Skocz do zawartości

13 Reasons Why - 2017 - Netflix

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po metacritic akurat nie ma co patrzeć na serial imo.

Na YT kilka dni temu widziałem także pochlebne opinie.

Plus taki, że na filmweb nie ma reklam na całą strone jak to było w przypadku rain, lost in space i innych wegli :laugh:

Opublikowano
7 godzin temu, Shen napisał:

Obejrzałem pierwszy odcinek. Czy oni tam w pierwszym sezonie nie grali w kosza?

Bo teraz cisna baseball.

Ta, grali w kosza, ale pewnie jak to w liceum wielu uprawia kilka dyscyplin.

Pomijając cholernie słabe recenzje, czytałem, że w tym sezonie jednemu gościowi 

Spoiler

kij od miotły wsadzili w dupę :reggie:

więc nie bardzo mam ochotę to oglądać.

Opublikowano (edytowane)

W 2 dni cały sezon. Bardzo sympatyczna główna aktorka. Trochę taka zbita i śmiesznie chodzi w tych kozaczkach, ale mimo wszystko ładna z buski. Od razu ja polubiliśmy. Mocna tematyka. Wciągnęło nas od razu, ale miejscami sie ciągnie. Ogólnie dobre jazdy sie tam dzieją. Polecam. 

W drugim sezonie chyba czekają nas same ...

Spoiler

samobójstwa osób, ktore sie przyczyniły do jej śmierci. 

Co juz zapoczątkował Alex w ost. odcinku. 

Edytowane przez MEVEK
  • WTF 1
Opublikowano
W dniu 21.05.2018 o 17:05, MEVEK napisał:

W drugim sezonie chyba czekają nas same ...

Pokaż ukrytą zawartość

samobójstwa osób, ktore sie przyczyniły do jej śmierci. 

Co juz zapoczątkował Alex w ost. odcinku. 

Ale wiesz, że

mu nie pykło z tym samobójem, c'nie?

:potter: 

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze nie oglądamy 2 sezonu, lecz liczę na najgorsze, bo niby czym ma nas zaskoczyc drugi sezon ? Wszystko się może zdarzyć . 

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, sprite napisał:

No 2 sezon bardzo słabiutki. Nawet końcówka nie dała rady. Niech już tego nie ciągną dalej :/

s3 będzie prawie na 100%, finał mogli inaczej zakończyć..

masakra i było by bardziej z powerem, a nie po prostu grzecznie. Może i mieli taki pomysł, ale netflix w tej kwestii mógł temperować scenarzystów. Serial z dużym naciskiem na odbiorców amerykańskich, a u nich tam co jakiś czas odchodzą jatki

Imo s2 zły nie był jeśli komuś podobał się s1, wiadomo niższy poziom bo tam czekało się jaki syf wyjdzie na kolejnej kasecie, a tutaj już znaliśmy całą historię.

Dostaliśmy po prostu szczegóły co tam jeszcze się działo. Ciężko było to lepiej zrobić Spoglądając z szerszej perspektywy to:

s1 był o Hannie i czekało się do finału na scene w wannie, którą musieli pokazać

s2 był o gwałcicielu i czekało się na sprawiedliwość, którą tutaj akurat dobrze rozwiązali, nie wszystko musi być kolorowe

Zamknęli chyba prawie wszystkie wątki, więc s3 będzie o niedoszłej masakrze i walce dobra ze złem z tymi co się znęcali nad nim?

Jak to widzicie o czym może być s3?

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

No suabieńko :/ 

Trochę sztucznie napompowany i generalnie niepotrzebny ten drugi sezon. Po raz kolejny wydaje mi się, że zobaczyli sukces pierwszego sezonu i robili pewno na szybkiego zmiany i dokrętki, żeby nie kończyć po S1. Wieje nudą, historia nie ma już żadnych twistów, jedynie na Hannę można sobie popatrzeć <3 

• 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...