Opublikowano 26 sierpnia 20195 l Nie wiem jaką masz tolerancję na teen drama, ale pierwszy wypadł naprawdę nieźle. Jest jakaś intryga, postaci nie są płytkie, może się podobać. Daj szansę może zaskoczy i miło się rozczarujesz.
Opublikowano 26 sierpnia 20195 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nie wiem jaką masz tolerancję na teen drama, ale pierwszy wypadł naprawdę nieźle. Jest jakaś intryga, postaci nie są płytkie, może się podobać. Daj szansę może zaskoczy i miło się rozczarujesz. Ku,rwa nie oglądajcie tego, jak chcecie dobrego serialu o nastolatkach to Euforia na HBO - tylko i wyłącznie.
Opublikowano 26 sierpnia 20195 l 7 godzin temu, _Be_ napisał: Ku,rwa nie oglądajcie tego, jak chcecie dobrego serialu o nastolatkach to Euforia na HBO - tylko i wyłącznie. Ktoś tu zapomina o Skins UK
Opublikowano 26 sierpnia 20195 l Nie no, pierwszy sezon 13RW jest dobry, wchodzi gładko na dwóch posiedzeniach. Drugi gunwo obesrane, trzeciego nawet nie tykam.
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l 15 godzin temu, Bzduras napisał: Ktoś tu zapomina o Skins UK ale Skins to prehistoria, teraz tylko Euforia.
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Pierwszy sezon był bardzo dobry, drugi męczący, obejrzałem 1 odcinek 3 sezonu, takiej sra*i dawno nie widziałem. Intryga jak w trudnych sprawach Edytowane 27 sierpnia 20195 l przez ścierpła mi noga
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Też odpaliłem 20 minut nowego epa i instant drop. Co do Euphorii, to dobry stuff i praktycznie pękła na dwa posiedzenia. Dobrze, że 2 sezon potwierdzony.
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Jak dla mnie niezłą teen dramą był norwerski SKAM. Nie wiem czy dalej się broni, ale wtedy to był mój guilty pleasure. A co do pierwszego sezonu 13RW to imo byłoby bardzo dobrze, gdyby nie wkurzający główny bohater (jakoś nie mogę go zdzierżyć), ale myślę, że i tak warto dać szansę.