Skocz do zawartości

13 Reasons Why - 2017 - Netflix

Featured Replies

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 5,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nowy serial na Netfliksie na podstawie książki dla nastolatków. Pomimo tego, że nie jestem targetem to jednak dobrze się go ogląda przez kilka smaczków. Po pierwsze przez wrzucenie obecnych standardów

• No ta druga scena była mocna, ale w ogóle mi nie było jej szkoda. W większość tych sytuacji pakowała się sama.

• 2 sezon startuje 18 maja.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem jaką masz tolerancję na teen drama, ale pierwszy wypadł naprawdę nieźle. Jest jakaś intryga, postaci nie są płytkie, może się podobać. Daj szansę może zaskoczy i miło się rozczarujesz. ;) 

Ku,rwa nie oglądajcie tego, jak chcecie dobrego serialu o nastolatkach to Euforia na HBO - tylko i wyłącznie. 

Opublikowano
7 godzin temu, _Be_ napisał:

Ku,rwa nie oglądajcie tego, jak chcecie dobrego serialu o nastolatkach to Euforia na HBO - tylko i wyłącznie. 

Ktoś tu zapomina o Skins UK

Opublikowano

Nie no, pierwszy sezon 13RW jest dobry, wchodzi gładko na dwóch posiedzeniach. Drugi gunwo obesrane, trzeciego nawet nie tykam.

Opublikowano
15 godzin temu, Bzduras napisał:

Ktoś tu zapomina o Skins UK

ale Skins to prehistoria, teraz tylko Euforia. 

Opublikowano

Pierwszy sezon był bardzo dobry, drugi męczący, obejrzałem 1 odcinek 3 sezonu, takiej sra*i dawno nie widziałem. Intryga jak w trudnych sprawach

Edytowane przez ścierpła mi noga

Opublikowano

Też odpaliłem 20 minut nowego epa i instant drop. Co do Euphorii, to dobry stuff i praktycznie pękła na dwa posiedzenia.

Dobrze, że 2 sezon potwierdzony.

Opublikowano

Jak dla mnie niezłą teen dramą był norwerski SKAM. Nie wiem czy dalej się broni, ale wtedy to był mój guilty pleasure.

A co do pierwszego sezonu 13RW to imo byłoby bardzo dobrze, gdyby nie wkurzający główny bohater (jakoś nie mogę go zdzierżyć), ale myślę, że i tak warto dać szansę.