale avatarek z CoDa to ma Dla mnie na chwile obecna OK, jestem zainteresowany.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Jednak po tylu latach codów w przyszłości moim pierwszym wrażeniem było, że wygląda bardziej jak mod niż pełnoprawna część. Masa znajomych skryptów, elmentów (np. działko p-lotnicze). Słabo. No takiego badziewia to się nie spodziewałem. Znów styl cod, biegiem, strzałem masa zwolnionych temp i American soldier. Kurna co za g..owno No ja nie wiem czego wy się spodziewaliście po CoD.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l No takiego badziewia to się nie spodziewałem. Znów styl cod, biegiem, strzałem masa zwolnionych temp i American soldier. Kurna co za g..owno A czego innego oczekiwałeś po Activision i ich Codach?
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Jestem wstępnie zainteresowany. Momentami przypominało mi World at War - fragment z jazdą na czołgach i nagły wybuch - misja 7. Relentless, ile ja tam kurev z siebie wyrzucałem na Veteranie :)
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Gardzi stylem CoDa, ale avatarek z CoDa to ma Dla mnie na chwile obecna OK, jestem zainteresowany. Avatar Ghosta a to, że wystąpił w MW2, które podobało mi się (nie było jeszcze efektu przesytu) ma znaczenie. Czego się spodziewałem? Może odmiany skoro poszli w WW2 no ale się zawiodłem. Przejdę kampanię, ocenię i tyle.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Wow! Gra nie będzie miała regeneracji energii jak poprzednie CoDy! Apteczki? Ciekawe czy yanusze dotrwają bez tego systemu do drugiego chaptera