Skocz do zawartości

Call of Duty: WWII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej norma.

Mnie bardziej interesuje czy beda kolorowe kamuflaze, rozowe bronie, cod pointsy i kolimatory do garanda w lootboxach. Bo jesli beda to chuy im w dupe.

Supply Drops beda na 100%. Acti ma z tego niezly biznes i naciskaja tworcow, zeby wrzucali coraz to wiecej nowego contentu.

Cos kiedys slyszalem, ze Acti zarobilo wiecej z mikrotransakcji niz ze sprzedazy Black Ops 3, Advanced Warfare i Infinite Warfare. 

Opublikowano

No no norma norma, ale witają już na plakacie promocyjnym, to ma być jakaś wersja "Pro", troche żyg od razu jak na to patrze

Opublikowano

Trailer jest ok, ale już teraz wiem, że pewnie wezmę day1 i szybko opchnę po skończeniu singla w jeden wieczór jak sonowiec wyścigowiec. :ragus:

No chyba, że multi i coop będą dobre. 

Opublikowano

Dawno nie oglądałem tak przewidywalnej zapowiedzi, zobaczyliśmy wszystko to co chcieliśmy zobaczyć

wygląda i rusza się to jak stare dobre (?) Call of Duty. Próżno tu szukać jakieś nowej jakości , ale jeżeli ktoś ktoś (tak jak Ja) tęskni za II Wojną Światową to z pewnością prędzej czy później dla kampanii 

Multiplayer olewam kompletnie, odbiłem się od niego jakieś 10 lat temu, a z tego co słyszałem z każdą kolejną częścią nasilenie elementów które dla mnie czyniły grę niegrywalną coraz bardziej rosło 

Opublikowano

Trailer jest ok, ale już teraz wiem, że pewnie wezmę day1 i szybko opchnę po skończeniu singla w jeden wieczór jak sonowiec wyścigowiec. :ragus:

No chyba, że multi i coop będą dobre. 

wstępnie zaklepuję :ragus:

Opublikowano (edytowane)

Nie no spoko ale zobacz jak zostało przyjęte BF1 a to też BF a jak nowy COD WW2 trailer. Niebo a ziemia

Pamiętam jak pojawił się dłuzszy zwiastun BF1 co to był za sztos, muzyka, klimat i ile razy się go oglądało a tutaj? Wystarczyło raz

Edytowane przez Wesker
  • Plusik 1
Opublikowano

Jednak po tylu latach codów w przyszłości moim pierwszym wrażeniem było, że wygląda bardziej jak mod niż pełnoprawna część.

Masa znajomych skryptów, elmentów (np. działko p-lotnicze). Słabo.

No takiego badziewia to się nie spodziewałem. Znów styl cod, biegiem, strzałem masa zwolnionych temp i American soldier. Kurna co za g..owno

:yao::reggie::ragus:

No ja nie wiem czego wy się spodziewaliście po CoD.

Opublikowano

Gardzi stylem CoDa, ale avatarek z CoDa to ma :notsure:

Dla mnie na chwile obecna OK, jestem zainteresowany.

Avatar Ghosta a to, że wystąpił w MW2, które podobało mi się (nie było jeszcze efektu przesytu) ma znaczenie. Czego się spodziewałem? Może odmiany skoro poszli w WW2 no ale się zawiodłem. Przejdę kampanię, ocenię i tyle.