Rayos 3 171 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 Miał być cichy hit pokroju splatoona, a będzie średniak? no to ładnie Cytuj
funditto 658 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 Może warto przyjąć do wiadomości fakt, że nie każda gra musi każdemu pasować. Z tym się zgadzam. Nie mam też wątpliwości, że to nie będzie taki hit jak Splatoon - min. dlatego, że ma wyższy próg wejścia (przynajmniej online). Natomiast podtrzymuję swoją opinię. W zasadzie to grało mi się lepiej niż się spodziewałem Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 (edytowane) O 14 i 20 Pogralem chwilę, w sumie spoko ale bez szału. Ot żeby pokazać znajomym albo samemu pograć przez chwilę co kilka dni. Splatoon toto nie jest, tu trzeba się skupić i nie machać bezmyślnie rękoma. Zdawało mi się ze czasem gra źle rozumie moje akcje. Edytowane 27 maja 2017 przez Rayos Cytuj
Gość Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 Czyżby Niny sypnęło kasą Edgeom i innym takim, żeby robili z tej gry mesjasza? Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 (edytowane) Jak Sony za No Man's Sky i Last Guardian Edytowane 27 maja 2017 przez ogqozo Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 nie no, ogólnie ludzie na forach i 4chanach chwalą, narzekanie to pojedyncze przypadki Cytuj
bocieque 123 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 W nocy chwilę pograłem z ruchowym sterowaniem i praktycznie tego nie ogarniałem. Teraz joycony dałem jako pad i szło zdecydowanie lepiej. 98 pkt, na 100 brakło czasu bo serwery zamknęli. Najprzyjemniej grało się tym ninja...(coś). Zero bloków tylko uniki. Jako gra to oczywiście za wcześnie żeby osądzać, wydaje się przyjemna, ale to żaden hit. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 Nnnnooo dobra pograłem godzinę i tak jak myślałem, gierka nie jest dla mnie. Zgrzałem się jak idiota i przez większość czasu wyglądałem tak: Wygrałem parę walk, no ale zabawy na dłuższą metę w tym nie ma. Brak informacji zwrotnej (czyli w tym wypadku oporu przy uderzeniu) przy sterowaniu ruchowym nie pozwala odczuwać z niego przyjemności :/ Cytuj
bocieque 123 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 (edytowane) Do ogarnięcia sterowania ruchowego potrzeba sporo czasu. Ja czułem się podobnie jak wtedy, kiedy pierwszy raz w życiu złapałem pada (grając całe życie na joysticku lub myszka + klawiatura). Nie próbowałeś grać "tradycyjnie" wrzucając joycony do pada? Edytowane 27 maja 2017 przez bocieque Cytuj
SpacierShark123 1 509 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 Podziwiam że komuś chciało się grać w opcji ruchomej , po wii się nauczyłem że to nie dla mnie i zdecydowanie wole tradycyjne guziczki. Ograłem tyle na ile pozwolił mi internet i wiem że kupie na premierę , szkoda jedynie że nie ma żadnego singla( z tego co mi wiadomo?) gdzie można by było poznać każdą z postaci chociażby na takiej samej zasadzie jak w innych bijatykach ( 10 walk w trybie arcade plus jakieś przerywniki filmowe). Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 coś takiego będzie, trzeba wygrać pod rząd walki z każdym przeciwnikiem żeby zostać mistrzem. natomiast czy będą tam jakieś wstawki - nie wiem. Cytuj
Basior 1 087 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 Pomęczyłem się trochę w opcji ruchowej, a potem przesiadłem na ProCotrollera. Jest o wiele lepiej, ale nadal mocno średnio. To jednak nie dla mnie - zamiast tego przypomniałem sobie, że dawno nie grałem w jakąś porządną bijatykę. Tym sposobem dzięki Arms złożyłem preordera Tekkena 7... Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 No ja kolejna godzinę pogralem i lepiej ogarnialem co i jak. Jednak gra nie dla mnie, jak pisałem wcześniej, spoko na raz na jakis czas. Może kiedyś kupię ale raczej prawie na pewno nie na premierę Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 (edytowane) Dobrze, że Nintendo zrobiło to demko, przekonując ludzi z konsolą bez gier, by jednak nie kupowali pierwszego exclusive'a jaki w ogóle wychodzi Edytowane 27 maja 2017 przez ogqozo 2 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Sterowanie ruchem totalnie nie czuję, stylistycznie mega, ale gameplay? nie dla mnie. Cytuj
Ukukuki 7 058 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Nadaje się żeby pograć ze znajomymi? Cytuj
Gość Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Dobrze, że Nintendo zrobiło to demko, przekonując ludzi z konsolą bez gier, by jednak nie kupowali pierwszego exclusive'a jaki w ogóle wychodzi Szkoda, że Edge okazał się być szmatławcem jak reszta growej prasy :( Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Średnio Panowie po Waszych opiniach to widzę. Powiedzcie chociaż czy ta gierka 'może' bawić kanapowej nawalance? Domyślam się, że nie można było tego sprawdzić, ale jak byście zaprozognowali ten tryb po wstępnych wrażeniach multi na necie? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Kanapowo sztosik. Można grać online we swoje i daje to frajdę, grałem wczoraj z młodym przeciwko innym i było spoko, zapewne Kanapowy versus robi bardziej. No ale wątpię żeby komuś chciało się dłużej machać rękoma dłużej niż pół godziny Cytuj
funditto 658 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Moim zdaniem kanapowe multi będzie najbardziej robić w tej grze Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Pograłem trochę w tego ARMSa i muszę przyznać, że fajnie obija się ryje w ten przedziwny sposób. Owszem, nie jest to może taka kosa jak swego czasu Splatoon, ale litrów miodku tej produkcji nie można odmówić. Z braku laku pewno wezmę na premierę i przypuszczam, że będę się świetnie bawił obijając pyski wesołej nitendowskiej społeczności. Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 28 maja 2017 Autor Opublikowano 28 maja 2017 o dziwo sterowanie ruchowe u mnie jest bardzo wporzo, dobrze czyta ruchy, widze ze najwazniejsza rzecza w grze bedzie opanowanie skokow i dashy by unikac ciosow, oprawa przesliczna, kurcze to jest chyba ladniejsze niz sf5, jednak na premiere nie kupie - za malo zawartosci dla single player, w multi zostanie mi tylko granie z randomami bo po mk8d nie wierze, by na forum urodzilo sie wokol tej gry jakies community no nic byle do splatoon2 z duzych gier na switcha :) Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Był hajp, pograłem - nie ma hajpu. Taka tam gierka na wieczór przy alko i raczej nic więcej. Cytuj
funditto 658 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 W następny weekend w testpunchu zamiast siatkówki koszykówka i zostanie dodana minigra skillshot Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi